Mrkvica hvala, rekoh znam da je meni oko 1min pa mi bilo cudno, uhh da trju toliko pa zena bi umrla...
ooo nadam se da bude, vidjet cemo prekosutra na pregledu sta kaze jesam se bar pocela otvarat ili ista
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar vam ovaj snježni dan okruglice
S obzirom da se sve žalite da nema snijega hitro svi u Liku, ovdje ga ima oko 30-ak cm i sve je taaako divno bijelo doduše očito je snijeg opet zimsku službu uhvatio nespremno pa malo štekaju s čišćenjem ali dobro, ionako ne idem nigdje iz kuće do sutra
i moja bebica voli snijeg kako mi se čini, danas mi i majica poskakuje od njenog lupkanja
E Mrkvice ima li tvoja curica problema s nosićem? Jeste morale koristiti već aspirator?
Hej okruglice! 😃
Evo, da se javim prije iščekivanja posjeta...
Nalaze su mi ponovili i malo su lošiji ali nije strašno,samo su potvrdili da nam bebica stiže za koji dan. Ali koji? haha! Baš se veselim! 😄
Mislim da trudove neću prespavati ali se ni ne bojim iskreno. Možda bih trebala? Dođe taj trenutak da se porodu veseliš umjesto da se bojiš. Kad je dosta,dosta je.
Mrkvice,kakve slatke nožice!! mala bumbla! 💝
Lillany, da ti sobu rezerviram? Ak ne hrčeš 😉
Ines vrlo rado bi do tebe u Liku da se bacim na tih 30 cm . Jako volim snijeg.
Mrkvica preslatka slikica sa jos boljim odijelcem. Jeste u tome izasli iz bolnice?
I da te pitam jos.... jesu tebe klistirali prije poroda il nisu stigli?
Pinkypik uz sve sto prolazis ipak mi je drago sto ces uskoro upoznati malenog covjeka koji je u tebi . Izgleda da ces ti prije ovih nasih terminusa
Pepita slazem se.. mislim da nitko ne bi izdrzao trud od 15 minuta.
Ines srecom nismo jos, to sam bas imala namjeru pitati patronaznu da mi pokaze kako se koristi kada mi dode u petak malu izvagati, kao i kako da izmjerim temperaturu.
Mama hvala, to nam je danasnja minie mouse kombinacija a sto se tice klistira jesu, prvo su me tamo i poslali kad su me uspisale sestre. Klistir pa u predradaonu. Zasto?
Pinky ma ta mala stopala su neodoljiva Nadam se da si dobro, nista se nemoj bojati sve ce biti okej. I javi kada ti kazu kada dolazi bebica.
Meni upravo ispao sluzni čep.
To zbilja izgleda čudno!?!??!
Malo me iznenadilo.
Mm je komentirao sa sada je put slobodan .
Lillany Lillany bit cu budna zbog tebe iako ne znaci da ce odmah danas sve al eto. Ja sam uvjerena bas da krace. Pa red je vise
Mrkvica ma samo pitam za klistir jer nisam skuzila da si spominjala pa sam pomislila da nisu ni stigli
Mrkvica jooooj kad vidim nozice tvoje mrvice jos vise jedva cekam svoju
pinkypik uskoro ces drzati svoju bebu u rukama mozda i prije mene, samo hrabro biti ces ti ibebica dobro
btw pratm mame jesenskih beba i vidim da je par mama spomenulo knjigu sretna beba pa sam si ija narucila hehe preko svijet knjiga se uclanila i uclanjenjem izabirete poklon ja izabrala komplet slikovnica :) a knjiga ce me izaci oko 135kn sa postarinom i onim sta postar naplacuje plus te slikovnice isplati se
🙏👸👸🙏❤️
lillany jesi plesala ili samo odsebe ? drzim fige da do ujutro drzis svoju bebu
🙏👸👸🙏❤️
Pepita baš smo gledli Mama Miu na tv-u tako da jeste bilo malo plesuckanja po lopti .
Malo mi je lakše što se nešto napokon pomaklo. Znam da ne mora značiti ništa u smislu rokova ali nekako mi je ipak malo lakše.
Sortiraj odgovore
Najstariji