Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    22. Studeni 2015. 11:17

Evo kod nas fino padao snijeg i dok su se djeca ustala, on prestao i sad se lagano otapa. Steta. Ja jako volim snijeg. Pogotovo kad ga ima punooooo.

Pepita pa ste je to. Ti drijemas pod 'trudovima' hahaha. 
    Sta ta tvoja bembolima misli? Kad ce? 
    Ajmo, nemojte nam se gurati u nase termine 

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 11:20

shimmer hahah pa kazem ja nemam pojma kak bi me itko digao da idem roditi kad sam umorna hahah a mjeriti razmak mi se fakat nije dalo hahaha

axia nekako mislim da nemam nista od panicarenja...hehe 
    divim se i sama sebi... danas sam ok, preponi me bole uzas i zdjelica bas razvaljuje ne mogu hodat ne znam kak cu prekosutra do bolnice doc... osjecam lagani osjecaj u ledima neki i u trbuhu,ma nemam pojma
    an-di-du a moj spavao kraj mene dok sam se borila sama sa sobom bilo mi zao da ga probudim kad je vec spavao hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 11:21

mama da su prravi bili sivurno ne bih hahahah :)
    ma prvo lillany neka obavi da se ne guram hahaha

🙏👸👸🙏❤️

lillany
    22. Studeni 2015. 11:39

Uff meni je baš neki nikakav dan. Sva sam nervozna.
    Čisto razmišljam poslušati An-di-du i bacit se malo u čagicu .

Mala se danas baš bolno rasteže. Stalno razmišljam od čega je napravljen taj vodenjak kada sve to podnosi!? I može li se receptura prodati američkoj svemirskoj agenciji? Jer meni se čini neprobojnim. A sigurna sam da sam puna modrica iznutra.

Ipak bolje da se mala rasteže i da boli nego ne. Samo bi me panika hvatala.

Pepita totalno te kužim sa prespavavanjem. Moj je stav ako su pravi probudit će oni mene. Ili ce National Geographic raditi dokumentarac o prvoj trudnici koja je prespavala porod svog djeteta iz čiste lijenosti .

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 11:43

lillany zasto ne malo muzike i zaplesi mozda ti se dogodi kao onoj pa pukne vodenjak hehe

upravo tako,ali priznajem bio bi to zanimljv dokumentarac hahaha

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    22. Studeni 2015. 11:54

Dan okruglice.. ni kod mene nema snijega  lillany u ples se bacaj mozda malo ptakne vodenjak na pucanje 
    Ja nikako ne spavam vise, nervozna sam a to sve zbog trbuha koji me svrbi za poluditi.... i da jucer su me bh cijeli dan drzale i bas sam primjetila da su jace nego ikad prije... i jos.me svako toliko nesto probada... ma ludim i brizni svi oko mene 

Mrkvica2
    22. Studeni 2015. 12:40

Dan drage moje 

Mama mene je patronazna pregledala kada mi je prvi put dosla i rekla da je to super pa me malo smirila.. ma u pravu si voditi cu se time kako se osjecam.

Pepita, lillany bez brige probudit ce vas bez sumnje.. tako su meni poceli. Jedino izmedu bi se moglo zaspati jer olaksanje izmedu dva truda je bas veliko.. meni su se te dvije minute izmedu dva truda cinile kao 10  

Nadam se da ce se bebice napokon pokrenuti. Da znaju koliko ih zeljno iscekujemo i koliko im se radujemo odmah bi nam dosle 

allegrazg
    22. Studeni 2015. 13:44

Mrkvice, znači ne možeš ne trudove zamijenit s nečim drugim?
    Kak sam napisala, mene zna uloviti ta bol ko menstrualna, pa traje i po 15 minuta i onda prestane...

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 14:56

Mrkvica nadam se da cemo i mi uskoro uzivati u nasim buhtlicama :)
    sta se tice trudova svjesna sam da bih ih bila svjesnija da su pravi :P

allegrazg uhh ja mislim da to nisu trudovi ne traju oni tak dugo ili se varam...hajde iskusne mamice dajte pomozite jer ja nemam pojma.

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    22. Studeni 2015. 15:17

Allegra pepita je u pravu. Ne traju tako dugo, trud traje mozda minutu i stane.. i konstantno ce se ponavljati, sta god napravis ne prestaje bol. 

Pepita, lillany & lady navijam da se sto prije nesto pokrene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.