Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    22. Studeni 2015. 10:06

Dobro jutro drage moje :)
    mi sinoc bili u gostima i rekla frendica da mi se trbuh poceo spustati, reko bilo je i vrijeme.. i onda me sinoc uhvatili trudovi a bila sam toliko pospana da nisam imala snage gledati razmak ni ista hahah samo sam ponavljala jos 5min pa cu ustat i kad se zadnji smirio ja zaspala i eto me i dalje citave hehe ;)
    lady ma jos malo mozemo mi to :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    22. Studeni 2015. 10:18

Jutro kuglice!
    Pepita, znači da nisu bili tako strašni čim si ti zaspala.
    Mene probudila po noći bol ko menstrualna,ali samo s lijeve strane i kad sam se okrenula na desni bok prestalo. Skužila sam da me često tako ulovi ta bol, nekad me boli i cijeli trbuh baš ko da ću dobiti,ali traje po pet minuta ili dok ne promijenim položaj, tak da pretpostavljam da to nema veze s trudovima...

MaliV
    22. Studeni 2015. 10:28

Jutro, okruglice ❄️❄️❄️

Kakvo lijepo budjenje uz snijeg... odmah je nekako sve optimisticnije 😄 mozda ce to potaknuti i ove koje su vec fino u terminu, a ne daju se ☺️ Pozdrav svima od nas dvoje ❄️

Tyna24
    22. Studeni 2015. 10:37

ajde što čekaju te vaše bebice? počela je zimaaa. ili čekaju pola metra snjega?
    kod nas nije bila niti pahuljica snijega, nažalost... zanimljivo kak je do sad bilo toplo a sad od jednom počeo snijeg
    nisam vam napisala, moj je u 33tt imao 1750g a u 35tt 2300g. debljamo se polako

pepita, neznam zakaj, ali imam osječaj da je tvoja bebica sljedeća i to jako brzo

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 10:37

allegrazg bili su neugodni i okretala sam se po krevetu i disala, zaspala sam tek kad je zadnji prestao... 
    a za tvoje bolove ti ne bih znala mozda i jesu lazni

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 10:39

tyna vidjet cem ;)
    kod mene jucer kisurina i buretina danas sunce hehe
    snijeg ne volim bas

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    22. Studeni 2015. 10:59

smijem se pepiti koja je zaspala usred "trudova" tj bila je prepospana da mjeri razmak 

i ja sam poskocila jutros kad smo dignuli roletne. bas mi je nekako jutro zimsko i cozy 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    22. Studeni 2015. 11:06

jutro, kuglice :)
    svi nešto spoinjete snijeg... di ja živi? ja bi snijeg. pol metra ako može-hvala :)
    inače, jučer sa kao bila živčana ujutro. ma ne, danas sam živčana, ono jučer je bio jedan lijepi dan xD mislmi, neznam zašto, da me hormoni zezaju. dragi je pobjegao završavat dječju sobicu (inače ne radio takve poslove nedjeljom). sveki kuha ručak i neda mi ni blizu. iaju ovi horoni i svoju dobru stranu. sam sad nemam na kog vikat :P
    mislim da su živci itekako povezani sa Bh kontrakcijama jer e jebu još od jučer i to žestoko. al dobro...
    pepita, draga, svaka ti čast što uspjevaš bit mirna u takvim situacijama. ja mislim da bi ja već bila u rađaoni i vikala im da me porode... kako se danas osijećaš?

An-di-du
    22. Studeni 2015. 11:08

Jutro ekipa!

Tu kod mene samo kiša, ali je pošteno zahladilo. Ja volim snijeg, da barem kod nas padne jednom ove zime.  Ako ne, vjerojatno nećemo uspjeti malo do sjevera da se izguštiramo.
    Meni sinoć opet poludjele kontrakcije, zaspala oko 2:30. MM ih je isto pratio, nije mogao vjerovati kako jako se trbuh stvrdne kada me uhvati. Čini mi se da kontrakcije postaju mrvicu  jače, ali još su to uvijek samo BH kontrakcije. Jutros ništa - sve po starom.

Trudilice za porod, danas vam je baš lijep datum, nadam se da će ga neka iskoristiti kao rođendan za svog mališana.

An-di-du
    22. Studeni 2015. 11:13

Da pitam, jeste gledale ona videa po youtubu "plesom do poroda", hihiihih. Upalite dobru stvar i razmašete se bokovima, valjda ubrzava porod. Je li koja pokušala???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.