Dobar vam dan kuglice
Kako se Pepita nije javljala od jutra mislila sam da će se javiti s novostima ali ništa
Kod nas je situacija s prijavom bebe malo zeznutija jer nismo vjenčani a iako živimo zajedno nemamo isto prebivalište, ali kako sam čitala ne bi trebalo bito problema nekih većih, računam da ćemo to sve oko prijave u dva dana riješiti
Danas se osjećam baš hormonično, snijeg je počeo padati, a kad pada snijeg prva asocijacija mi je da se bliži Božić, a kad se bliži Božić bliži se i dolazak naše curice
ajme tko ce vas pohvatati hahah
ma nema novosti samo je dan takav da samo lezim i poluspavam... ;)
pratim informacije vase za jednokratne pomoci i za prijave...
curke koje iscekuju svoje struce drzim vam fige kao i sebi hehe
mama jojjjj kad sam pisala onaj post glavom mi je proslo da sam nesto zaboravila napisati... e pa sretan rodjendan tvojoj curki neka je prati sreca kroz zivot
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Iskusne mame imam pitanje, malo upadam kao padobranac ali zanima me koliko ste vi nakon poroda sjedile? Naime ja se super osjecam i ne boli me pa sjedim jos od rodilista.. jesam li mozda prerano pocela? Vanjskih savova nemam, kada mi je neugodno legnem.. bojim se da ne bih kasnije osjecala neke posljedice.
Mrkvica nemas se sto brinuti. Ako se osjecas ok ti slobodno sjedi. Kad ti bude nelagodno legnes ili ustanes.
Ja sam oba puta odmah mogla sjediti, a bila sam rezana i imala dosta savova. No osjecala sam se okej i tako sam se i ponasala.
Samo naprijed
I da, hvala svima na lijepim cestitkama i zeljama za moju princezu
cestitke maminoj pametnici
ja sam i dalje na kaucu, povlacim se kao krepana macka. danas mi se pridruzio i muz.
bila sam malo na balkonu, osjetno je zahladilo sto jako lajkam jer me baca u atmosferu koju je ines opisala
saljem vibrice trudilice terminusama ~~~~~~~~~~~!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mama hvala na odgovoru.. pitam jer svi mi stalno vicu sto ne lezim, da je proslo tek tjedan dana od poroda da samo odmaram da cu kasnije osjecati posljedice toga sto ne lezim..
Dobro vam ovo hladno jutro,
Opet sam nocas imala parade sa spavanjem... Ako tako nastavi poludjet cu... Jedva cekam dan kad cu moc rec da sam odspavala cijelu noc u komadu. Za jedno god dana, hahahaha
Dobila sam jos podosta djecje odjece... Mislim da bi je sada imala dovoljno za trojceke, a ne samo za nju jednu. A sa pranjem i susenjem cu nadam se bit gotova do samog poroda , hahah. Ali, pozitivno je sto sam dobila klokanicu za bebu pa mi je olaksano koristenje tramvaja. Tu kod mene rijetko kada nije guzva na tramvaju pa ne znam kako bi hendlala sa kolicima, ovako ce bit lakse
.
Ajmo cure, kaj se ceka sa sljedecom bebom?!
Mrkvica ma nema na cemu. Ja ti velim kako je bilo kod mene. I patronazne su rekle da se radi onako kako se osjecas. Naravno da se neces prisiljavati sjediti ako ti nije udobno.
Anaheja i ja se pitam koji vrag se desava. Pa gdje je to zapelo s bebicama. Mora da cekaju jedna drugu
Dobro jutro svima! :))
Jucer citam kako je netko pisao da pada snijeg pa sam rekla muzu sva sretna. a on danas ujutro:vidi,vidi,pao snijeg.ja se brze bolje ustala da vidim kroz prozor a ono sipak.on mene zeza,da se ja ustanem i pravim mu drustvo -.- xD .zelim vam lijep dan. :* ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro, kuglice! Kod mene je jucer dvoriste bilo bijelo (podsljemenska zona) ali danas nista. Ne znam kaj ove nase bebice cekaju....ja sam vec luda...jos danas i puna kuca gostiju
Sortiraj odgovore
Najstariji