mrkvice, neizmjerno mi je drago da se stvari slažu pomalo... vjerujem da sad puno više uživate jedni u drugima i da se možeš više odmoriti. ljubi mrvicu od nas dvije....
Kod nas isto maticaru za rodni i domovnicu moraju oba roditelja. Sve ostalo u Mup-u i Hzzo moze jedan roditelj.
Za iznose naknada ne znam tocno nista jer se mijenja svake godine. Jedino sto znam da bi mi bilo.lakse da smo i to nesto dobili npr.prije 2 mjeseca
mama, mislim da pšak neće morat dat otkaz :) uspjeli smo iskombinirat godišnji na koji ide svakako oko Božića, darivanje krvi (2 dana) i tjedan dana što dobije za rođenje djeteta, tak da, i dalje siroče moje, mora radit... makar ove godine više ne mora na teren.... a princezi želim sretan rođendan, nisam napisala (a mislila sam, časna riječ)
i slažem se s ovim da bi ta pomoć trebala doć prije, tko još čeka da se beba rodi da se pripremi?
usput, dal netko od vas zna, dal zagrebačka županija daje kakvu lovu? (ne grad nego baš županija...)
Ja sam cula da daje i grad Zg i zupanija.
I hvala na cestitkama u njezino ime.
Sva bude ponosna kad joj kazem da ste joj cestitale. Jedino joj nije jasno kako da imate tako cudna imena hahaha
hehe, da, vidiš, a za tebe joj je sigurno skroz normalno da se zoveš "mama" :)
tražim ovo za županiju al nigdje ne mogu nać informaciju... al izvući ću ja i zadnju lipu koju mogu. i oni bi od mene :)
Dobar vam kisni dan
Mama sretan rodjendan slatkoj curi... sva sam se raznjezila kad sam to procitala
A za naknade sam ja mislila da je samo od grada i drzave.. moj mm ima samo 3 dana za rodjenje djeteta.. tako da me to bas deprimira
buffy, nisam ni ja sigurna jel županije što dijele, al valja provjerit. budem nazvala u ponedjeljak i pitala, ako me ne otpile...
Pozdrav narode
Mrkvica pa vi se stvarno super ufuravate. Baš mi je drago.
mama sretan rođendan princezi.
MI smo danas bili na pregledu. S obzirom da je mala zadnja dva ctg-a spavala i morali smo je buditi ovaj puta sam htjela doskočiti tome i pojela snickers prije. Loša ideja. Imala je sugar rush i puls joj je 20 minuta divljao i na kraju su me držali sat vremena na ctg-u dok se nije unormalilo. Izgleda da ju je lakše buditi nego smirivati. A onda je još doktor otišao na hitnu pa smo čekali još sat vremena. U svakom slučaju kontrola u ponedjeljak.
Znaci nitko se ne pokrece.....ja tek sad sjela i sve me trga, stvarno se vidi da nisam vise ni za sto, jedva cekam da se vise nesto pokrene...evo i snijeg vec pada a moja mala nece van
Pozdrav drage mame i trudnice.
Ovaj kišni dan je baš za spavanje.
Evo ja još malo pa 36 tjedan i tada neću morati više strogo mirovati. Moći ću laganini obavljati kućanske poslove i napokon možda u kupovinu. Nego, oprala sam hrpu robe a ništa se ne suši - pa se sve nadam da će okrenuti na buru. Torba za rodilište je spremna, samo još par sitnica koje koristim svakodnevno treba ubaciti - što ću vjerojatno napraviti tek pred sam odlazak u bolnicu.
Idem baš i ja istražiti koje se sve novčane potpore za bebu daju u Zadru.
Sortiraj odgovore
Najstariji