Jutro kuglice!
Mama, preslatka ti je curica, vidiš kak su djeca osjećajna.
Moja se cijelo jutro migolji ko navijena.
Ba
Glupi mobitel, pošalje pola posta.
Baš me šora neki čudan osjećaj, već sam vam pisala o tome, neizvjesnost kad će, uzbuđenje, kaj ak mi pukne vodenjak na cesti ili u dućanu, kak će to sve krenuti, jel bu dragi doma ili na poslu, uf...
bok, drage moje. nadams e da vam je ovaj kišni dan počeo bolje nego meni... hormoni, ili ne-živci su mi na rubu.
mama, djevojčica ti je predivno stvorenje
allegra, znam kako ti je, i mene pomalo pere taj osjećaj. ja sam sinoć išla s dragim račuunat kad da ide na godišnji. zaključio je da bi bilo najbolje da da otkaz, jer bi ja voljela da on od 1.12 bude doma- za svaki slučaj (da se razumijemo, termin mi je 5.1.) inače sam kontrolfrik, i ovo mi zbilja teško pada. kad bih barem znala tjedan kad će krenut, kad već ne mogu dan, sat, minutu i sekundu :)
neznam jel vezano za živce ili ne, ali bh me šoraju od ranog jutra, nikako se ne mogu namjestit, a ako nešto radim, imam osjećaj da će mala kroz pupak van... ah, opet kukam... žao mi je, neću više :)
Ines..u OS se dobivalo 3000 kn od grada,500 od zupanije i 50 od Hypo banke jer tamo moras otvoriti racun na bebino ime.
Sada su smanjili na 1600 od grada..to je za prvo dijete a za ostale dobijes malo vise.
Malenu sam u Sibeniku rodila i tamo je opet drugacije bilo.
Prijava bebe nije nikakva komplikacija i bude brzo gotovo.
Znam da jos i na vratima sobe u rodilistu pisu sve upute..a i patronazna ti zna sve objasniti.
Mam@..cestitke princezi vec veliki rodendan
usput, kad ste već spomenule prijavu bebe, možda vam ovo bude od koristi
pozdraaaav, danas je dan za spavanje...
mama malena ti je bas slatka :)
kod mene nista novo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
moze li jedqn roditelj sam ici prijaviti dijete?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav i od nas.. evo ja danas prvi put izasla na brzinu s muzem da uzmem stvari u dm-u sto nam fale.. za besplatan paket pelena trebate rodni list ili otpusno pismo. Da ne odete bez icega kao ja.. kupila sam odma 3 paketa jastucica za dojenje jer mi je prosli trajao tocno dan i pol
Inace da se pohvalim curka nam je napokon uhvatila neku rutinu.. sinoc smo se budili tri puta, presvukli se cikili i ubrzo opet zaspali. Olaksanje nevjerojatno.. cak su i sise puno bolje. Valjda se to pocelo stabilizirati
Navalu vrucine potpisujem i ja iako vise nisam trudna. Hodam u potkosulji stalno, a dok dojim kapa s mene.. na sve strane
Iillany da neces ti na kraju roditi na moj termin heheh
Mama bas me raznjezilo sto je tvoja curka rekla.. prekrasno da se tako veseli bebici
K maticaru morate oboje, dalje moje jedan roditelj, bar su meni tako rekli...
Evo da se zahvalim lijepim rijecima za moju 'malenu' i na cestitkama za rodendan. Mi smo malo.u pripremama jer nad danas rodbina dolazi a iduci tjedan slavi s prijateljima iz skole u igraonici
Mrkvica super sto malena vec hvata ritam
Axia pretpostavljam kako ti je. Znam kako je htjeti sve znati ali u ovom slucaju je stvarno tesko ili cak nemoguce. Opet drzim ti fige da dragi nece morati dati otkaz ipak
Mene ne drze bh ali zato cim se micem i hodam imam osjecaj da glavica viri van. Vec mi taj osjecaj poceo ici na zivce lagano jer ne znam sto očekivati.
Sve je teze i teze.
Pepita ja se bas ponadala da te hvata jer te nema od jutros.
Sretno i neka te uhvati jos veceras nešto da se rijesis.
Sortiraj odgovore
Najstariji