Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    21. Studeni 2015. 12:20

Jutro kuglice!
    Mama, preslatka ti je curica, vidiš kak su djeca osjećajna.
    Moja se cijelo jutro migolji ko navijena.
    Ba

allegrazg
    21. Studeni 2015. 12:23

Glupi mobitel, pošalje pola posta.
    Baš me šora neki čudan osjećaj, već sam vam pisala o tome, neizvjesnost kad će, uzbuđenje, kaj ak mi pukne vodenjak na cesti ili u dućanu, kak će to sve krenuti, jel bu dragi doma ili na poslu, uf...

axia
    21. Studeni 2015. 12:34

bok, drage moje. nadams e da vam je ovaj kišni dan počeo bolje nego meni... hormoni, ili ne-živci su mi na rubu.
    mama, djevojčica ti je predivno stvorenje
    allegra, znam kako ti je, i mene pomalo pere taj osjećaj. ja sam sinoć išla s dragim račuunat kad da ide na godišnji. zaključio je da bi bilo najbolje da da otkaz, jer bi ja voljela da on od 1.12 bude doma- za svaki slučaj (da se razumijemo, termin mi je 5.1.) inače sam kontrolfrik, i ovo mi zbilja teško pada. kad bih barem znala tjedan kad će krenut, kad već  ne mogu dan, sat, minutu i sekundu :)
    neznam jel vezano za živce ili ne, ali bh me šoraju od ranog jutra, nikako se ne mogu namjestit, a ako nešto radim, imam osjećaj da će mala kroz pupak van... ah, opet kukam... žao mi je, neću više :)

LinaKarolina
    21. Studeni 2015. 12:41

Ines..u OS se dobivalo 3000 kn od grada,500 od zupanije i 50 od Hypo banke jer tamo moras otvoriti racun na bebino ime.
    Sada su smanjili na 1600 od grada..to je za prvo dijete a za ostale dobijes malo vise.
    Malenu sam u Sibeniku rodila i tamo je opet drugacije bilo.

Prijava bebe nije nikakva komplikacija i bude brzo gotovo.
    Znam da jos i na vratima sobe u rodilistu pisu sve upute..a i patronazna ti zna sve objasniti.

Mam@..cestitke princezi vec veliki rodendan 

axia
    21. Studeni 2015. 12:42

usput, kad ste već spomenule prijavu bebe, možda vam ovo bude od koristi

Pepita2109
    21. Studeni 2015. 13:11

pozdraaaav, danas je dan za spavanje... 

mama malena ti je bas slatka :)

kod mene nista novo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    21. Studeni 2015. 13:42

moze li jedqn roditelj sam ici prijaviti dijete?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    21. Studeni 2015. 13:53

Pozdrav i od nas.. evo ja danas prvi put izasla na brzinu s muzem da uzmem stvari u dm-u sto nam fale.. za besplatan paket pelena trebate rodni list ili otpusno pismo. Da ne odete bez icega kao ja.. kupila sam odma 3 paketa jastucica za dojenje jer mi je prosli trajao tocno dan i pol  

Inace da se pohvalim curka nam je napokon uhvatila neku rutinu.. sinoc smo se budili tri puta, presvukli se cikili i ubrzo opet zaspali. Olaksanje nevjerojatno.. cak su i sise puno bolje. Valjda se to pocelo stabilizirati 

Navalu vrucine potpisujem i ja iako vise nisam trudna. Hodam u potkosulji stalno, a dok dojim kapa s mene.. na sve strane 

Iillany da neces ti na kraju roditi na moj termin heheh

Mama bas me raznjezilo sto je tvoja curka rekla.. prekrasno da se tako veseli bebici

axia
    21. Studeni 2015. 13:54

K maticaru morate oboje, dalje moje jedan roditelj, bar su meni tako rekli...

• mama@
    21. Studeni 2015. 14:18

Evo da se zahvalim lijepim rijecima za moju 'malenu' i na cestitkama za rodendan. Mi smo malo.u pripremama jer nad danas rodbina dolazi a iduci tjedan slavi s prijateljima iz skole u igraonici 
    Mrkvica super sto malena vec hvata ritam 
    Axia pretpostavljam kako ti je. Znam kako je htjeti sve znati ali u ovom slucaju je stvarno tesko ili cak nemoguce. Opet drzim ti fige da dragi nece morati dati otkaz ipak 
    Mene ne drze bh ali zato cim se micem i hodam imam osjecaj da glavica viri van. Vec mi taj osjecaj poceo ici na zivce lagano jer ne znam sto očekivati. 
    Sve je teze i teze.
    Pepita ja se bas ponadala da te hvata jer te nema od jutros.
    Sretno i neka te uhvati jos veceras nešto da se rijesis.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.