Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    20. Studeni 2015. 15:34

Dillb joj super da si spomenula skok.. nasa mala je sinoc bas nesto kenjkala na sisi. Oce jest, povuce dva tri puta pa pusti i tako u krug.. kasnije valjda bude tolko gladna da se nacica ko blesava. Hlapljivica mala.

Pinky saznala sam da mi je prijateljica gore na cuvanju, pa ako budem isla kojim slucajem u posjetu budem se navirila i kod tebe, znam di si  samo reci krevet do vrata ili prozora?

Tyna toplo se nadam da nije nista i da ce proci.

Shimmer brz oporavak zelim 

Iillany kada sad imas opet kontrolu?

Mi smo se danas prvi put kupale i partonazna ju je izvagala.. uspjela je vratiti porodajnu tezinu. Rekla nam je da jako lijepo napredujemo, od izlaska iz rodilista je uspjela dobiti gotovo 300grama  Pa nek mi netko opet kaze da je moja curka gladna!

Sonja8
    20. Studeni 2015. 15:52

Curke, masirate li međicu? Planirate li? 
    P.s.dugo nam se visnjass nije javila... Mozda ima jos nekih cura, ali eto nje sam se danas sjetila...
    Pusa svima

Pinkypik
    20. Studeni 2015. 15:54

Juicy, nisu rekli dan točno nego sljedeći tjedan i da će me pratiti i ponoviti nalaze još jednom da vide porast.
    Buffy,  meni je jedini simptom svrbež ali ne na trbuhu kao strije nego ruke,noge,ramena,koljena,gležnjevi...dlanovi itd.

lillany
    20. Studeni 2015. 16:52

lady sada je kontrola svakih dva dana. Sutra idem. Vikendom je na sv. duhu u rađaoni kontrola.
    Nadam se da će mi reći nešto pametno. Tipa, ajmo u box da vas odmah porodimo.

Anaheja
    20. Studeni 2015. 17:06

Visnjass je u redu. Ja ju vidjam jer idemo zajedno na vjezbe za trudnice. Kod nje je sve po starom. Radovi se zakomplicirali pa je jos uvijek van doma, ali to je vise manje to.

Mrkvica2
    20. Studeni 2015. 17:32

Lady pa jedan paket chicco ulozaka sam potrosila evo bas jucer. U paketu je 30komada, znaci prakticki sam ga imala tjedan dana.. to je puno puno slabije nego sam ja ocekivala. Prvih dan dva je normalno jace, bude i ugrusaka ali nista prestrasno. Noc samo mogla izdrzati da prije spavanja i jednom po noci odem promijeniti ulozak. Naravno nikad to nije pun puncat ulozak.. onako kao malo jaca menga ili ako kao prvi dan, dva menge. Sada je to vec slabije ali pase mi kako su ti ulosci mekani pa ih i dalje nosim. 

Iillany nadam se da ce te evo veceras copiti trudovi i da ces se u radaoni sutra poroditi a ne kontrolirati 

Pinkypik
    20. Studeni 2015. 18:55

Mrkvice, baš bi mi bilo drago da navratiš da se upoznamo! Preseljena sam - soba 8, sredina 😊

lady6
    20. Studeni 2015. 19:25

Hvala,Mrkvice! Lillany, drzim fige da onda tako i bude, da te odmah ostave. I ja bi takav scenarij cim prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.