bas mi je drago da ste spomenule ovo nocno preznojavanje, bas se osjecam ogavno kad se pred jutro probudim skroz mokra. jastuk natopljen, potkosulju i gornji dio pidzame mijenjam svaki dan. fuj.
jos sad kad sam skidala temperaturu i preko noci sam se presvlacila jer mi bude hladno i neugodno spavati u mokrom. a muz naravno "ZASTO SE PRESVLACIS?" dusa moja, ako mu srce izdrzi do prave akcije bit ce cudo
ima bas dosta cura koje su u tablici, a da se nisu dugo javile. nadam se da ce nas se sjetiti pred termine ili kad rode (da se ne ponavljam)
mrkvice, jel bila svekrva prisutna na vaganju? mozda sad prestane prosipati pamet
sonja, kod mene nece biti nista od masiranja medjice.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Vecer cure... lillany nadam se da ce se sto prije pokrenuti i da ces se maziti s svojom mrvicom
Meni je ostalo jos dosta do termina ali nadam se da ce i kod mene sto prije jer me ovo sto me trbuh svrbi izludjuje skroz i jako mi je neugodno
Drage mamice koje ste rodile, kada uhvatite vremena bila bih vam jako zahvalna (a vjerujem da ne samo ja nego i druge mamice koje se prvi put susreću s tim) da nam date detaljne upute gdje sve treba otići prijaviti bebu i koji su sve dokumenti za to potrebni
A do tad se mazite sa svojim mali štručicama
Shimmer nije nazalost, ali danas kada sam joj to napomenula njen komentar je bio pa ja znam djecu koja su u mjesec dana dvije kile dobile.. samo sam joj rekla da ali ona ima samo tjedan dana
Buffy pa i nemas bas toliko puno, ja sam rodila sa 38+5
Ines mi cemo ici prijaviti malu vjerojatno slj tjedan pa cu ti javiti.
Prijavljujem nesanicu, ovo je patnja vruće mi je, hladno mi je, prošlu noć sam si zaležala cijelu nogu desnu, danas lijevu ruku i vrat
grozno
Jutro loptice..
Ja se ne mogu pohvaliti nesanicom vec bebacem koji je ranoranilac.
Svako malo ulazim da vidim ima li novih bebica..ali izgleda da im se ne zuri
Ines24..prvo ides u maticni prijaviti bebu i tamo pokupiti rodni list i domovnicu, zatim s tim dokumentima na policiju prijaviti i ma kraju sa svim dokumentima na zdravstveno..i najpametnije ti je sve fotokopirati u dva,tri primjerka jer svi traze kopije.
Odmah na zdravstvenom trazite i jednokratnu pomoc.
A sada ostalo ovisi od grada do grada koliko koji daje (ili ne)..o tome se raspitaj.
Znam da kod nas u Osijeku kada rodis stigne ti rjesenje na kucnu adresu sa svim uputama gdje,sto i kako.
Jutro spavalice i nespavalice.
Ja evo odspavala cak 1 sat duze . Do 4.00
Ne znam.koji se vrag desava al duze neide. Ostanem lezati ali to je sve. No dobro.
Jucer bila u shopingu. Kupila sve osim grudnjaka ah.
Imam neku maniju na vlazne maramice i kupujem sve sto vidim da pise Akcija. Hahaha
Sad ih ukupno imam 11 pakiranja.
Uglavnom.. Kupila sam jos jedne male pelene 2-5kg i jedav veliki paket 3-6kg, bocicu tomee tippe i toplomjer za sljepocnicu.
Torba za rodiliste zapakirana i zatvorena. Mogu komotno krenuti u rodiliste.
Al negdje za 2 tjedna.
Vi koje ste presle termin i koje ste opasno blizu, nek vam se pokrene nesto da ne gubimo ritam. Sapnite bebama da ce danas snijeg i da prave uimske bebe stizu u stilu
Jutro okruglice.
Mene su u tri ujutro tako zabolila leđa da sam se probudila s vriskom: Oću epiduralnu!!!
Trajalo je par minuta, prošlo i nije se vratilo. A baš sam se bila poveselila.
Evo gledam kroz prozor i baš je zapadalo. Što bi bilo lijepo da mogu spavati uz ovu kišu.
Jutro kuglice ❄️☺️
Pridruzujem se zeljama da svim terminusama krene, vjerujem da je iscekivanje na vrhuncu 🎉
Mi jos lezimo u krevetu, jedva hodam zbog grca koji me ulovio preksinoc 😣
I opet kad vas gledam kako ste vrijedne u kupovini i spremanju, copi me nerzvoza da pola toga nemam, a ostala polovica je u kutijama jos 🙊 A ja u bosni do (minimalno) kraja sljedeceg tjedna, znaci nista od pomaka do tad 😄 Oh well.. 😄
dobro jutrooo... ja umjesto na hitnu jučer otišla spavat u pol 19. i zaspala. spavala sam do 8 ujutro. i mogu reči da me više ovo ne boli. jedino ako pretjerujem s hodanjem i ako se naglo pomaknem. tak da nejdem doktoru. glavno da je s bebicom sve u redu. ovo će proči.
potpisujem i ja tu vručinu... ko da sam hodajući radijator. muž redovno grije svoje noge na mojima. hahahaha. svi se okolo smrzavaju a iz mene sija vručina. i onda mi još govore, joooj, obuci se, budeš se prehladila. dosta samo da ih dodirnem, več su tiho
navečer se istuširam i spremim u postelju, zaspim i nakon pol sata sva sam mokra, svučem pidžamu i spavam gola. uopče mi nije jasno zašto pokušavam spavati u pidžami. svaki dan je isto
Sortiraj odgovore
Najstariji