MaliV kad si mi vec u bosni... reci mi kakve su im cijene zavjesa? Isplati li mi se ici?
Dobro jutroooo.jos jedan radni dan...ali kisni...bljak...
Mama: evo mene opet sa bosnom,spominjala sam tepihe ali i zavjese se isplate em ih rezu po metrima i koliko tebi treba em ima svakakvih.toliko sam cula.cijenama su super a i uvijek se mozes cjenkati.tocnu cijenu beznam.,maliv mozda zna. :) to cemo iduci puta kad budemo do tamo isli Svakako.
hehe,a i spominjala si akcije.ja isto ko luda.tam gdje pise popust i akcija ja samo trpam...muz poludiii... :D
Lina karolina:znaci sve ti napisu.to je super,previse informacija u tak kratkom vremenu...a koliko Osijek daje?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile sjecam se da si spominjala tepihe i njih sam rijesila. Uzela sam 4 za cijenu 1800kn
Mogla sam i zavjese odmah ali eto. Malo sam priglupa. Kazu tko nema u glavi ima u nogama. Tako da mi ne gine ponovno tapkati do bosne
Danas mi malena ima rodendan. Slavimo 9.godina.
Pitam ju sto ces da ti mama kupi, a ona veli pa ti nosis poklon za mene
Mama:aaaaaaaaa :) pametnica mala. :) bas lijepo.
mogu misliti kak si bila ponosna na to sto je rekla.
neka joj je sretan rodjendan. ;)
odlicna je to cijena.super ste prosli.a i mi tako...kao drugi puta cemo...dosta je za sada...pa onda skuzimo da smo mogli sve u isto vrijeme,pa hajde klipsaj natrag... xD -.-
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutro kuglice i mamice
Mama, rasplakala sam se na ovaj tvoj post imas divno dijete...
Drage moje ja sam noćas pošteno odspavala. Samo jedno ustajanje na wc i evo sad sam se probudila! Mozda nije loše sto pada kiša
Jutro, kuglice! Dan predivan za spavanje, al naravno ja ne mogu. Idem raditi kolac....uzivajte, mazite se i utoplite
A sto se tice valunga i vrucine, sve potpisujem
Cijene zavjesa stvarno ne znam, jer sam tu zbog obiteljske situacije (inace zivim u zagrebu), pa ni ne izlazim puno iz kuce, ako izadjem, to je u ducan s namirnicama po osnovno.. Zao mi je sta vam ne mogu pomoci 😕
mam@ i ja se sva rastopila, srce malo 😍❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji