Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    21. Studeni 2015. 09:09

MaliV kad si mi vec u bosni... reci mi kakve su im cijene zavjesa? Isplati li mi se ici?

@JustSmile@
    21. Studeni 2015. 09:27

Dobro jutroooo.jos jedan radni dan...ali kisni...bljak...

Mama: evo mene opet sa bosnom,spominjala sam tepihe ali i zavjese se isplate em ih rezu po metrima i koliko tebi treba em ima svakakvih.toliko sam cula.cijenama su super a i uvijek se mozes cjenkati.tocnu cijenu beznam.,maliv mozda zna. :) to cemo iduci puta kad budemo do tamo isli Svakako.
    hehe,a i spominjala si akcije.ja isto ko luda.tam gdje pise popust i akcija ja samo trpam...muz poludiii... :D

Lina karolina:znaci sve ti napisu.to je super,previse informacija u tak kratkom vremenu...a koliko Osijek daje?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• mama@
    21. Studeni 2015. 09:36

Just smile sjecam se da si spominjala tepihe i njih sam rijesila. Uzela sam 4 za cijenu 1800kn 
    Mogla sam i zavjese odmah ali eto. Malo sam priglupa. Kazu tko nema u glavi ima u nogama. Tako da mi ne gine ponovno tapkati do bosne 

• mama@
    21. Studeni 2015. 09:39

Danas mi malena ima rodendan. Slavimo 9.godina.

Pitam ju sto ces da ti mama kupi, a ona veli pa ti nosis poklon za mene 

Tyna24
    21. Studeni 2015. 10:09

mama@

ajoooooj zlato malooo!!!
    mislim da bi ja plakala ko kišna godina da to moja meni veli

Pinkypik
    21. Studeni 2015. 11:36

mama@

Suze mi cure, a cimerice me blijedo gledaju... Divna ti je ta tvoja curka! 💓
    Moja nećakinjica ima 7 i pol i isto tako jedva čeka bebicu. Baš su brižne te malene curke 😍 💝

Inače, pozdrav kuglice i zimske be/abe! Ajde,bar ste doma u svom krevetu,na svom madracu,u svojoj kupaonici i wc-u (!), bez dr. i sestara i cimerica... Meni je super,ne žalim se,ali bi rado bila doma... Nema veze,moja srećica mi uskoro stiže pa sam sretna jer je sve ok. 
    A što se valunga tiče,ne brinite,mi smo tu sve vruće ženske u kratkim majicama uz otvoren prozor (a vani sniježak pada uz kišu!) 
    Pozdrav od ⛄ !

@JustSmile@
    21. Studeni 2015. 09:51

Mama:aaaaaaaaa :) pametnica mala. :) bas lijepo.
    mogu misliti kak si bila ponosna na to sto je rekla.
    neka joj je sretan rodjendan. ;)

odlicna je to cijena.super ste prosli.a i mi tako...kao drugi puta cemo...dosta je za sada...pa onda skuzimo da smo mogli sve u isto vrijeme,pa hajde klipsaj natrag... xD -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

JuicyFruit
    21. Studeni 2015. 09:52

Dobro jutro kuglice i mamice 

Mama, rasplakala sam se na ovaj tvoj post  imas divno dijete...

Drage moje ja sam noćas pošteno odspavala. Samo jedno ustajanje na wc i evo sad sam se probudila! Mozda nije loše sto pada kiša 

lady6
    21. Studeni 2015. 10:00

Jutro, kuglice! Dan predivan za spavanje, al naravno ja ne mogu. Idem raditi kolac....uzivajte, mazite se i utoplite
    A sto se tice valunga i vrucine, sve potpisujem

MaliV
    21. Studeni 2015. 11:31

Cijene zavjesa stvarno ne znam, jer sam tu zbog obiteljske situacije (inace zivim u zagrebu), pa ni ne izlazim puno iz kuce, ako izadjem, to je u ducan s namirnicama po osnovno.. Zao mi je sta vam ne mogu pomoci 😕 

mam@ i ja se sva rastopila, srce malo 😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI