pozdrav okruglice.
posebna čestitka novopečenim mamama!!!! pa drago mi je da ste zadovoljne i da je sve prošlo kako treba. sad uživajte u čarima!!!! ne zaboravite skok u razvoju i pravilo 3-6-9 (dana, tjedana, mjeseci) tad djeca češće traži dojenje, a u isto vrijeme odbija sisanje... moj mališa kad je spavao na dojci (dok je imao žuticu) jedino što ga je poticalo na dojenje je počeškati ga ispod brade. ništa drugo nije uspjevalo, tako da savjetujem - istražujte dok ne pronađete što ih budi.
ja moram paziti kako ću obući dijete jer mu je vruće ako ga obučem u bodi kratkih rukava i preko jednodjelni bodi dugih rukava. još jedan vrući dječak.
nisam puno čitala unatrag, ali sam pročitala da spominjete da se za vrijeme poroda ne smije jesti i piti... novija istraživanja pokazuju da povraćanje za vrijeme anestezije je toliko rijetko da nema razloga za takve zabrane. istina je da za vrijeme poroda tijelo nema potrebu za hranom, ali povremeni gutljaji vode su poželjni kako rodilja ne bi dehidrirala.... ponesite slamku u rodilište, lakše ćete piti.
mislim na vas i želim vam porode kakve si i same želite - vidim da ima puno cura u terminu!!!!
Pozdrav svim kuglicama i malim i velikim! 😃
Prijavljujem "oznojavanje" po noći..uh..a nikad tu nemam dovoljno majica.i nemam svoju kupaonicu pa da se "ofriškam".
Inače smo dobro,nije nam loše,čak je i dobra sobna ekipa.
Ali moram stvarno napisati da je tu dr. Horvat jedna prekrasna doktorica. Vrlo predana i brižna osoba. Neočekivano dobra. 😊
Odmah ti je lakše kad ti netko lijepo posveti minutu i sve objasni.
Tyna, kako je prošao pregled? Ja mislim da je dobro da si otišla jer nikakvi propadajući bolovi nisu dobri.
beba je u redu.zatvorena sam,radila mi i ctg i uzv i pregled... Ima 2300g, i veli da sam trudna po mjerama tocno 35 tjedna.Veli ako ne prođe do 19h nek idem na hitnu.moguce da je sljepo crijevo ili kamenci.jos bi mi to trebalo
Dobar dan kuglice evo ja se potrudila iskoristiti zadnji topli dan pa sam se prošetala po parku. vani je i dalje prekrasno!
Meni su sjeli novci na PBZ ali za porodiljni ne komplikacije. Sad ne znam jeste na to mislile?
I da, nocas me probudila bol kao menstrualna i već sam se ponadala da je došao taj dan, ali ipak jos nista ... Jos mi se jednom danas ponovilo i to je to.
Sto se tiče krvne grupe, mene je moj doktor pitao koja sam grupa i uopće me nije poslao na test
Shimmer nadam se da si bolje, šaljem dobre vibracije!
Andidu bez brige, mislim da smo sve bar jednom imale napad panike velika promjena i odgovornost nas čekaju! Ali mi to mozemo!
Pbz komplikacije bile.
Pola vec podigla za shoping.
Dragi se za glavu hvata
Pinky da te pitam staje tebe samo trbuh svrbio ili si imala jos koje simptome....
Nove mamice i ja obozavam citati bas je divno jedva cekam
Vrucinu i ja prijavljujem.. nikad ki toplije nije bilo
Ufff vrućina. Ja nisam ni raspakovala zimsku garderobu. Hodam u majicama kratkih rukava cijelo vrijeme. Jedino za van obučem vestu i kaputić jer me mm ne bi pustio iz kuće inace.
I prozor mi je cijelo vrijeme otvoren kraj mene. Mm se smrzava i stalno ga pokušava zatvoriti ali nemože me obići (prednosti toga što si kit). Ja kao da sam ostala na ljetnim temperaturama.
Ali to je nekako i sreća u nesreći jer mislim da u ništa zimsko i tako ne stanem.
Vidjet ćemo kako će biti nakon poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji