Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    19. Studeni 2015. 15:50

Bebice stucaju ☺️💕 I moj stuca, uglavnom navecer i bas mi je to nekako slatko, dusa mala ❤️

mam@ moguce je da nije stucao ili da si tek sad primjetila, i moj je tek nedavno poceo, bez brige ☺️

Ines24
    19. Studeni 2015. 16:39

I ja to tup-tup osjetim tek odnedavno i to oko desnog kuka ili kao u rodnici, pretpostavila sam da je riječ o štucanju 

Mama kada očekujemo tvoju bebicu? Mislim da si spominjala da ti se termin pomicao...

Mrkvica2
    19. Studeni 2015. 17:55

Pepita izdajanje svakako prije podoja, i masiranje. Kvrzice se brzo stvore zbog navale mlijeka pa ih tako malo razbijes i popustis pritisak j kada bebicu stavis na prsa ona sve to izvuce a i po uce ovo kasnije masnije mlijeko.

Linakarolina super si to rekla, bas kao cigla na prsima. Jako ruzan osjecaj..

Anaheja
    19. Studeni 2015. 18:03

I ja sam danas obavila pregled kod gin. Od sada pa nadalje, sve obavljam u TA. Od 24og pocinje porodiljni . Kraj se opasno blizi 

Mrkvica2
    19. Studeni 2015. 18:12

E i da.. meni je jedan paket chicco ulozaka trajao sve do danas. U bolnici su mi sestre stavile dva, ali sam svaki sljedeci put kada sam se sama ustala stavljala samo jedan i nije mi proslo.. mislim da cu od danas krenuti na obicne uloske.. iznenadilo me koliko brzo se to krvarenje smanji.

axia
    19. Studeni 2015. 18:29

pozdrv, raspisane moje kuglice :)
    mi smo evo upravo stigle od doktora. upozorenje, nikad, ali nikad nemojte nekome hvaliti svog doktora kako nema gužvu-odmah sljedeći pregled čekat ćete 3 sata u čekaoni. katastrofa, neznam što im je bilo danas...
    uglavnom, rastemo jako brzo, imamo 2300g i za tjedan dana smo napredniji. ali termin nije mijenjao, samo je rekao da ne idem čekat novu godinu daleko od kuće :)
    mama, ja osjetim 2 različite vrste pulsiranja, za jedno sam znala da je štucanje, a drugo mi se počelo javljat prošli tjedan, kod lijevog kuka gdje joj je glavica, točno kao puls. pitala sam doktora danas i kaže da je i to štucanje, da samo ovisi kako se namjesti, pa se različito osjeti.
    anaheja, da, vrijeme nam ode, tik-tak :) ja sam danas dobila papire, porodiljni otvoren sa 22.11. i što mi se jako sviđa i moram javno pohvalit tetu šalterušu, dala mi je upute nakon predavanja doznake za rodiljni dopust :) genijalno, ne moram nikog zivkat ni cukat za rukav za detalje :)
    mrkvice, ja sad javno priznajem da sam jako sebična i najviše bih voljela da ti, dillb i mama budete stalno tu i dijelite nam savijete. koliko god mi svi oko mene dijele savijete, ovi vaši su mi draži. valjda zato jer prolazim istu kašu u sličnom vremenskom periodu:) dakle, samo ti navali, mi s guštom upijamo :)

Pinkypik
    19. Studeni 2015. 18:31

Ja baš volim kad bebica štuca! I mm voli jer se baš lijepo osjeti. Naš mali štucko 😜 
    I ponekad ima neke blage ritmične pokrete isto gdje je glavica pa smo zaključili da cuca prst 😄 Moja mama ga je čak sanjala da cuca prst!
    Joj....puno je lakše ležati u bolnici ovako na kraju kad znaš da je beba dobro i da je u terminu pa uskoro stiže nego onda kad sam bila s 28. tjedana. Ovako vidiš kraj i veseliš se,a onako samo iščekuješ kad će,što će, zabrinuta, uh...
    Nadam se da će nam svima lijepo proći porod kao našim 3 okruglicama pa da otvorimo novu temu s malenim cicavcima 😘

An-di-du
    19. Studeni 2015. 18:35

Imam i ja jednog štucavca
    I jako puno štuca. Ja sam to počela kužiti jako rano, još oko 25 tjedna jer zna trajati po 5 minuta. I sada taj tup-tup osjetim jako nisko u zdjelici i zna mi čak podrhtavati trbuh. I M može osjetiti štucanje kada stavi ruku na moj trbuh - bude mu to simpa.

I kako trudnoća odmiče i meni se čini da se beba manje rita, valjda je to normalno zbog sve manje prostora za kick-box. Ako se zabrinem da ga nisam duže osjetila onda ga pokušam razbuditi i on se odmah pobuni i pomakne. Ali kad je uspavan onda je to uvijek neki lijeni pomak. Kada je budan onda se rasteže malo više pa kvrga putuje s desne strane trbuha na lijevu stranu, hiihihiii.

Tyna24
    19. Studeni 2015. 18:44

svi mi imamo štucavce... imam ga i jaaa... a uff, neznam od kojeg tjedna več, ja to osjetim sigurno več 2 mjeseca... ali sad kad je veči jače se osjeti nego prije... i vidi se na trbuhu kako poskakuje... i isto tako mm može osjetiti štucanje meni je to tak slatko, al kad si mislim, jadan, pa to traje po nekoliko minuta... kak je njemu unutra, još je sav u vodi i kad mu je valjda preko glave toga štucanja, onda počne ritati u rebra i gurati mi trbuh s ljeva na desno i obrnuto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.