Bebice stucaju ☺️💕 I moj stuca, uglavnom navecer i bas mi je to nekako slatko, dusa mala ❤️
mam@ moguce je da nije stucao ili da si tek sad primjetila, i moj je tek nedavno poceo, bez brige ☺️

I ja to tup-tup osjetim tek odnedavno i to oko desnog kuka ili kao u rodnici, pretpostavila sam da je riječ o štucanju
Mama kada očekujemo tvoju bebicu? Mislim da si spominjala da ti se termin pomicao...
I ja to tup-tup osjetim tek odnedavno i to oko desnog kuka ili kao u rodnici, pretpostavila sam da je riječ o štucanjuMama kada očekujemo tvoju bebicu? Mislim da si spominjala da ti se termin pomicao…
Izgleda da svi stucamo
Po zadnjem uzv je ispalo 22.12. Ali moj gin je rekao da zvanicno necemo pomjerati datum tako da se vodim jos po starom.
A sad kad bude bude

Pepita izdajanje svakako prije podoja, i masiranje. Kvrzice se brzo stvore zbog navale mlijeka pa ih tako malo razbijes i popustis pritisak j kada bebicu stavis na prsa ona sve to izvuce a i po uce ovo kasnije masnije mlijeko.
Linakarolina super si to rekla, bas kao cigla na prsima. Jako ruzan osjecaj..

I ja sam danas obavila pregled kod gin. Od sada pa nadalje, sve obavljam u TA. Od 24og pocinje porodiljni . Kraj se opasno blizi

E i da.. meni je jedan paket chicco ulozaka trajao sve do danas. U bolnici su mi sestre stavile dva, ali sam svaki sljedeci put kada sam se sama ustala stavljala samo jedan i nije mi proslo.. mislim da cu od danas krenuti na obicne uloske.. iznenadilo me koliko brzo se to krvarenje smanji.

pozdrv, raspisane moje kuglice :)
mi smo evo upravo stigle od doktora. upozorenje, nikad, ali nikad nemojte nekome hvaliti svog doktora kako nema gužvu-odmah sljedeći pregled čekat ćete 3 sata u čekaoni. katastrofa, neznam što im je bilo danas...
uglavnom, rastemo jako brzo, imamo 2300g i za tjedan dana smo napredniji. ali termin nije mijenjao, samo je rekao da ne idem čekat novu godinu daleko od kuće :)
mama, ja osjetim 2 različite vrste pulsiranja, za jedno sam znala da je štucanje, a drugo mi se počelo javljat prošli tjedan, kod lijevog kuka gdje joj je glavica, točno kao puls. pitala sam doktora danas i kaže da je i to štucanje, da samo ovisi kako se namjesti, pa se različito osjeti.
anaheja, da, vrijeme nam ode, tik-tak :) ja sam danas dobila papire, porodiljni otvoren sa 22.11. i što mi se jako sviđa i moram javno pohvalit tetu šalterušu, dala mi je upute nakon predavanja doznake za rodiljni dopust :) genijalno, ne moram nikog zivkat ni cukat za rukav za detalje :)
mrkvice, ja sad javno priznajem da sam jako sebična i najviše bih voljela da ti, dillb i mama budete stalno tu i dijelite nam savijete. koliko god mi svi oko mene dijele savijete, ovi vaši su mi draži. valjda zato jer prolazim istu kašu u sličnom vremenskom periodu:) dakle, samo ti navali, mi s guštom upijamo :)

Ja baš volim kad bebica štuca! I mm voli jer se baš lijepo osjeti. Naš mali štucko 😜
I ponekad ima neke blage ritmične pokrete isto gdje je glavica pa smo zaključili da cuca prst 😄 Moja mama ga je čak sanjala da cuca prst!
Joj....puno je lakše ležati u bolnici ovako na kraju kad znaš da je beba dobro i da je u terminu pa uskoro stiže nego onda kad sam bila s 28. tjedana. Ovako vidiš kraj i veseliš se,a onako samo iščekuješ kad će,što će, zabrinuta, uh...
Nadam se da će nam svima lijepo proći porod kao našim 3 okruglicama pa da otvorimo novu temu s malenim cicavcima 😘

Imam i ja jednog štucavca
I jako puno štuca. Ja sam to počela kužiti jako rano, još oko 25 tjedna jer zna trajati po 5 minuta. I sada taj tup-tup osjetim jako nisko u zdjelici i zna mi čak podrhtavati trbuh. I M može osjetiti štucanje kada stavi ruku na moj trbuh - bude mu to simpa.
I kako trudnoća odmiče i meni se čini da se beba manje rita, valjda je to normalno zbog sve manje prostora za kick-box. Ako se zabrinem da ga nisam duže osjetila onda ga pokušam razbuditi i on se odmah pobuni i pomakne. Ali kad je uspavan onda je to uvijek neki lijeni pomak. Kada je budan onda se rasteže malo više pa kvrga putuje s desne strane trbuha na lijevu stranu, hiihihiii.

svi mi imamo štucavce... imam ga i jaaa... a uff, neznam od kojeg tjedna več, ja to osjetim sigurno več 2 mjeseca... ali sad kad je veči jače se osjeti nego prije... i vidi se na trbuhu kako poskakuje... i isto tako mm može osjetiti štucanje meni je to tak slatko, al kad si mislim, jadan, pa to traje po nekoliko minuta... kak je njemu unutra, još je sav u vodi
i kad mu je valjda preko glave toga štucanja, onda počne ritati u rebra i gurati mi trbuh s ljeva na desno i obrnuto

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji