Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    19. Studeni 2015. 09:52

Mala uzivaj u svom zlatu,mazite se i volite!!! cestitam

axia
    19. Studeni 2015. 09:53

jutro svima!
    strpljivo isčekujem svaku vijest koju napišete :) nadam se da su se lažnjaci smirili, da će vam pregledi proći super i da se osijećate odlično!
    mi danas idemo na pregled i jako sam nestrpljiva vidjeti svoju ritalicu :)

ugodan dan svima!!

• mama@
    19. Studeni 2015. 09:55

Axia sretno na pregledu.
    Sad svaki pregled iscekujemo jer se stvarno nista ne zna tko ce kada.
    Tebi i meni treba cekati barem jos 2 tjedna pa smo mirne

• moki6
    19. Studeni 2015. 10:37

jedno pitanjce za iskusne mame.. upravo slažem robicu pa me zanima koliko bodya je dovoljno na početku imati i koje veličine? tj. nabavila sam sve body benkice radi lakšeg oblačenja bebe,veličine 56 i 62.

Pepita2109
    19. Studeni 2015. 10:49

lady baš i meni se čini tako.. evo krenula je,ali to je sve ono baš nekak slabo i kratko, pogotovo jer sam namjerno pojela slatko da malo poludi ali ništa ne pomaže.. sva je kao "uspavana"
    sonja daj Bože da bude tako
    ja evo od srca se nadam da će lillany prva pokrenuti stvar kod nas šta čekamo svaki tren..
    moki ja iskreno nisam brojala, u početku sam se bojala da ću imati malo,ali sada se ne bojim.. benkica i bodybenkica gotovo da i nemam,ali nema veze nije ih ni moja strina koristila a prvi touch je imala sa bebicom a meni nije prvi put pa se nadam da ću se ufurati brzo.. uvijek mogu obući onaj veći broj ako zafali dok se ovo ne opere i posuši

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

An-di-du
    19. Studeni 2015. 10:52

Moki, to se i ja uvijek pitam je li imam dovoljno odjeće. Ja imam 10 bodića dugih rukava br56 i br62 i imama isto tako kratkih rukava koje sam dobila. Mama kaže da je to dovoljno, da ne pretjerujem s robicom, pogotovo brojem 56 jer to brzo prerastu.

Vidim da ste pisale o kozmetici koja se može pomoći. Kod mene je bila patronažna koju sam baš pozvala ranije zbog tih stvari pa sam je pitala što od tih stvari da nabavim. Rekla mi je da u početku koristim isključivo samo vodu za kupanje, može se ubaciti i malo čaja od kamilici za miris ali ne treba. Za kasnija kupanja sam uzela mustelu koju je dovoljno samo malo kapnuti tako da će ta jedna boca trajati godinu dana - koristila moja poznanica čija je curica imala osip na sve druge šampone.
    Od kozmetičkih ulja mi je naglasila, ništa, ništa i ništa - kaže, puno beba ima reakciju. Kao i na kremice i losione. Kad beba ima tjemenice onda da namažem s maslinovim uljem (ne bademovim jer isušuje kožu), ostavim ispod kapice desetak minuta i prođem češljićem i isperem vodom. Ako baš nešto želim koristiti da onda testiram jednom kapljicom na laktu bebe i pričekam 24 sata hoće li se pojaviti crvenilo, ako prođe okej tada imam zeleno svjetlo za korištenje.

An-di-du
    19. Studeni 2015. 10:55

I da ne zaboravim - Mala, MOJE ČESTITKE NA BEBICI!!!!! I na tome što je porod lijepo prošao. Nadam se da ćemo i mi ostali imati lijepe porode.
    Šaljem veliki pozdrav!

• moki6
    19. Studeni 2015. 10:57

andidu, tako i ja imam 10 komada 56 i 62.  50 uopće nisam kupovala, pa se nadam da 56 neće biti baš prevelik  a to za kozmetiku sam i ja jučer baš pitala, jer mi je isto jedna prijateljica rekla da joj je beba imala reakciju na sve proizvode osim mustelu i da joj samo to uzima.. ma za početak ću običnu vodu koristit pa ćemo vidjet dalje....

axia
    19. Studeni 2015. 10:58

mama, hvala ti :) tako je, neka naše mrve se kupaju unutro još makar 2 tjedna :) a vjerujem da ćemo i duže :)

Mrkvica2
    19. Studeni 2015. 10:59

Evoo napokon sam uspjela procitati zaostatke pa da vam se i ja malo javim 

Za pocetak cestitke mala7777 na bebacu, nadam se da cea se brzo oporaviti i da ce mis mali poceti lijepo cikiti. Uzivajte sada skupa 

Evo mi vam ovih dana bas ne spavamo, dragi i ja polako padamo s nogu ali sinoc je napokon malo odspavala.. jos nas drze one epizode s plakanjem pa se nosamo, mazimo i cikimo. Malo nas trbuscic muci.. nadam se da ce se uskoro stabilizirati sve. Inace otpao nam je pupkic i u petak nas ceka prvo kupanje 

Tyna sretno sa sveki.. znam da nije lako  Meni je moja neki dan kada je mala imala epizodu placa kada je shvatila da ju nemoze umiriti nabila na nos da je dijete gladno da moje mlijeko nevalja.. nemoram ni reci koliko me uzrujala da sam plakala. Nije ti lako slusati kako ti se dijete muci pa onda ona dode s takvim omentarom.. srecom muz ju je otjerao dole kada je i njega pocela pilati sa dudom.. sad se duri ali briga me.

Lady meni su napravili samo jedan uzv jer nisam imala od 34tt da procjene bebu i doktor mi je rekao odma da je to zadnji uzv.

Pepita kad pricas o smirenoj bebi kao da citam svoj scenarij.. ali ako se ne pomakne radije odi pa da ispadne bezveze nego nedaj Boze da nesto stvarno je. Nadam se da se i tvoja samo umirila jer je doslo vrijeme za izlazak 

Pinky nadam se da si okej i jako se veselim sto nam bebac stize ubrzo. Ne boj se indukcije, budi pozitivna. U predradaoni sam vidjela dvije cure koje su bile na indukciji i obje su rodile prije mene. Ali svejedno ti zelim da te uhvate tvoji trudovi ipak.. btw vecer prije nego sam rodila trudovi su mi isli na 90.. mozda se i tebi nesto sprema sudeci prema ctg-u.

Iillany nadam se da ce se nesto pokrenuti i da ti je ovo zadnji posjet TA 

Inace stvarno se nemojte bojati sto niste otvorene. Ja sam kod prvih par sati trudova bila zatvorena skroz i opet je sve auper proslo.

E da htjela sam vam samo reci neke stvari koje bih voljela da je meni neko ranije rekao.. proucite malo tehnike masiranja i izdajanja cica, kada mlijeko bukne bebica ne stigne sve posisati i stvarno godi otpuatiti pritisak i masirati krvzice, kupus nije babska prica ublazava bol i natecenost nevjerojatno. Kupite neofen forte sprecava upalu sisa. Tetra pelena nikad dosta, imam 15komada i vec se omisljam poslati muza po jos. Da ne pricam da sam ih vec morala prati.. Jastucica za dojenje kupite puno. To mlijeko curi svuda i jako puno. Ja trosim vec drugi paker, beba kad place cice cure same, beba kad sisa jednu iz druge curi nenormalno. Isto tako moram spavati na jednokratnoj podlozi i bez majce jer preko noci mlijeko curi nenormalno.. pokrijem se malo samo tetrom da bas ne curi po meni svuda. Odmarajte prvih dana i dopuatite da vam netko pomogne.. stvarno puno znaci u miru se otici otusirati i ne razmisljati o rucku za danas. Jastuk za dojenje je kada uspijete sjesti nakon poroda zakon stvar. I za kraj peglanje.. ain't nobody got time for that shit 

Nadam se da necete ovo shvatiti kao pametovanje, samo par stvari koje ja bas nisam eto tako bas ocekivala pa da znate. 

Puno vaa pozdravljamo bebica i ja i nadam se da ce nam se uskoro i cetvrti maleni clan pridruziti. Pusa svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.