Vecer okruglice,
Mala77777 cestitamnadam se da se zutica nece pojacati,...pada vas zbog toga zadrze jos duze!
Super je ovako kada pisete kako uzivate u slatkim mukama sa svojim bebicama😊
Sada se i kod nas zaredalo,svaki dan mozemo ocekivati da ce neka javiti da je rodila☺
Mi smo bili na kontroli,sve je super. Veci je za dva tjedna od termina, ja sam se rodila tolika koliko je moj beban sad....
Meni je dr dala uputnicu za krv,urin,rekla je da sledeci put kod nje radim cervikalni bris,jos ne spominje ni TA ni ctg
Mala7777 mi malenu obavezno prije papanja presvucemo bas zato da ju dobro razbudim za papanje, da mi ne kunja na ciki. Dosad je uvijek upalilo jer nisu bas odusevljeni kad ih se presvlaci. A moja je isto imala zute bjeloocnice i sad jos nisu skroz bijele i malo smo jos zuckasti ali su nas pustili iz bolnice treci dan.. vidjet ces nakon vadenja bilirubina.
Ja sam ponavljala krvnu grupu, tj test senzibiliteta iako sam rh+
Inace imamoo noc bez placa nema problema s busicom. Sada ciki pa ce opet na spavanac. Veliko olaksanje moram priznati..
Mrkvica presvučemo ga i mi ali nije uvijek pravilo da ga razbudi..sestre ga zovu ljenjivac..sta da vam dalje kazem 😂😂 ne cini mi se danas da se žutilo pogoršalo i držite fige da bilirubin bude ok 😁 pozelila sam svoj stan,muza i psa 😌 i hormoni me opako peru sto zbog novonastalog zanimanja sto zbog nespavanja...(u 4 noći sam mozda spavala 20sati...)
I da,hvala vam svima na čestitkama! ❤️
Dobro jutro drage moje kuglice i mamice ja se fino naspavala iako sam imala 3 buđenja
Mala77777 vjerujem da je sve sada lagano iscrpljujuće,ali samo hrabro mamice biti će sve to dobro, držim fige da idete domeka tatici i da sve bude dobro
Mrkvica bravo za uspješnu noć nadam se da se i mamica fino naspavala
Piješ li onaj čaj šta je mama preporučila za protiv grčića?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita samo tri? 😂 jos malo! Odbrojeno ti je!E da,i mene zanima koji je to čaj?komorac? Dakle,cice su mi ubojice...jucer sam popila 4L vode i to je prestrašno u sta su izrasle!sad valja paziti da se ne upali!mogu onaj grudnjak za dojenje dati nekomu jer u košaricu stane pola...
Mala77777 do sada sam ustajala samo jednom..
čaj od anisa,komorača i kima...a ta mješavina je navodno dobra i za bolju laktaciju... a sise uhh valjda ih je dobro masirati, nažalost nemam iskustva nikakvog..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro kuglicama i mamicama. :) ♡
Mala77777: evo mog kopiranog recepta,mislim da ga je mama napisala:
1 zl kim
1 zl komorac
1 zl anis
Prokuhati 1l vode. Dodati biljcice i poklopiti da odstoji 10-15 min. Piti tijekom cijelog dana
Sretno vam da danas idete kuci tati.i da nalaz bude dobar. ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mamice,koje ste vlazne maramice koristile u bolnici za brisanje guze,koje su naj naj bolje,tj.sto ste koristili kada bi ih sami presvlacili?
Sumnjam da bas mozes vodu tamo nosati i brisati. XD
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro.
Da, taj caj je poznat i po proizvodnji mlijeka. Nadam se da ce vam pomoci
Ja sam opet od 3 budna al naspavana. Ne znam samo kako hahahahaha
Kukovi me bole pa se vrtim. Ona leda krenu. Ma, necu ni spominjati.
Moj bebac se budi oko 4 i tad krece tulum . Do 5 sigurno ne spavam hahaha
Bit cu zadovoljna ako se po ovome sada gradi ritam
Just smile ja sam pokupovala Lola maramice dok su bile na akciji pa njih nosam sasobom. Imam i u torbi i autu, ma svagdje. Lakse djeci ruke brisem kad se zamuljaju, a i sebi
Nosit cu ih i u bolnicu
Sortiraj odgovore
Najstariji