Ja ne ponavljam krvnu grupu..nitko nista nije rekao
Pinky sta je tebe samo svrbio trbuh ili si imala jos koji simptom? Ja mislim da cu izludit danas... al sam i ispucala jos dodatno pa nekaoo mislim da je od strija....
cure koje trebaju ponavljati krvnu grupu, jeste mozda rh negativne??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama mislim da ces biti zadovoljna :) meni je sjelo nesto ali mislim da je porodiljni vidjet cu bas sutra zbunjena sam
🙏👸👸🙏❤️
Meni je isto pisalo ponoviti u 8.mjesecu trudnoće,ali mi je doktor rekao da to zanemarim.Inače sam rh pozitivna.
Cure mene ovaj danas pošteno pročačkao na pregledu...još uvijek me bolucka trbuh.Jel još nekome tak znalo biti?I opsesija mi je sad to curenje plodne vode.Jel to baš ko voda?Ono,promočio bi mi dnevni uložak?Frendici je curkalo,a da nije skužila nego tek kad joj se bebač nije micao cijelo popodne...Srećom sve je super prošlo.
Meni treba hzzo isplatiti komplikacije za dio mjeseca,a porodiljni za drugi dio.Danas mi je sjeo samo porodiljni, nadam se da bu ostatak sutra.
i meni je pisalo na nalazu ponoviti i onda mi rekao kad sam ga isla pitati jer nije nista govorio da zanemarim da to idusamo rh -
znaci sutra bi mi komplikacije trebale sjesti super :)
i mene poslije pregleda boli nije nicudo sta izvode kao da zeludac pokusavaju dobavit
🙏👸👸🙏❤️
Večer dragim okruglicama i malenim štucavcima ☺️ Evo nas 3.noc u rodilištu i vec sam se laganini ucrvala 😑 bolilo je i boli rana poslje carskog ali kada vidiš mali paketić nijedan brufen se ne moze mjeriti 😀 sada me malo strah da mali sutra nece izvaliti žuticu i da nas radi toga ostave...mrvicu je počeo žutiti na bjeloočnicama i jako je pospan i zbog toga automatski lijen sisati...ali nije jako pao na težini...veceras cemo ga šopati sa mlijekom i vec sam se danas izdojila..ručno..sta da vam kazem?mislis da ce sve muke proci kada rodiš 😅 onda nastupaju muke po dojenju i nespavanju(sreća pa me pisanje zadnjih mjesec dana pripremilo)Dojenje nam ide sve bolje samo velim,ljenjivac je...voli zaspati na cici 😀pa ga moramo i stipati da se razljuti! I da,jos je slađi kada štuca i vidiš ga kako štuca..a do sada si osjetio samo u sebi i preko trbuha 😊 držim vam svima fige!
Aww... Jedva cekam da i ja vidim ovo svoje malo cudo ... Kad citam dillb, mrkvicu i malu sva se raznjezim
Hvala vam na svakom podjeljenom iskustvu cure
Sortiraj odgovore
Najstariji