Lillany mislim da ti je gledala plodnu vodu. To ne boli samo osjetis. Meni kad su to gledali, sutradan sam rodila
Da te pitam jos.... spominjes nekakvo pulsiranje? Mozes li mi opisati malo jer mi se cini da pricas o necem sto mi se dogada?
Mrkvica uvijek je lijepo citati te. To me podsjeti sto me sve ceka ubrzo
Meni je mlijeko nekontrolirano curilo s prvom bebom i to prvih par dana. Kasnije bi samo krenulo.malo kad bi beba bila gladna. Svakako sam bila dobar potrosac blaznica za grudi jer volim da je sve suho zbog mogucih ranica.
Tetri i ja imam 10 no kad si spomenula da je mozda malo..hm....
Kad se sjetim bljuckanja, curkanja mlijeka po njima.... moram sutra u trgovinu u nabavku. Opet
Mrkvice, uvijek nam je drago da se javiš i podijeliš koji savjetLillany, držim fige da onda sutra krene nešto. Ja nemam nikakav novi feeeling
Pozdrav okruglice... nrkvice i mama samo vi dajte savjet i dalje
Ja sinoc do 3 i pol nisam mogla zaspati kako su me bh sibale..vec sa bila luda... i sto.ke najgore probudila se naspavana u 8 i sad sako cekam kad ce me slomiti
Beba je danas opet lijepo aktivna i to me je umirilo
Čestitke za još jednu bebicu!!!Sce ih je više :) Mislim da bi uskoro treballe otvoriti temu pod BEBE Zimske bebe :)
Što se tiče bolova kao menstrualnih i bh kontrakcija, vidim svima nam je isto ili slično. Mene je uhvatio neki išijas, boli me na lijevoj strani guze dok hodam, danas sam jedva odnijela krv na Vuk Vrhovac.
Baš mi je drago što bebice dolaze, predivan osjećaj za sve :)
Evo i nas iz TA.
Sve isto ko prosli put, smeksan cerviks, otvorena za vrsak prsta, al kaze doktor da ne bu skoro i da se vidimo za tjedan dana.Ctg sam opet morala ponavljati, jer mi je ludovala,ali je drugi bio bolji,pa su me pustili doma.
Nekaj mi je rekao da pratim pokrete bebe odnosno kada se probudim da moram izbrojati deset udaraca u sat vremena,a ona mi nije uvijek tak aktivna ujutro...ja cu pratiti da bude ko i do sada, jer ce me ovo samo opterecivati ujutro.
Bas me fino izrondao, boli me trbuh od pregleda. Jel to normalno?
mama dakle osjećaj je kao da mi je netko stavio balon dolje i polagano ga napuhuje. Kroz jedno desetak sekundi imam osjećaj da se sve širi (cerviks, zdjelica i kao da moram na wc) i onda se opet lagano vraća na mjesto. I tako par minuta. Pulsiranje nije baš najsretnija riječ jer je ovo nekako sporije. Kao duboko polagano disanje. Samo na pogrešnom kraju .
Allegra ja pratim 3 puta na dan.. samo je kod mene 5 pokreta u satu, i sad vidim da to nema smisla svaki doktor i tu svoju politiku ima..jedna cura mi je rekla da je njoj receno 3 pokreta u satu.. uzas jedan su s tim vise...
Mia mene par dana lijevo oa par dana nista pa par dana desno i tako vec mislim 2.mj... samo kad mene zaboli ne mogu ni sjedit ni lezat
Kako me živciraju ti doktori sa brojanjem udaraca, otkud oni znaju kada su vaše bebe aktivne, mislim pa vi ih nosite od 0-24 i ako netko zna njihov ritam onda ste to vi, jedino se treba zabrinuti onda kad se nešto poremeti.. eto moja je jučer bila uspavana onako totalno javila bi se tu i tamo, imala je tih faza,ali sad baš pazim, danas kako je krenulo istim tempom malo sam se i zabrinula,ali evo je sada se javlja skroz normalno.. samo nabijaju stres,pa normalno da ćeš se javiti ako ti je nešto čudno.. jojj srećom mene moj samo pita osjetim li ju uredno i to je to, ne opterećuje me nikakvim brojanjem...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama to tup tup tup je štucanje a katkad i ja imam feeling da će ručica samo proviriti,a sinoć sam imala osjećaj kao da me drži za zdjelicu hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji