Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    19. Studeni 2015. 21:32

evo da vam javim da je stigla plaća za sve koji su na komplikacijama, barem je meni danas bila uplata ;)
    ja isto sutra u nabavku idem, na grudnjake sam zaboravila...baš kad mislim da sam većinu riješila nove stvari počnu iskakati 

• moki6
    19. Studeni 2015. 21:34

ja sam isto krvnu grupu ponavljala, baš ovaj tjedan.. mene moj poslao obavezno kao u 34.tjednu, sad ne znam zašto...

Pepita2109
    19. Studeni 2015. 21:36

mama nema na cemu da da vel idu po majici s,m,l.. ja uzela L i super je mogu i jos nabujati sise bez problema iako se nadam da nece :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    19. Studeni 2015. 21:37

čudno da vas šalju za istu pretragu 2x... pa ne fulaju valjda u laboratoriju pa šalju onda radi preventive
    meni nije ništ rekla da bi još jedanput išla...
    ma daj, bile komplikacije? čudno... 1 dan prije? nemogu vjerovati sutra platim režije i nema više. hahaha. meni ne ostane ni za topiće kod kineza

axia
    19. Studeni 2015. 21:42

sad ispadam malo bedasta, al zbilja mi nije jasno, čemu ponavljat tu pretragu? a ja fino jopš pospremila nalaz od krvne grupe u fascikl i u torbu :P
    usput, u erste komplikacije nisu sjele...

• moki6
    19. Studeni 2015. 21:43

tyna24 da bila je uplata, ja sam na splitskoj banci i popodne sam vidjela da je bilo.. a ne znam zašto šalju, to je ustvari test senzibiliteta...http://www.e-beba.com/trudnoca/prenatalna-skrb/132-rh-faktor.html

• mama@
    19. Studeni 2015. 21:45

Axia meni na prvoj krvnoj pise ponoviti krajem 8.mj t. To je sada . Kazu da je obvezno.

Moki meni nisu sjele komplikacije al budu sutra i jedva cekam.

Pepita to mi i je bitno. Velicina. Da sam sigurna da cice stanu

axia
    19. Studeni 2015. 21:47

mama, hvala na informaciji.... možda ću sama sebi zakomplicirat život, al pitat ću sljedeći tjedan doktora kad idem na bris za streptokok....
    vidim, svi čekamo lovu :) moja je već potrošena xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.