evo da vam javim da je stigla plaća za sve koji su na komplikacijama, barem je meni danas bila uplata ;)
ja isto sutra u nabavku idem, na grudnjake sam zaboravila...baš kad mislim da sam većinu riješila nove stvari počnu iskakati
ja sam isto krvnu grupu ponavljala, baš ovaj tjedan.. mene moj poslao obavezno kao u 34.tjednu, sad ne znam zašto...
mama nema na cemu da da vel idu po majici s,m,l.. ja uzela L i super je mogu i jos nabujati sise bez problema iako se nadam da nece :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
čudno da vas šalju za istu pretragu 2x... pa ne fulaju valjda u laboratoriju pa šalju onda radi preventive
meni nije ništ rekla da bi još jedanput išla...
ma daj, bile komplikacije? čudno... 1 dan prije? nemogu vjerovati sutra platim režije i nema više. hahaha. meni ne ostane ni za topiće kod kineza
sad ispadam malo bedasta, al zbilja mi nije jasno, čemu ponavljat tu pretragu? a ja fino jopš pospremila nalaz od krvne grupe u fascikl i u torbu :P
usput, u erste komplikacije nisu sjele...
tyna24 da bila je uplata, ja sam na splitskoj banci i popodne sam vidjela da je bilo.. a ne znam zašto šalju, to je ustvari test senzibiliteta...http://www.e-beba.com/trudnoca/prenatalna-skrb/132-rh-faktor.html
Axia meni na prvoj krvnoj pise ponoviti krajem 8.mj t. To je sada . Kazu da je obvezno.
Moki meni nisu sjele komplikacije al budu sutra i jedva cekam.
Pepita to mi i je bitno. Velicina. Da sam sigurna da cice stanu
mama, hvala na informaciji.... možda ću sama sebi zakomplicirat život, al pitat ću sljedeći tjedan doktora kad idem na bris za streptokok....
vidim, svi čekamo lovu :) moja je već potrošena xD
Sortiraj odgovore
Najstariji