Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    19. Studeni 2015. 19:20

Stucavci nasi mali.. ♡♡♡ Moj je isto veliki stuconja i bas se skonta to tup-tup-tup i vidi na stomaku bome...neki dan sestrica od 11god. ga bas slusala stetoskopom kada je stucao.bubnjic joj skoro otiso. :p

Andidu: ta "putujuca kvrgica" je nesto predobro. :D uhvatim ga,pomazim,on pobjegne pa opet izbaci da ga mazim i ode na drugu stranu.fjuuuu...vec vidim da ce biti velika maza. :D ♡♡♡♡♡♡

Ja u ponedjeljak na 3.famozni uzv. ♡♡♡♡ (Nemogu vam opisati koliko jedva cekam i koliko sam nestrpljiva,nikako da mi prodju dani.)
    i otvaranje "komplikacija"  par tjedana da mogu na bolovanje 45dana prije termina.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Tyna24
    19. Studeni 2015. 19:36

a kad se radi zadnji uzv? ja sam 25.11 naručena na ctg(uzv mi nebude radila), i baš me zanima ako bude mi radila još jedan uzv do kraja... ili mi je onaj u 32 tj bio zadnji? hmmm...

Pepita2109
    19. Studeni 2015. 20:38

mrkvica hvaaala ti puno dobro je znati :) 

moja stucavica evo upravo opet stuca trbuh mi poskakuje a osjetim ne samo u rodnci nego i u guzi hahaha...

btw bila u dm-u jedva hodala od pritiska i reze me dolje (cerviks) cak i sada dok sjedim uhhh neugodan osjecaj...
    i kupila sam "ah bra" grudnjake i odusevljena saaaam :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    19. Studeni 2015. 20:54

Cure drage samo pitajte sto god vas zanima, ja cu rado podijeliti svoje maleno iskustvo 

Grudnjaka samo kupujte.. i topica. Meni osobno ne pase nista sa zicom sada, uzasno mi smeta. Imam dva grudnjaka za dojenje i dvije potkosulje a mislim da bi mogla jos nesto nabaviti.. vjerojatno potkosulje jer su super prakticne.

Sto se tice stucanja i moja je cesto u busi stucala a bome je i sada mala stucavica 

Evo nasa djevojcica mirno spava i nadam se da cemo danas ipak imati mirnu noc 

Pinkypik
    19. Studeni 2015. 21:07

Moj mali miš me večeras odlučio razgibati..koljena mi izlaze na sve strane. Pokušala sam mu objasniti da to nije put kojim se izlazi 😊
    A glavicom mi je večeras skratio cerviks još za pola onog malo što mi je ostalo. Možda stvarno djetešce samo odluči kad ide van da ne odlučuje to netko umjesto njega 😁 
    Mrkvice,bježi na spavanje dok stigneš! 😛

• mama@
    19. Studeni 2015. 21:22

Pepita gdje si uzela ah bra? Posto? 
    Ja nisam grudnjake kupovala jer znam da ih necu nositi, bar ne prvi mj.
    Mislila sam nesto poput ah ili topic. Al ne znam gdje traziti.
    Sutra bi u soping jer dolazi 'placa' pa da spiskam na prave stvari 

• mama@
    19. Studeni 2015. 21:30

Moram onda i tamo.
    Hvala
    Po kojim velicinama ide? Kao majca ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.