Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    19. Studeni 2015. 14:32

Mama, ovo tup tup tup i ja osjetim ponekad i isto traje oko minutu i to dolje lijevo, otprilike gdje joj je valjda glavica. Mene podsjeća na kao kad staviš ruku na srce pa osjetiš pulsiranje

• buffy
    19. Studeni 2015. 14:35

To tup tup i ja osjetim oko pupka dole s lijeve strane ... i nekad zna trajat i po 2 min... promjenim.nekad polozaj i to prestane

lillany
    19. Studeni 2015. 14:36

Mama kao što su Pepita i lady napisale to meni liči na štucanje. A moja baš zna puno štucati. Po pet šest puta dnevno. Onda dio stomaka gdje su joj leđa poskakuje. Brže je nego naše štucanje, ali sporije nego li bio bebin puls. I moju bebu skroz ljuti. Svaki puta nakon štucanja se iživljava na mojim rebrima.

BebaNana
    19. Studeni 2015. 14:41

Glede tih brojenja udaraca,baš sam pitala svoju gin.a ona kaže da su to gluposti,kako bi mogli nabrojati 10 udaraca u sat vr??? Kaže da se mora osjetiti 10 puta kroz cijeli dan! A pogotovo to kad kažu u određeni dio dana-mos mislit da će beba bit baš tada raspoložena!!
    Tako da očito kad su učili da su imali tiskarsku grešku u knjizi 

• mama@
    19. Studeni 2015. 15:07

Hvala curke 
    Ako je o stucanju rijec onda mi je puno lakse. Znam da ne moze biti puls niti disanje a ni udaranje tako tocno.
    Al do sad to nisam osjetila.

Uh kako mi je lakse.

• mama@
    19. Studeni 2015. 15:09

Kod mene to tup tup bude gdje su mu leda i dolje, valjda kod glavice

Pepita2109
    19. Studeni 2015. 15:12

mama ja kad sam prvi put osjetila prepala se reko šta je sad to hahaha, pa sam pitala doktora i rekao je da to beba štuca, i mogu reći da je prava mala štucavica hehe, oni štucaju jer vježbaju disanje.. a ponekad imam osjećaj da mi štuca u rodnici.. meni je tak slatko kad bebe štucaju iako me živcira kad ja štucam,ali one toga nisu svejsne i ne smeta im 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    19. Studeni 2015. 15:18

mama, moja često tako pulsira :)

• mama@
    19. Studeni 2015. 15:21

Mislila sam i ja pitati dr o tome ali tek 30.11 idem na kontrolu pa mi bilo malo daleko. Lillany spominjala pulsiranje pa sam se vidjela u toj prici 
    Sad kad znam da je stucanje onda se ne cini tako strasno 
    Jucer sam prvi puta osjetila i danas ponovno.

Jeli moguce da do sada nije stucao?

Pinkypik
    19. Studeni 2015. 15:37

Mrkvice, samo ti piši! Baš te je lijepo čuti. Već zvučiš mudrije od kad si mama postala 😄 Piši sve jer nas je puno tu koje očekujemo svoju prvu malenu srećicu pa ti neke stvari nitko ni ne kaže. Ja se baš veselim dolasku mog paketića... 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.