Mama, ovo tup tup tup i ja osjetim ponekad i isto traje oko minutu i to dolje lijevo, otprilike gdje joj je valjda glavica. Mene podsjeća na kao kad staviš ruku na srce pa osjetiš pulsiranje
To tup tup i ja osjetim oko pupka dole s lijeve strane ... i nekad zna trajat i po 2 min... promjenim.nekad polozaj i to prestane
Mama kao što su Pepita i lady napisale to meni liči na štucanje. A moja baš zna puno štucati. Po pet šest puta dnevno. Onda dio stomaka gdje su joj leđa poskakuje. Brže je nego naše štucanje, ali sporije nego li bio bebin puls. I moju bebu skroz ljuti. Svaki puta nakon štucanja se iživljava na mojim rebrima.
Glede tih brojenja udaraca,baš sam pitala svoju gin.a ona kaže da su to gluposti,kako bi mogli nabrojati 10 udaraca u sat vr??? Kaže da se mora osjetiti 10 puta kroz cijeli dan! A pogotovo to kad kažu u određeni dio dana-mos mislit da će beba bit baš tada raspoložena!!
Tako da očito kad su učili da su imali tiskarsku grešku u knjizi
Hvala curke
Ako je o stucanju rijec onda mi je puno lakse. Znam da ne moze biti puls niti disanje a ni udaranje tako tocno.
Al do sad to nisam osjetila.
Uh kako mi je lakse.
mama ja kad sam prvi put osjetila prepala se reko šta je sad to hahaha, pa sam pitala doktora i rekao je da to beba štuca, i mogu reći da je prava mala štucavica hehe, oni štucaju jer vježbaju disanje.. a ponekad imam osjećaj da mi štuca u rodnici.. meni je tak slatko kad bebe štucaju iako me živcira kad ja štucam,ali one toga nisu svejsne i ne smeta im
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mislila sam i ja pitati dr o tome ali tek 30.11 idem na kontrolu pa mi bilo malo daleko. Lillany spominjala pulsiranje pa sam se vidjela u toj prici
Sad kad znam da je stucanje onda se ne cini tako strasno
Jucer sam prvi puta osjetila i danas ponovno.
Jeli moguce da do sada nije stucao?
Mrkvice, samo ti piši! Baš te je lijepo čuti. Već zvučiš mudrije od kad si mama postala 😄 Piši sve jer nas je puno tu koje očekujemo svoju prvu malenu srećicu pa ti neke stvari nitko ni ne kaže. Ja se baš veselim dolasku mog paketića... 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji