Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    18. Studeni 2015. 16:19

moki da da, bome je brzo prošlo hehe  
    da znaju biti neugodne i to jakoo.. imam i ja duže,ali sada mi traju dosta duže i dosta češće..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    18. Studeni 2015. 16:33

Iduci tjedan ocekujemo 2 bebice onda?
     Wiiiiiii
    Bit ce napeto.

Moki ti i ja smo 10 dana razlike po terminu.

A bh necu ni da spominjem.
    Koliko ih nisam imala, toliko me sad muce. Svako malo neki pritisak i kvrgica ispadne. A najjace mi je kad me sa dvije strane rastegne, a ja ne znam kako bih se pomaknula

Tyna24
    18. Studeni 2015. 16:36

ma drage moje, baš ste mi super, ako ništa, bar me vi smirite kad čitam komentare
    baš mi je drago da sam se učlanila na ovaj forum

ne zavisimo mi o svekrvi, nego ona o nama,tj. mi s njom djelimo kuhinju. još malo dok si ne sredimo svoj kat, e onda me zanima kaj će jesti i dali će imati kruh uopče svaki dan. jer sad naravno ona ne kupuje ništa. a prva je za stolom... uf jedva čekam to.
    posvađale smo se u vezi financija, naravno. jer imamo račune ovaj mjesec 1700kn a ona gospođa je dala 300kn i to je dosta. zajebi ti to. ko da nama novac raste na drveću. ako se režije djele na 3 onda joj nejde očito matematika. još joj nebi ništa rekla, ali bože dragi. ona da 300kn za račune a ostala penzija je njezina (ima 3000), nema auto, mi je vozimo kamo treba, nikad nije dala za benzin, ne kupi niti jedan kruh na mjesec, mljeko, ništaaa... sve mi. ona samo pošalje mom mužu poruku: treba kupiti to i to. pa kak nek onda budem tiho.
    sad se izbjegavamo u širokom luku, hodam pokraj nje ko da je duh. i baš me briga.

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 16:47

mama očekujemo jednu već sutra, a sljedeći tjedan 3 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    18. Studeni 2015. 16:55

Stižuuu bebiceeee  neka sve prođe kako treba sa što manje boli 

Idući tjedan planiram oprati bebinu robicu pa sam htjela kupiti miris za ormar da robica ne poprimi miris ormara jer je nov, ali zanima me vaše mišljenje, s obzirom da se ne preporuča koristiti omekšivač ni neke jake mirise, je li onda pametno da kupim to ili ne?

LinaKarolina
    18. Studeni 2015. 16:56

Hey moje drage loptice..

Sad sam se iz shoppinga vratila isfrustrurana.
    Vec su mi dosadile tajice pa sam se odlucila pocastiti trudnickim hlacama. Inace ne kupujem po trudnickim odjelima ali sada sam isla.. Pa ne mogu vjerovati da jedini broj u H&M trudnickih hlaca je XS..pa misa mu..nisam jos vidjela XS trudnicu niti XS trbuh!
    U drugom ducanu svi brojevi su od 42-46..a toliko velika bas nisam.
    Tako da sam se odlucila strpiti jos ova 2mj i onda se pocastiti kupovinom.

Sto se tice madraca mi smo kupili u Bubamari za 199kn..taman je bio popust na klub karticu i ok je.
    Svima koji sada kupuju krevetice i madrace preporucujem da uzmu ove komplete sto se svuda nude na akciji krevetic+madrac+posteljina za 1000 kn i to je stvarno odlicna cijena.

Pepita s obzirom da cijeli dan imas bh znaci da si blizu upoznavanja svoje mrve
    Meni su tako krenila oba poroda..
    Curu sam rodila sljedeci dan a decka nakon dva dana kontrakcija.
    A bila sam zacementitana do samoga kraja..
    Tako da SRETNO 

Tyna24
    18. Studeni 2015. 17:00

LinaKarolina, ja sam jedino našla trudničke hlače i tajice u MANI... i meni su super... neznam kaj bi nosila da to nemam.... svaka čast ako staneš u staru odječu... ja jedino stanem u trenirke(iz kojih sam sve gume van izrezala). hahahahah

Ines24
    18. Studeni 2015. 17:04

E da, ako tko traži od sutra je u Lidlu opet akcija dječje robe, od broja 62 

axia
    18. Studeni 2015. 17:08

cure, svaka vama čast sa tajicama i trenirkama, ja sam nakon izrezivanja guma, prerezivanja dijelova morala pribjeć u krajnost. sad nosim muževe trenirke :) nije toliko problem veličina već to što me sve smeta na trbuhu, a njegove mi baš lijepo legnu ispod prsa :)  izgledam ko Steve Urkel, al tunika to čist lijepo sakrije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.