Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    18. Studeni 2015. 15:00

Isto kao i allegra, madrac, posteljinu, pa i krevetic i ormaric kupili u Ikei. Jos je uvijek u kutijama sve 🙊 Pa ne mogu reci iz prve ruke, ali vjerujem da je kvaliteta za tu cijenu sigurno dobra

Mia007
    18. Studeni 2015. 15:13

MaliV, koji ste uzeli iz Ikee? 
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40150182/
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50150186/
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10150292/

allegrazg
    18. Studeni 2015. 15:30

Mi smo uzeli ovaj za 399 kn, a krevetić u Lesnini.
    Cure mene počeo loviti neki strah od poroda pomiješan sa uzbuđenjem, ne znam kako to opisati...

• moki6
    18. Studeni 2015. 15:32

pozdraav, i mi vas redovito čitamo ali smo lijeni za pisati :) 
    evo vidim da pišete o krevetiću i madracu, mi smo ga isto nabavili u lesnine, još ga nismo sastavili, ali mi izgleda ok :)
    vidim da ste vi već sve više manje pripremile... meni je ostala torba za rodilište i kozmetika za bebu. čim ćete kupati bebu na početku, te njegovati tjemenicu? vidjela sam da mustela ima super proizvode pa sam mislila za početak nešto njihovo nabaviti, iako su jako skupi pa ne znam što je od kozmetike uopće potrebno na početku... 

• mama@
    18. Studeni 2015. 15:42

Moki dobrodosla.
    Koliko si trudna?

Ja planiram samo u vodici kupati prvih par mj.
    Tjemenicu cu rijesiti obicnim baby uljem i cesljicem.
    Jedino od kozmetike imam je krema za guzu i stapici za usi 

axia
    18. Studeni 2015. 15:46

ajme cure, što ste mi danas vrijedne :) dok sam došla do kraja zaboravila sam što je koja napisala... idem probat redom:
    pinky, drago mi je da si makar dobila uzrok svega i od sveg srca ti želim da te čim manje svrbi i da ti sljedeći tijedan dođe onom brzinom kojom ti želiš :) veselim se novoj buhtlici među nama :D
    mama, mislim da znam o čemu pričaš. ja sam pitala doktora na zadnjem pregledu za tu bol, rekao je da je moguće da beba kako se miče pritisne neki organ pa je to onako između pečenja i boli, ja sam mu to isto opisala kao onu bol kad trčiš pa slezena boli...
    mi smo madrac kupili u ikei i ja sam prezadovoljna i tvrdoćom i materijalom. usput, ima presvlaku koja je periva u mašini i to mi je super :) kimbač smo naslijedili, tako da za to nemam info...
    moja mrvica je danas ultra živahna, sad sam si legla na leđa i gledam kak se migolji, a pas dođe do mene, nakrivi glavu i "priča" s trbuhom (nije mu jasno što se događa). veli šogorica kak sigurno misli da sam mu progutala loptu (inače je lud za lopticama, i krumpire mi krade da bi se igrao :P)
    inače, danas je otečenost nogu znatno manja pa mislim da zaista ima veze sa čipsom koji sam sinoć jela. kao što je pepita rekla, sol zadržava vodu u organizmu....
    znam da sam zaboravila nešto napisat.... ah, trudnička senilnost

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 15:55

moki dobrodošla  od kozmetike sve isto kao i mama imam kremu pavlovićeva mast, blaznice za bebe, štapiće i ulje, isto ću prvih par mjeseci prati samo u vodi i koja kap tog ulja u vodu..

axia tvoj pas je itekako svjestan da je još netko tu, vidim po "svom" psu , kad idemo u šetnju dosta često se zagleda u trbuh mašući repom i mota se oko mene više, a to nije do sad radio jer je on zapravo pas moje šogorice ,ali je kod nas.. 
    moja bebica je danas jaaaaaako mirna, sinoć se vrpoljila još,ali danas skroz slabo, vidjet ćemo hoće li živnuti kad joj tata dođe hehe

a i bh kontrakcije danas imam cijeli dan, pa je možda zato i mirna ne znam

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    18. Studeni 2015. 16:11

Jos je sve u kutijama pa ne bih znala rec, ali cini mi se dobar i jos smo sve ulovili na akciji 

Sto se tice kremica za bebu. Bademovo ulje, a za guzu kazu da moze i mjesavina karitea i kokosovog ulja- sto sve imam doma. Weeeeee!! Tako da cu time

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.