Axia, evogac ☺️
http://www.ebay.co.uk/itm/Thick-Comfortable-Maternity-Cotton-Leggings-Full-Ankle-Length-PREGNANCY-/180791538080?var=&hash=item2a1803f1a0:m:m8-mbdUUWInr0u97iGOdz3A
Meni su super jer nisu made in china, jeftine su, a ne rasire se onako ruzno na koljenima nakon nosenja (to mrzimmm).. Fakat su za tu cijenu super, ja ih narucila u 6 boja haha 🙊 Inace sam broj 38/40, narucila sam u L velicini jer mi je draze da su udobne nego da me utegnu. A kontam da cu ostati u njima i nakon poroda, taman ce mi pasati taj gornji dio da mi drzi trbuh 😄 Ma naruci, neces pozaliti, vjeruj mi

maliV, hvala :) definitivno naručujem.. hvala i na usporedbi za veličinu, i ja sam tu negdje, pa ću isto L
mia, uvijek gledam uzet nešto korisno.... jer ja parfema i sličnih stvari imam već more, a trudničke hlače-nitijedne xD

Pepita, ne tribaju bit svjezi bitno da su cvitovi.
maliV hvala na linku!

evo kako izgleda kad mene uhvati bh... s desne strane imam "brijeg", nadam se da se vidi... jel i vama tako?

tyna meni je trbuh takav danas cijeli dan ne znam koliko je puta popustilo.. bas tako deformirano
tyna meni je trbuh takav danas cijeli dan ne znam koliko je puta popustilo.. bas tako deformirano
i mene je danas jako puno puta uhvatilo... prvo me bebač udara i udara, onda me uhvati bh kao na slici, popusti, i dalje je beba mirna....

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Je li ova bol kao menstrualna normalna? Mislim dosta vas spominje takvu bol ali mislim da ste sve u terminima pa se malo bojim jel to normalno ili nije...

ines meni ta menstrualna bol pocinje iz leda pa ide u trbuh tosu ti lazni trudovi... bolili te stalno ili imas neke razmake preporucam lezanje na boku a jos bolje tusiranje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cure... danas i mene u ledjima zabolilo 3 puta kao kad trebam dobit, a pritisak imam da mi se vini da moram na wc non stop... a sad me i beba malo zabrijula jer mi je danas mirnija nego inace... sad se mislim dali da sutra zovem doktora ili je cisto dan joj da bude mirna...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji