Axia, evogac ☺️
http://www.ebay.co.uk/itm/Thick-Comfortable-Maternity-Cotton-Leggings-Full-Ankle-Length-PREGNANCY-/180791538080?var=&hash=item2a1803f1a0:m:m8-mbdUUWInr0u97iGOdz3A
Meni su super jer nisu made in china, jeftine su, a ne rasire se onako ruzno na koljenima nakon nosenja (to mrzimmm).. Fakat su za tu cijenu super, ja ih narucila u 6 boja haha 🙊 Inace sam broj 38/40, narucila sam u L velicini jer mi je draze da su udobne nego da me utegnu. A kontam da cu ostati u njima i nakon poroda, taman ce mi pasati taj gornji dio da mi drzi trbuh 😄 Ma naruci, neces pozaliti, vjeruj mi
maliV, hvala :) definitivno naručujem.. hvala i na usporedbi za veličinu, i ja sam tu negdje, pa ću isto L
mia, uvijek gledam uzet nešto korisno.... jer ja parfema i sličnih stvari imam već more, a trudničke hlače-nitijedne xD
Pepita, ne tribaju bit svjezi bitno da su cvitovi.
maliV hvala na linku!
evo kako izgleda kad mene uhvati bh... s desne strane imam "brijeg", nadam se da se vidi... jel i vama tako?
tyna meni je trbuh takav danas cijeli dan ne znam koliko je puta popustilo.. bas tako deformirano
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Je li ova bol kao menstrualna normalna? Mislim dosta vas spominje takvu bol ali mislim da ste sve u terminima pa se malo bojim jel to normalno ili nije...
ines meni ta menstrualna bol pocinje iz leda pa ide u trbuh tosu ti lazni trudovi... bolili te stalno ili imas neke razmake preporucam lezanje na boku a jos bolje tusiranje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cure... danas i mene u ledjima zabolilo 3 puta kao kad trebam dobit, a pritisak imam da mi se vini da moram na wc non stop... a sad me i beba malo zabrijula jer mi je danas mirnija nego inace... sad se mislim dali da sutra zovem doktora ili je cisto dan joj da bude mirna...
Sortiraj odgovore
Najstariji