Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    18. Studeni 2015. 18:47

Znam da sam jos nesto zaboravila napisati 😄 sto se tice odjece, ja sam se preporodila s trudnickim tajicama s ebaya za par funti, ma savrsenstvo, kupila sam i par hlaca u H&M jos prije, ali sad pored tajica ih uopce ne gledam. A istina da su brojevi u HMu totalno bezvezni i "akcije" na trudnickom su im bas diskriminirajuce 😄 Sve brojevi 36, xs, snizeno stvarno dosta, ali ne znam tko u to stane...

axia
    18. Studeni 2015. 18:50

lilany, ja isto obožavam lavandu u jelima, a najgenijalna mi je kombinacija sa medenjacima.... prefino nešto :) i isto svi misle da sam luda :) a inače ju imam u svakom ormaru i na polici s knjigama :)

axia
    18. Studeni 2015. 18:51

maliV, jel bi mi dala link za te trudniče tajice ako nije problem?

Tyna24
    18. Studeni 2015. 18:56

axia, kad ti dođu tajice s ebaya več budeš u 37 tjednu isplati ti se to?

axia
    18. Studeni 2015. 19:03

frendica mi je trudna a ima rođendan u 1. mj.... voljela bih da se netko za moj rođendan sjetio da više ne stanem u staru odjeću :) a onda bih i sebi prošvercala jedne,makar za te zanje dane :) a i neće se pokvarit za sljedećeg bebača

Anaheja
    18. Studeni 2015. 19:04

Nisam bas fan lavande, ali s obzirom na to da volim da odjeca mirise pokusat cu barem jednom... 

A u H&Mov 36 ja stanem bez problema. U majice xs takodjer. Ali hlace 34- cak niti ja ne udjem :-P
    Inace sam 165 cm i 45- 50 kg. Zatrudnila sam sa zacudjujucih 53 kg, tako da sam i dalje sa 10 kg u plusu sitna trudnica 

lady6
    18. Studeni 2015. 19:14

Pepita, jel tebi u TA rade i uzv? Meni ne...I nije mi jasno zašto opet u petak ctg a danas je bio u redu...Kad su tebi rekl doći opet?

Fionita
    18. Studeni 2015. 19:19

I ja isto volim zacinit hranu lavandom, i kurkumom.... 
    Sad ste me podsjetile na kolacice od cvitova lavande, joj kako lipo zamirise kuhinja... Evo link http://www.gazdarica.com/stranice/kuharica/recepti/Lavanda-keksi

maliV i ja se prijavljujem za taj link za tajice.

Cak se mislim bi li narucila grudnjak za dojenje s e-baya, al' ne znam ocu li pogodit velicinu?!

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 19:21

lady ja otpocetka vodim trudnocu u bolnici u Sinju jer mi ginekolog radi tu, i moja procedura je odem u rodiliste(na kat) na ctg i samo se spustim dolje kod ginekologa gdje mi napravi standarni pregled ukljucujuci i uzv.. a sljedeci put moram doc u utorak odnosno na dan termina... a mozda su te poslali da vide hoces imati trudove

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 19:25

fionita zvuci fino, meni je dosta jak miris lavande ali ju volim... mora biti svjeza?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.