Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    18. Studeni 2015. 12:01

Hej okruglice moje!
    Bila sam u krivu...nalaz je dobar,znači nije loš ali to JE kolestaza i moram ostati u bolnici zbog praćenja. Jedna baš krasna i brižna dr. me uzela na razgovor i dogovor pa sad znam prave informacije.
    I ne samo to...malo ću vam tablicu pomutiti...moja srećica stiže sljedeći tjedan 😱 😃
    Ne smije dugo ostati,ali ionako je u terminu i lijepi je veliki dečko pa je to za njega bolje. Uh...malo sam izvan sebe..što zbog sreće i zbog brige i svega. Nisam baš imala inducirani u planu ali očito nismo mi tu da planiramo 😄 uh uh

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 12:04

Pinkypik ma neka ti pomutiš tablicu glavno da je sve pod kontrolom i da ste dobro oboje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lillany
    18. Studeni 2015. 12:22

Pinkypik kao što Pepita rece bitno da ti i bebac budete okej. Tko sljivi naše rasporede. Bebaci ocito ne .

Tyna kada su u pitanju ljudi koji imaju potrebu da mi govore što trebam raditi jedini pristup koji meni pali je: Smješkaj se, kimaj glavom i radi po svome. Znaju me uzrujati ali trudim se ne upuštati u rasprave. Ne znam koja je tvoja situacija s svekrvom, odnosno koliko ovisite o njoj jer to zna komplicirati stvari ali probaj ostati mirna.
    A dragoga istuci štapom. Sve da si ti najnerazumnija trudnica na kugli zemaljskoj on bi trebao biti na tvojoj strani.

• mama@
    18. Studeni 2015. 12:27

Pinkypik samo ti muti tablicu. 
    Samo da prode sve okej i brzo to obavis.
    Sretno ti

• buffy
    18. Studeni 2015. 12:28

Dobar dan okrugklice drage ... Citala sam ja vas cijelo vrijeme tako da sam u toku sa svime. Bas mi je zao koga muci nesanoca, evo ja dobrovoljno saljem sna.. meni je cista suprotnost, prosla 2 dana sam prespavala cijela 
    pinky bas mi je zao sto te na samom kraju ulovilo, ali ajde opet barem je na kraju i ti ces se s svojom mrvom druziti uskoro... 
    sto se tice otecenosti i ja sam natekla uzasno puno, doktor je rekao da je ok jer je tlak uredan i da nema proteina u urinu.. car trudnoce 
    kako sam se nadala da cu prije cini mi se da cu jos i kasnije, vise nemam niti bh kontrakcije, nikakvo gnjezdjenje me ne lovi, i zatvorena sam skroz jos uvijek 

allegrazg
    18. Studeni 2015. 12:30

Pinky, drž se! Već sljedeći tjedan ćeš se maziti sa svojim bebačem.Ak ne rodim do tada, budeš napisala iskustvo s induciranim, jer mene čeka izgleda kad prođe 39.tjedana ak se ne predomisle.

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 12:38

buffy ne gnijezdim se ni ja nešto extra hahah,iako mi je sve riješeno po kući za bebu, samo me svakodnevno čišćenje istog ne veseli jer mi treba puno vremena za sve hehe, a bh kontrakcije imam dosta pa sam zatvorena kao mađarska granica za izbjeglice  
    seks ne pomaže čitavu trudnoću i sperma nema nikakav učinak na otvaranje, krećem se iako ne mogu više ni puno,počeo je dragi sa stimuliranjem (nadraživanjem) bradavica uhhh dobijem kontrakciju iste sekunde hahah, ali ne vjerujem da će mi pomoći, jesti ljuto mi je dosta i teško zbog žgaravice, večeras ću probati kupku toplu da me opusti ali sam sumnjičava prema svim tim metodama, mislim da je to samo sreća..tak da ostaje čekanje naravno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    18. Studeni 2015. 12:39

Allegra, thx, već je druga bila bolja :)
    Pinky, drž se, sve će biti ok, i vidjet ćeš ubrzo svoju bebicu :)
    Tyna, nemoj se živcirati previše,mislim da svi prolazimo takve uspone i padove u trudnoći ( bar ja), ako ne sa svekrvom, onda sa mužem, mamom ili slično jer ljudi ne razumiju ili zaborave kako je to biti pod hormonima 24 sata dnevno. Bit će boljih i lošijih dana, al preživjet ćemo!

• buffy
    18. Studeni 2015. 12:43

Pepita nasmijala si me s madjarskom granicom fulll ... a za bradavice nisam znala, korisno za isporbati, ali mislim kod mene da nece biti, to bi vise bilo mucenje dragog kao nam je vec 10 tjedana seks zabranjen ... tako da kod mene je samo cekanje... Moram priznat da mi postaje sve teze, prvenstveno radi toga sto sam kao balon nateknuta, kod duzeg hodanja imam osjecaj da cu se raspast a i sve sam nestrpljivija da upoznam svoju mrvicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.