Pinky, drz se! Bar ces uskoro imati svoju buhtlicu. Lillany, sretno i tebi sutra!
Btw, sad sam se sjetila nečeg nevezanog, gdje ste kupile madrac za krevetić? Imate neke preporuke?
lady znači nastavljamo se pratiti u stopu, a baš sam se nadala da će bar kod tebe biti nešto bolja situacija.. bila sam i ja u bedu jučer,ali nemoj uzalud nam to, samo pozitiva..
buffy hahahaha drago mi je da sam te nasmijala, da skužila sam ja da se meni javljaju bh od toga još prije, a ja sam drugačija trudnica većini to smeta ali meni to toliko godi da uvijek skoro zaspem, neko vrijeme sam zabranila to jer sam se bojala da se prerano ne otvorim,a sada sam ga odlučila pustiti da se zabavlja hahaha
btw imam bh kontrakcije od jutra
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pozdrav okruglice,vama koje brojite jos koji dan i onima koje će još malo pričekati..;) Pratim vas svakodnevno,ali nekako lijena pisat.evo mi još sitno brojimo, bila jučer na ctg-u,sve je u redu i rekla doktorica za tjedan dana ponovit pregled ako prije ne rodim,mada ja navijam da budem to ovaj tjedan riješila. moja curka već ima 3500g.
Jućer me uhvatila neka viroza i cijelu noć nisam spavala, ubija me ta nesanica,a vidim da nisam jedina.
Čestitke novopečenim mamama na bebicama i nadam se da uživate....ja se ispričavam na dugom postu..
Tyna samo polako, ako nista, probaj se sto manje zivcirati zbog svoje mrvice, a te svekrve i slicne ljude koji nekad kao da namjerno bockaju bas ne razumijem 😕 Pricaj s dragim, probajte to rijesiti, a nju nek snadje neki jecmenac, evo saljem i ja od sebe jedan 😄
Pinky drago mi je da si naisla na dobru doktoricu, kad je vec tako neplanirana situacija.. Drzim fige da i prije indukcije krene prirodno ☺️ Ali veseli sto cemo uskoro imati jos jednu zimsku bebicu, pa makar preko reda ❤️
Juicy, krevetić smo dobili, standardnih je mjera 120/60, a madrac bi trebao isto odgovarati bilo koji nadam se tih mjera :) Mislila sam u Ikei, al ne znam da li je tko uzimao, tj. kakvi su.
Anaheja, kakav je taj iz lesnine?
Sortiraj odgovore
Najstariji