Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    18. Studeni 2015. 20:43

Jučer sam i u križima i u trbuhu osjetila bol, danas samo trbuh, traje konstantno, kad ležim dobro je... Nije li malo prerano za lažne trudove 

• buffy
    18. Studeni 2015. 20:45

Ines a pokreti bebe su uobicajeni?

Ines24
    18. Studeni 2015. 20:51

Beba je aktivna kao i inače, nisam primijetila razliku

lady6
    18. Studeni 2015. 20:55

Ines, nisam ti pametna...mene jos uvijek ne soraju laznjaci tak da ne znam....Pepita, mozda, vidjet cemo u petak...a inace kazu dq s beba smiri pred porod, mozda je tebi tako

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 21:16

ines otusiraj se toplom vodom, ne znam kak mislis konstantno, meni su razmaci izmedu bili pola sata, 15min, pa 20min, onda 8 pa sam se otusirala i stalo bi eto po tom znam da su laznjaci, a bol u ledima nije bol koliko taj odvratan pritisak kao kod M.. ako ne stane javi se doktoru...

lady drzim fige da se u petak okazu trudici :) a sta se tice moje situacije nemam pojma vise me hvata panika je li sve u redu... vidjet cemo sutra mozda joj je samo takav dan

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    18. Studeni 2015. 21:18

Hej okruglice pisalice! 😄
    Rekao bi čovjek da si u bolnici pa nemaš što raditi a ode dan...
    Hvala vam puno na svim vašim pozdravima i lijepim željama 😚 Baš vas volim čitati. 
    Danas mi je cijeli dan protekao u nekom uzbuđenju. Baš si ne bih poželjela inducirani ali mi je opet nekako drago jer znam kad,kako itd. A i drago mi je da onda bebač neće biti 4 kg! Možda izbjegnem carski ipak.. Uostalom, i tatici i bakici je rođendan,a on i ja smo se
    "dogovorili" da će doći tati na rođendan 😁  Ko da sam znala.. A ionako mi beba ne bi stala u čizmicu sv.Nikole! 😉

Ormar-opereš malo octom i ostaviš 2 dana otvorenih vrata da ode miris novog..

BH meni izgleda ko da sam kutiju progutala. Dva ugla ili dvije kugle gore. Na ctg-u mi je pisalo oko 50-60% a trudovi su na 70-80% pa na dalje.

Tyna, reci gđi lijepo nek ide u k..! Zaslužila je. Umjesto da ona kupuje vama, tj. unuci/unuku ona tako. Zaslužila je i dupli ječmenac! A mužić očito treba odabrati stranu svoje žene,i to trudne...ah ti muški! Za nalupat valjkom po glavi...

Tyna24
    18. Studeni 2015. 21:21

pinkypik, ne bunim se inače, da znate kakav mir imam sad, bar mi ne trubi u uho cijeli dan. hahahaha... sad sam ko na godišnjem
    a mm se več počeo ulizavati

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 21:23

tyna hahaha kao sto sam i rekla, to je zato jer zna da je pogrijesio ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    18. Studeni 2015. 21:25

Ines slazem se s pepitom... i ja se vodim po bebi dok me oba lupka meni je nekako sve ok.. 
    Znaci sve imamo iste trbuhe kad nas bh uhvate.. meni je to presmjesno koliko mi zna biti i neugodno.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.