Jučer sam i u križima i u trbuhu osjetila bol, danas samo trbuh, traje konstantno, kad ležim dobro je... Nije li malo prerano za lažne trudove
Ines, nisam ti pametna...mene jos uvijek ne soraju laznjaci tak da ne znam....Pepita, mozda, vidjet cemo u petak...a inace kazu dq s beba smiri pred porod, mozda je tebi tako
ines otusiraj se toplom vodom, ne znam kak mislis konstantno, meni su razmaci izmedu bili pola sata, 15min, pa 20min, onda 8 pa sam se otusirala i stalo bi eto po tom znam da su laznjaci, a bol u ledima nije bol koliko taj odvratan pritisak kao kod M.. ako ne stane javi se doktoru...
lady drzim fige da se u petak okazu trudici :) a sta se tice moje situacije nemam pojma vise me hvata panika je li sve u redu... vidjet cemo sutra mozda joj je samo takav dan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej okruglice pisalice! 😄
Rekao bi čovjek da si u bolnici pa nemaš što raditi a ode dan...
Hvala vam puno na svim vašim pozdravima i lijepim željama 😚 Baš vas volim čitati.
Danas mi je cijeli dan protekao u nekom uzbuđenju. Baš si ne bih poželjela inducirani ali mi je opet nekako drago jer znam kad,kako itd. A i drago mi je da onda bebač neće biti 4 kg! Možda izbjegnem carski ipak.. Uostalom, i tatici i bakici je rođendan,a on i ja smo se
"dogovorili" da će doći tati na rođendan 😁 Ko da sam znala.. A ionako mi beba ne bi stala u čizmicu sv.Nikole! 😉
Ormar-opereš malo octom i ostaviš 2 dana otvorenih vrata da ode miris novog..
BH meni izgleda ko da sam kutiju progutala. Dva ugla ili dvije kugle gore. Na ctg-u mi je pisalo oko 50-60% a trudovi su na 70-80% pa na dalje.
Tyna, reci gđi lijepo nek ide u k..! Zaslužila je. Umjesto da ona kupuje vama, tj. unuci/unuku ona tako. Zaslužila je i dupli ječmenac! A mužić očito treba odabrati stranu svoje žene,i to trudne...ah ti muški! Za nalupat valjkom po glavi...
pinkypik, ne bunim se inače, da znate kakav mir imam sad, bar mi ne trubi u uho cijeli dan. hahahaha... sad sam ko na godišnjem
a mm se več počeo ulizavati
tyna hahaha kao sto sam i rekla, to je zato jer zna da je pogrijesio ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ines slazem se s pepitom... i ja se vodim po bebi dok me oba lupka meni je nekako sve ok..
Znaci sve imamo iste trbuhe kad nas bh uhvate.. meni je to presmjesno koliko mi zna biti i neugodno..
Sortiraj odgovore
Najstariji