moki da krecu upoznavanja bebica :)
ines ja sam stavila malo domace lavande.. onako jaako malo, lavandin miris opusta :)
linakarolina ma hajde jos malo samo pa ces se vratiti u trapke :)
opaaa fino si me razveselila ovime :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam trudničke hlače našla u mane... inače sam stalno u tajicama i trenerkama, ali eto njih sam uzela jer inače zaista ne nosim tajice i jeedva čekam vratit se svojim rebama
Možda ću sada ispasti baba odnosno da vjerujem u bapske priče ali prije par godina sam čitala nešto o lavandinom ulju i blokiranju muških hormona.
Našla sam neki link sada na brzinu
http://www.livestrong.com/article/171036-lavender-oil-male-hormones/
Sad ja nemam pojma koliko u tome ima istine ali od tada sam nekako opreznija s lavandinim uljem.
Koja od vas cura ima svekrvu koja se kuži u trave? Ima li nešto u tome?
Meni muž kupio popodne u slastičarni zimski sladoled, curka mi je poludila od tog šećera, vrpolji se već pola sata.
lillany ja imam takvu sveki i ona bi se na to nasmijala... gle moje osobno misljenje je da nista ne valja u cemu se pretjeruje :)
🙏👸👸🙏❤️
Pepita Hvala . Mislim da sam to pročitala na zadnjoj strani večernjeg ili tako nešto. Nemam pojma zašto mi je to ostalo u glavi. Vjerojatno zato što inaće volim lavandu i znam je koristiti kao začin u jelima. Na opće zgražanje okoline
.
Pozdrav kuglice! Nadam se da ova clanak o ulju ne drzi vodu, jer meni osobno lavanda je zakon. Kako sam saznala da bebinu robicu ne valja prat s omeksivacem, odlucila sam se za kombinaciju alkoholnog octa i lavandinog ulja i to sam testirala na biloj i sarenoj robi i stvarno djeluje, skroz sam odusevljena! (I ulje cajevca kazu da je dobro)
A u ormar stavim vrecicu s suhom lavandom iz mamina vrta i to mi je isto dobitna kombinacija!
okruglice, kolko vaše bebe imaju kg? evo šogi mi bila danas na ctg-u, sad je 38 tjedan i mala joj ima 3610kg
lillany jojjj taj vecernji heh ma nemas brige fakat, samo ti stavljaj lavandu nek se zgrazavaju
fionita da to ti je super ideja ja ovaj put nisam jer ga nemam vise...
tyna moja bebica je jucer procijenjena 3310grama sa punih 39tjedana, a sa 38 je bila 3311grama ma fulaju oni itekako...
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji