mama stvarno si ne mogu predočiti to zatezanje, da se možda ne preforsiraš?
ma stvar je u tome da nisam uopće mogla na nogama stajati, evo odspavala sam do sada, malo je bolje,ali čim duže stojim imam osjećaj kao da će mi istovremeno i malena i mjehur i mokraća i sve izletjeti van..
allegra i moja malena je već par dana mirnija, ja sam se jučer bojala kakav će ctg biti s obzirom da su prošla 3 bila ajme meni,ali ovaj je bio savršen postaje im tijesno.. i sretnoo sutra
tyna baš mi je žao što si ti u toj priči ispala negativka, ja bih baš porazgovarala sa mužem, tko zna šta mu je mamica napričala.. ja sam neki dan rekla svom mužu da ja njegovu mamu volim,ali da živaca zbog njenog petljanja i kontroliranja imam sve manje i pripremila ga na svoje pucanje i moguću svađu..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro!!!
mama@ mislim da je te boljke u trbuhu nastaju zbog toga što je beba sve veća pa se namjesti tako da pritišće neki organ. Meni se to događa tu i tamo. A i puno brže se umaramo tako da slezena nije isključena. Iako sam navikla sve sama i mrzim moljakati ljude da mi naprave ovo ili ono, učim se ipak zatražiti i prepustiti brigu drugima oko raznih poslova. Samo odmaraj, a ostalo koliko se može i da.
Ja sam se isto pošteno naspavala naspram prošle noći kada su me hvatale kontrakcije. Ma sad mi se misli vračaju na neki čudan iscjedak sinoć. Pomislila sam da nije možda sluzni čep jer nisam viđala takvu strukturu iscjetka do sad. Hm.... Tješi me samo to što nije bilo tragova sukrvice. Onako ,bila je velika, pomalo mliječna gusta gruda. Ali od ispadanja do poroda može proći i više od deset dana tako da.... Vidjet ćemo.
Tyna24, pretpostavljam kako ti je kad se moraš nervirati oko drugih. I ja ne podnosim nikakav dodatan stres otkako sam trudna, sve mi duplo teže pada. Pokušaj se samo što manje živcirati (naravno, uvijek je lakše reći nego napraviti). Zen, ja kažem, pozitivo okruženje i pozitivne misli.
e pa bilo bi dobro da znam sto mu je natrubila.al kad pocnemo tu temu on digne glas i meni se vise neda jer znam da bi se samo jako posvađali.a mozda je to krivo.drugi put budem ja plakala pa da vidimo na cijoj bude onda strani.ona je jadna sama.a ja?pa i ja sam u ovoj prici ostala sama.ali bolje da ja nego njegova zlatna mama,jel?
Pepita vjerujem da si ne mozes predociti ta moja 'zatezanja'. Kod mene je to isti osjecaj kao kad sam trcala pa pretjerala i onda me boli. Vjerujem da je i ovo povezano s forsanjem jer sam navikla da mogu i idem..a ubiti jako malo toga mogu sada. Usput ostajem i bez zraka. ma svasta nesta hahaha
O svekrvama opet necu nista. Ja sam se navikla na svoju i ona na mene. Ne dopustam petljanje niti se ja njoj petljam. A mm je shvatio sto sam mu prvih par godina govorila o njoj tako da i on razumije sve.
Biko je razmirica ali ja to otepem odmah jer znam da sam upravu.
Tyna samo to popricaj s njim i vidi o cemu se tocno radi. Ispricaj svoj dio price. Ne daj na sebe i ne povlaci se sada. Njega moze biti sram sto se tako ponasa prema tebi koja sad trebas mir. Mrzim to.
Ja bi vec skocila u oci odavno. I njem i njoj ponovno.
Sretno
Jutro svima.
Nesanice . Mislite da postoji šansa da kroz jedno 7-8 mjeseci uspijemo odspavati cijelu noć?Kada male bebe mogu prospavati noć? Treba mi neki realan rok da si u 3 ujutro kažem još samo toliko.
A i sve nas šaraju raznorazni bolovi. Ali približava se dan D pa je to valjda normalno. Kod mene je najnovija pojava polagano pulsiranje. Doslovce imam osjećaj kao da me širi u laganim ritmičnim pulsevima. Nije bolno i upravo obrnuto od stezanja tako da sam prilično sigurna da nisu trudovi. Samo imaš osječaj da će se sve razletiti iz tebe.
Pinkypik baš mi je drago da su nalazi u redu. Prepadne to čovjeka.
Mrkvica baš te lijepo čuti. Samo polako. Baš ti zavidim što si sve "obavila".
Mi smo sutra u TA i sutra je TERMIN!!!!
Nadam se da će biti nekakvog pomaka. Užasno me strah da ću morati čekati indukciju. Ne toliko zbog same indukcije koliko što ne mogu više čekati. Totalno sam ispalila na živce.
Tyna sljedeći put kad krene povisivati ton napomeni mu da to sve beba čuje i da ne želiš dernjavu u kući.. ne znam baš jadno od njega, srećom moj je svjestan kakva mu je mama... a ti se probaj smiriti, pazi na svoju bebicu, muž će se kad tad početi ulizivati
mama ohhh onda se zna od čega je i ja kad pretjeram jer i ja "sve mogu" događa mi se 100 stvari i kažem si da ću usporiti pa zaboravim na to.. samo ti pomalo lagano
🙏👸👸🙏❤️
lillany sve ti ovisi od bebe do bebe od frendice mali ima skoro 3 god i kaže da ne spava ni dan danas..
a od druge poznanice malena ima par mjeseci i odspava noć bez problema...
jojjj držim fige da se nešto pokrenulo i da sutra ugledaš svoju bebicu
🙏👸👸🙏❤️
Tyna, kad smo kod dernjave, kod nas ju obično potakne moja mama kad dođu, pa nekaj nije kak si je zamislila, jer sve mora biti po njezinom, a ak joj se suprotstavim ona plače, jer sam bezobrazna i vidjeti ću kak će meni biti kad će mi se kćer tak ponašati...rekla sam da ju ja neću toliko nadzirati, pa će se ponašati normalno.
Mia, bravo, svaki put će biti sve bolje.
Jucy, samo zadnji nalaz ostavim tamo na stolu ispod prozora, jel tak? Dosad sam uvijek sestru ulovila vani, pa sam joj dala u ruke.
Sortiraj odgovore
Najstariji