Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    18. Studeni 2015. 08:26

Jutro kuglice 

Sa spavanjem zasad nemam problema (da kucnem u drvo), zaspem oko 11 i do 8-9 se ne budim, osim mozda jednom na wc...

Hahahaha Lady očito nas je još koji sanjamo Pepitu, ja sam sanjala da govorim dragom da je Pepita rodila, da moram k njoj u posjetu u bolnicu i da sam ja iduća 

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 08:31

MaliV ma naravno 

lady sretno i držim fige da ima pomaka bar kod tebe
    hahahahaha baš ste me nasmijale ti i ines sada

ja sam vam od jutros u nekakvim bolovima, leđa me bole od pritiska ajme, ne mogu se uspraviti koliko mi je i dolje pritisak od trbuha pa do rodnice i malo malo me probode dolje, samo kada stojim ili hodam, danas samo ležanje izgleda..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 08:31

MaliV ma naravno 

lady sretno i držim fige da ima pomaka bar kod tebe
    hahahahaha baš ste me nasmijale ti i ines sada

ja sam vam od jutros u nekakvim bolovima, leđa me bole od pritiska ajme, ne mogu se uspraviti koliko mi je i dolje pritisak od trbuha pa do rodnice i malo malo me probode dolje, samo kada stojim ili hodam, danas samo ležanje izgleda..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    18. Studeni 2015. 09:05

Sad cu ja uletiti sa svojim problemom, al sta mogu 

Dogada mi se cesto (a sad sve cesce) da me zaboli u dijelu stomaka onako kao kad se preforsiram trcanjem pa 'zateze' stomak. Ne znam drugacije opisati. Valjda ce netko shvatiti.
    Jeli ikome poznato?
    Naravno, to me boli samo kad idem nesto raditi

• mama@
    18. Studeni 2015. 09:07

Pepita ocito se malena namjesta. 
    Mislim da nemas razloga za brigu pa da moras mirovati bas. Jedino sto ti se moze desiti je da rodis.
    Osim ako te strasno boli sve to, onda malo lezi pa nastavi kasnije s aktivnostima.

Vibram da se nesto pokrene

allegrazg
    18. Studeni 2015. 09:27

Jutro kuglice!
    Jucy, javim se obavezno sutra, nadam se da bu sve ok i da neću morati ponavljati ctg opet... Jel znaš do koliko se može doći u TA? Dosad mi je ova govorila oko 12, ali sad idem sama, regularno, pa da me sestra ne pošalje doma ak dođem prekasno.
    Moja curica je nešto mirnija zadnja dva dana, osjetim je,ali me ne lupa onako žustro ko kad smo bile u bolnici i prije toga...možda se priprema.

JuicyFruit
    18. Studeni 2015. 10:03

Allegra, sigurno se priprema, od sada nadalje je samo pitanje vremena 
    Sto se tiče TA, tamo gdje se ostavljaju uputnice piše da se moraju ostaviti do 11 sati pa ti za svaki slučaj dođi ranije.

Tyna24
    18. Studeni 2015. 10:06

uf. a evo moj problem... ja sam tolko živčana zadnjih 3 dana, katastrofa. i nemogu si pomoći. odkad sam se posvađala s svekrvom, ona zvala mog muža na posao i jadala se mu i plakala, on se promjenio prema meni. naravno stao je u maminu obranu a ne moju, i ja sam luda od tad. s njom nisam progovorila 1 poštenu rečenicu a s njim sam na dobro jutro, ajd bok, i laku noć

Mia007
    18. Studeni 2015. 10:07

Allegra, sretno!
    Ja sam uspjela prvu epruvetu nakapati mrvicu ispod crte, valjda će mi priznati..nije dalje išlo.

Anaheja
    18. Studeni 2015. 10:23

Tyna, nemoj bit zivcana radi toga. Imala sam i ja sa dragim nesporazum, nisam placljivi tip- ali taj puta mi je pobjeglo pa me saslusao i od onda je sve super. Znas, mi zene moramo naucit kako malo manipulirat njima . Cisto da sebi olaksamo, hhahahahahahh. A sa svekrvom izbjegavam bilo kakve konkretne razgovore jer znam da vjerojatno vise nikada ne bi progovorila niti rijeci sa mnom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.