Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    18. Studeni 2015. 06:25

Dobro jutro kuglice! ima li koja nespavalica? 

Pinky super za nalaze! Sad mozes biti mirna 
    Mrkvice, nek ste vi doma, brzo cete se uhodati. 
    Tweety pravu bebu imas  kad ti je termin?
    Pepita, bitno da je sve ok, sigurno ce brzo krenuti i otvaranje  a sto se tiče seksa, probali smo i ne ide :( jedini rezultat sveg truda su bili jos jači bolovi u zdjelici... Nijedan položaj mi ne odgovara. 
    Allegra ti si na pregledu sutra  jedva cekam novosti! Ja moram cekati jos tjedan dana, čini se kao vječnost...

shimmer
    18. Studeni 2015. 06:46

netko trazi nespavalice? 

budna od 4:30h.
    probadanje u zeludcu, okretanje s lijevog na desni bok.
    pa me krenulo sarafiti, ali samo stolica.
    pijem sad caj od kamilice i gledam kako svice. i tako.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 06:50

Dobro jutrooo drage moje
     axia slano (sol) ti još više potiče tu otečenost.. pa da znaš za ubuduće... 
    juicy znam da ima žena kojima bi doktor rekao da neće brzo pa bi rodile još isti dan, ali eto vidjet ćemo šta će moja mrva odlučiti  a šta se tiče seksa baš mi je žao da te boli... brzo će to sve proći pa ćete uživati opet 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    18. Studeni 2015. 06:52

Neka viroza te uhvatila? Mozda bi ti bolji bio čaj od šipka

Ja sam se čak i naspavala jer sam zaspala ranije nego inače i evo budna od 5.30. I dalje mi je nevjerojatno kako mi odjednom treba manje sna 

Pepita2109
    18. Studeni 2015. 06:54

shimmer ojojjj nadam se da će brzo biti bolje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    18. Studeni 2015. 07:02

Jutro...

Vidim ima nespavalica.
    Ja ispratila dragog i klinca u skolu. Sad po kapucino i pred Tv 

Pinkypik nadam se da ce brzo proci ceskanje. Neka je samo sve ok s bebicom i ostali nalazi.

Meni noge oticu ali malo. Vidim po carapama. Prsten sam skinula neki dan da se ne ureze slucajno.

Moja torba za rodiliste gotova. Jos fali punjac za mob i ja hahahahaha

Anaheja
    18. Studeni 2015. 07:10

Dobro jutro kuglice!
    Ja sam se konacno naspavala . Dvije noci budnosti su ipak bile previse za mene. I zao mi je kad vidim da vas jos ima istih problema sa nespavanjem... Ne znam kako nerko moze rec da je to normalno i u redu 

Pinky, ali nesto mora izazivati svrbez... Drago mi je da nije ona gora varijanta, ali i ova blaza je neugodna...

MaliV
    18. Studeni 2015. 07:48

Jutro kugice ☺️

Pinky super da nije nista ozbiljno i da je i ctg dobar 👍🏼☺️

Pepita, kako je netko napisao.. Izgleda da je malenoj lijepo biti podstanar pa se ne zuri 💕 

Anaheja, ja sam se isto kao i ti, bas pravo naspavala... Nisam se ni jednom budila ni na piskenje, a zaspala sam prije 11 👌🏼☺️ Divotica 😄

lady6
    18. Studeni 2015. 07:53

Jutro, kuglice! Drago mi je da ste se nek bar uspjele naspavati....ja u TA...ctg i ove gluposti obavila, sad doktora cekam...Pepita, sanjala sam te a i ne znam kak izgledas...ugl.derala sam se zq tobom po bolnici pepira pepita hocu dq ti ides samnom u radaonu boze koji san!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.