Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    17. Studeni 2015. 21:27

pinky, to su super vijesti :) a jesi dobila što za olakšat si?

allegrazg
    17. Studeni 2015. 21:28

Mia, ja sam ti doma radila te profile. Najbolje ti je petnaestak sekundi prati ruke pod toplom vodom, ne mlakom nego toplijom, čak ono da te malo pecka i onda ti je najbolje vaditi iz prstenjaka i srednjeg prsta iako mi je jednom curilo ko ludo iz malog prsta...sada kada sam zadnje profile radila, navecer nisam uspjela dovoljno nakapati, pa mi nisu izmjerili tu vrijednost i nisu ništa komentirali. I pikni se u lijevu ili desnu stranu jagodice i onda okreni ruku prema dolje, tak bude ti brže i više kapalo. Nadam se da sam ti bar malo pomogla.

axia
    17. Studeni 2015. 21:37

cure, ispričavam se što skrećem sa svake teme, al samo da pitam, jel vama natiču noge, gležnjevi? meni jučer i danas toliko natiču, da me sve zateže, baš su ko balvani... kako si pomoć? topla ni hladna kupka ne pomažu, izmasiram koliko mogu dohvatit (dragi nije doma da pomogne), nikakvog pomaka nema.... savijeti?

shimmer
    17. Studeni 2015. 21:53

axia, kazu da pomaze da rodis 
    ali nemoj jos 

noge na poviseno?
    meni jako pase hladjenje, ili u lavoru ili mentol gelovima.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    17. Studeni 2015. 21:55

Curke ja se lagano mirim sa time da cu prenijeti.. lady vise srece ti zelim sutra :) mojoj se mrvici ne zuri nigdje :) 

noge mi oticu vec duze i poceli prsti na rukama to je kao normalno i sumnjam da ista moze pomoci ako je sudeno... 

pinky supeer vijesti :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    17. Studeni 2015. 22:06

meni ne naotiču noge, nego prsti na rukama... tolko da više ni vjenčani prstan nemogu nositi...i to mi je počelo prije par dana, do sad nisam naoticala...

axia
    17. Studeni 2015. 22:07

hehehe, shimmer, vjerujem da to pomogne prije svega :)da znaš da jedva čekam, a još skoro 2 mj imam do termina...
    pepita, samo hrabro, misli pozitivno :) čula sam za više primjera gdje su žene danas zacementirane, sutra rode....mrvici je samo jako lijepo kod mame u buši :) bit će da ju lijepo nunkaš :)

Pinkypik
    17. Studeni 2015. 22:14

Axia, a kako ćeš tek jedva čekati 😄 To naticanje je kao normalno u trudnoći do neke razine,a ako je previše treba se javiti dr. i izmjeriti tlak.
    Nisam dobila ništa,čoham se lagano,ništa pretjerano. Još kad bi znala zašto....Al dobro je i ovo da znam da nije ono.

axia
    17. Studeni 2015. 22:22

idem u čet na pregled pa ćemo vidjet, pitat ću doca.... a tlak mi je normalan, pratim ga svaki dan od početka trudnoće.... bit će da sam pretjerala sa čipsom danas :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.