Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    17. Studeni 2015. 09:23

btw hoće li koja onako malo povisiti madrac nečime? ja sam mislila malo podrupjeti nekim ručnikom da nije baš 100% vodoravno

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    17. Studeni 2015. 09:42

pepita, sretno na pregledu :) javi što kaže doc :)
    nisam mislila ničim madrac podizat, već kako je dillb rekla, stavit ju na veliki pernati jastuk koji ću oblikovat prema položaju, ovisno hoće bit na boku ili na leđima... al to ću još vidjet kako će funkcionirat...

MaliV
    17. Studeni 2015. 10:32

Ja sam mislila podignuti malo, navodno pomaze kod SIDS-a, kad mi je sestricna rodila u Petrovoj, vidjela sam da tako rade i tamo, a i sestra mi je tako radila sa svojima, a ona je doktorica pa kontam da slusam nju ako nista ☺️
    Pepita, sretno na pregledu ☺️

allegrazg
    17. Studeni 2015. 10:47

Jutro okruglice!
    Pepita, držim fige za pregled!
    Ja idem u četvrtak, valjda će nam ctg biti dobar isprve inače ću im reći ak me misle ostaviti da me ostave dok ne rodim.
    Jedva čekam da vidim svoju curicu, ali me ujedno počeo loviti neki strah,od poroda do toga kak ću ja to sve....

• mama@
    17. Studeni 2015. 11:05

Pepita sretno na pregledu danas.

Sad sam se sjetila price moje mame kad je bila trudna samnom. Isla je redovno na pregled na kojem joj je dr rekla da je sve ok i da je mirna jos barem tjedan dana tj.da se prije nece poroditi.
    Dosla je kuci i krenulo ju boljeti. Trpila je dok je mogla doma i kad je sve postalo kao po satu, vrati se u bolnicu gdje je jos uvijek radila njezina dr. Kad je vidjela kako se otvorila nije mogla vjerovati. Isti dan sam je rodila ja 

Hocu reci da , bez obzira bile zatvorene ili otvorene, beba odreduje ritam.
    Tako da.... sretno vama koje ste datumom tu negdje

Pinkypik
    17. Studeni 2015. 11:13

Drage okruglice, 😃

opet vam se javljam sa sv.duha...
    Imali smo burnu noć s jaaaako puno čohanja i tuširanja (nula spavanja) pa smo došli u rano jutro na hitnu. Odmah su me ostavili i još čekam nalaze krvi itd. Ugl. bar smo obavili ctg pa znam da je beba dobro. A zbog njega i jesmo tu. Kontrakcije su malo poludjele,ali to spada pod normalno da imam tako jake valjda. Bar ne bole. Al me boli kad se moj malac proteže jer baš isprobava granice, a nema mjesta. Ne znam još ništa pametno pa vam još javim do kad tu kampiram. Ako saznam...

Pepita, sretno! 😘

axia
    17. Studeni 2015. 11:23

pinky, držte se... javi kad budu nalazi, držim fige da prođe, mogu mislit kako je grozan osjećaj :/

axia
    17. Studeni 2015. 11:26

i da, linakarolina, sa vivre-a ti dostava ide kako piše kod svakog artikla, oko 2 tj je uglavnom. a ponude ti traju kratko, što isto piše kod svakog artikla....

Pepita2109
    17. Studeni 2015. 11:47

Hvala vam ženske
    Pinkypik sretno i tebi, sve će biti dobro glavno da oni provjere šta se događa

allegrazg brzo će četvrtak i  mene hvata panika već zbog ctg-a

mama slažem se da bebica sama određuje kako će i kad, frendica je imala trudove i nije se otvarala i poslali je za Split da ide na carski i dok je došla do tamo (cca 25min) otvorila se dovoljno da se zaboravi na carski hehe.. tako da će i naše bebice samo odlučiti kako će i šta će i krenut će bile otvorene ili zatvorene..  voljela bih roditi 27. jer mi je tada mojoj maloj seki rođendan,a opet ne bih voljela prenijeti hahaha čudna sam biljka ja 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    17. Studeni 2015. 11:52

Axia znam da su kratkotrajne ponude samo kod stvari sto zelim naruciti pise vrijeme dostave od 8-22.12..pa tko ce toliko cekati.
    Ako narucim neku sitnicu za bebaca zaboravim na to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.