Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    17. Studeni 2015. 12:12

Pinky, drži se i javi čim kaj saznaš.

axia
    17. Studeni 2015. 12:13

a da, to im je zeznuto :)

lady6
    17. Studeni 2015. 12:19

Pinky, drž se, bit će to sve ok. Pepita, tebi sretno i jedva čekam izvještaj. Ne znam kako vama, ali nekako su mi crijeva postala jako osjetljiva, ono pojedem i onda neko klanje po crijevima ili isto ako se malena nekako pomakne kao da me zašarafi. Ah, čari trudnoće. Allegra, i ja se tako osjećam, naizmenice strah i želja da se sve više završi.

Ines24
    17. Studeni 2015. 12:30

Pinky, Pepita javite se s novostima, nadam se da će sve biti u redu 

Tyna ti si moj spasitelj, nije mi ni palo na pamet tražiti te vakuumske vreće na ebayu  a zbilja su jeftine... Koju si veličinu naručivala?

allegrazg
    17. Studeni 2015. 14:00

lady, imam isti problem s crijevima...čak me zna i zafrkati ko da ću dobiti proljev ili me reže ko nožem

Pinkypik
    17. Studeni 2015. 14:10

Neznam još za nalaze točno ali mi je sestra rekla da nisu strašni. Vidjet ćemo što dalje...
    Mrkvice, nadam se da uživaš doma s bebicom i šaljem ti pozdrav iz tvoje sobe (da,baš sam tu 😄) od kolegice koja te čuvala tu noć dok si imala trudove 😉

axia
    17. Studeni 2015. 14:25

ajme, koje su šanse bile :) ovo mi je preslatko :) pinky, jel te još svrbi ili te to samo po noći hvata?

neznam jel se možda ta tema pojavila negdje prije, al mene zanima dal koja od vas zna zašto se na porodu ne smije piti, tj zašto se prakticira močenje usta mokrom gazom? koliko sam vidjela ta praksa se pomalo gubi ali se još ponegdje zadržala. jel zna koja kak je u petrovoj, jel daju koji gutljajčić?

An-di-du
    17. Studeni 2015. 14:33

Pozdrav ekipa!!!
    Pratim vas već jako dugo i bila sam se javljala na početku pa sam postala lijena pisati. Ali evo od sinoć sam jako zabrinuta. Od 29 tjedna sam otvorena za 1cm. Na zadnjem pregledu prije tjedan dana mi je rečeno da sam sada 2cm otvorena, ali cerviks još uvijek nije skraćen pa sam kući na strogom mirovanju. Uglavnom od sinoć su mi počele BH kontrakcije i javljale su se svakih 15 minuta i tako cijelu noć - nisam mogla spavati. Jako me to počelo brinuti. Ali kako se intenzitet i bol nije pojačavala, odlučila sam ne nazvati svoju doktoricu nego pričekati. Jutros su se kontrakcije smirile i osjetim jednu u sat vremena, ali imam jaki pritisak da je čak i M primijetio da čudno hodam. Voljela bih da izdržimo barem još do punih 36 tjedana. Je li se kojoj od vas to događalo? Bi li to mogli biti već lažni trudovi i upozorenje da je porod jako blizu? Strah me da sam se zbog toga još više otvorila.

• mama@
    17. Studeni 2015. 14:33

Axia meni nisu dali vode pod trudovima tj.na stolu. Samo mokru gazu po usnama i to je sve.
    To mi je bilo najgore. Zedna kao deva, usta suha od disanja, usne pukle u trenu a oni nista. 

Sestra mi je cak i cesce dala gaze nego prakticiraju.
    A iskreno ne znam zasto se to ne smije. Mozda zbog mjehura?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.