Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Studeni 2015. 14:39

An-di-du bas mi je zao sto vec od 29tt moras paziti.

Draga, mislim da je moguce da su lazni trudovi. Nije rano po tjednima. Samo...mozda da se ipak javis dr za savjet ili nesto slicno ako se nastavi?

shimmer
    17. Studeni 2015. 14:40

nema hrane i vode za vrijeme poroda ako dodje do komplikacija pa zavrsite na carskom, zbog anestezije. zna se dogoditi da pri uspavljivanju ili operaciji pacijent krene povracati tj krene se vracati sadrzaj zeludca pa bude kaos. zato se i bude nataste cijeli dan prije vecih operacija. objasnila mi prijateljica anesteziolog.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    17. Studeni 2015. 14:55

shimmer, hvala na objašnjenju :) nadam se ipak da je kako lady kaže u petrovoj ta praksa ipak malo izmjenjena... mislim, ako mi daju gutljaj vode tu i tamo, pa to od silnog disanja neće ni stić do želudca...

Pinkypik
    17. Studeni 2015. 15:25

Axia, baš sam htjela napisati ali shimmer ti je točno napisala...zbog eventualnog završavanja na carskom. I na sv.duhu daju da imaš vodu koliko sam čula. Jer sad je velika većina carskih uz spinalnu,a ne opću pa ipak daju.
    Da, još me čoha, ali preko dana je to podnošljivo. Malo se grebeš tu pa malo tamo i tako u krug,ali navečer kad krene...uh...to je ludnica. A meni je još super i pazim pa se grebem preko majice. Žene si navodno znaju rane napraviti. Bitno je da nešto izazove nesanicu,jel tako Anaheja? 😉

Pinkypik
    17. Studeni 2015. 15:30

A ovo sa Mrkvičinom sobom i cimericom je fascinantno! Tu ima 10 soba s 3, 4 ljudi i sve je puno... 😜😀😄

axia
    17. Studeni 2015. 15:39

pinky, nadam se da će ti onda kad završe nalaze nać neko riješenje...

Tyna24
    17. Studeni 2015. 16:53

ines,ja sam narucila 2 velike...cvrste su jako i za te pare,dobre

Mrkvica2
    17. Studeni 2015. 18:03

Evo da se i ja malo napokon javim kuglice drage..

Sinoc nam je prva noc doma bila uzas, valjda je mala osjetila promjenu pa je urlala tri sata.. bas nas je bila uplasila ali danas mi je patronazna rekla da je to sasvim normalno. Uostalom taj dan ju je i pedijatar pregledao tako da znamo da nije bubana.. nazalost mlijeko je nadoslo jako jako pa su vec i mali problemi s cikama ali spasila me patronazna pokazala mi je kako izdojiti i kako masirati dok se ne uspostavi ponuda i potraznja. Izdajalica mi je zivo zlo, posudila sam ju i probala danas boli ko sam vrag tako da odustajem.. rucno ide sasvim dobro ako vam netko pokaze lijepo. Ukratko snalazimo se.. danas je vec puno bolje.

Da odma kazem za pupak posto je bila patronazna.. pokazala mi je kako ga povezati kompresom i prije je ocistila ocetiniseptom. Rekla je cistiti jednom ev dva puta dnevno je cist dovoljno. Kada otpadne onda samo kompresa i preko zakopcati pelenu. 

Sto se tice velicina.. ovako nasa mala nosi 50, a rodena je sa 3550 i 51cm tako da bi mi bilo zao da ju nemam. 56 joj je stvarno jos veliko i pliva u tome. Pogotovo odjelca..

Nama d3 nitko nije spominjao tako da mi nista ne pijemo.. neznam mozda to kaze pedijatar..

Pinky nije mi drago sto si u bolnici ali fora je kako si potrefila bas devetku od svih soba  Nadam se da ces brzo doma i da ce sve biti okej 

Pepita sretno na pregledu i javi nosvosti.

Lady meni je anesteziolog rekao nakon sto sam dobila epiduralnu obavezno piti vodu, tako da sam ja u boksu cijelo vrijeme pila vode. I ostalim zenama su dali, cula sam u sobi.. meni je jako pasala voda a sad kako je u petrovoj nemam pojma.. nadam se da ce ti bar malo dozvoliti.

Puno vas pozdravljam i radujem se novim vijestima.. javim se kada uhvatim vremena opet. Velika pusa od nas dvijee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.