Pozdrav, evo da se i ja pridružim. Beba nam stiže za Božić. Baš čitam vaše postove i uspoređujem svoje iskustvo s vama. Još nisam sigurna da li osjetim bebu ili ne, nekako ne mogu procijeniti je li to samo probava. Nadam se da ću uskoro znati sa sigurnošću. Također se jako radujem kada ćemo saznati i spol bebe. Trbuh mi se počeo tek malo nazirati iako je ogromna razlika ujutro i navečer jer se napušem kao balon. Barem su se mučnine lagano smirile. Još nisam počela dobivati kile, još sam na istome iako se nekako zbog napuhivanja već osjećam ogromno i trudno 6 mjeseci, hihihiii. Nemam još tu tamniju liniju na trbuhu.
andidu, dobrodosla terminuso!
cure, pa kad nosim traperice i majicu izgleda onako vise napuhana skemba. daleko sam od ravnog predtrudnickog, ali nisam jos na lijepom zaokruzenom.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
an-di-du dobrodošla i meni su nekako u tom tjednu počeli ti osjećaji da osjećam bebu i nisam mogla skužiti je li beba ili crijeva,ali sada znam da je to bila mrvica moja,i meni se trbuh do navečer napuše,ali briga me ponosno ga pokazujem
shimmer e tako je i meni bilo ma neka nama naših trbuščića
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A kak i neću bit debela i salasta, jučer dok sam kuhala ručak pojela sam teglicu linolade 😣 mislim da je to 400 grama
Ma koma 😟
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobra vecer dame :)) negra se negri i vidi vec fino a i sto sam jos skuzila,dobila sam 2-3 crne poduze dlacice pod pupkom sto prije nisam imala.sad bas mazim,pisem vama i smijem se :D bila na vadjenju krvi danas.transfuzija te dom zdravlja pa sam izbockana.daj Boze da sve bude ok ♡,cekam 22.7.do novog pregleda.a vrucine...izdrzi se nekako,radim u malo starijoj zgradi gdje je hladnjikavo i pijem puuuuno vode.to spasava.:)puse svima i laku noc! :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
dobar vam ovaj sunčani i topli dan, drage moje trudnice.
kako kaže mama, ogtt se radi poslije 24. tt. kako kod kojeg ginekologa, neki forsiraju s tim pretragama, a neki ne. ja trudnoću vodim kod privatnika pa onda radimo svakakve pretrage jer se naravno plaćaju.
moj trbuh je pomalo salast, zbog viška kg od prije. baš izgledam kao da sam progutala lubenicu. ali je najvažnije da sam se jutros penjala uz stepenice jer me ne boli stidna kost. jupi!!!!
visnjass, i ja sam sinoć uz maloga jela kruh i nutellu. ali ti si u prednosti.... kažu da kruh deblja, morat ću i ja početi jesti lino ladu na žlicu.
An-di-du, dobro nam došla.
da, da, kruh izbaciti pa žlicom
visnjass, kad ti je sljedeći pregled? jel ti početna težina već upisana u trudničku?
bezveze će te špotati tamo. ja se baš grozim tih vaganja, uf.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
E da, još jedan problem.. kad sam zatrudnila imala sam 63 i pala na 62 (nemam pojma kak se to moglo dogodit 😮) a u knjižicu mi je upisana početna težina 60, tako da su mi već gurnuli 2,3 kile i da bit će špotanja jer se približavam 70 😭 a sljedeći pregled kod mojeg doktora je u 8 mjesecu a u međuvremenu idem u bolnicu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobar vam dan trudnice moje, vani je i više nego vruće, bila sam malo vani,ali unutra je zasad ipak bolje..
Šta se tiče debljanja, ne jedem čokolade, nutelle, linolade, nekako me to ne privlači iako sam inače čokoholičarka žešća, jedino čega se držim je čokoladni kakao uz koji ujutro tamanim kruh, i oko svega mi se vrti taj kruh.. i baš uživam u kruhu, to sam skužila tek jučer, pa sam imala grižnju savjesti jer je očito kruh krivac za te 3kg u mjesec dana, a navodno se najviše deblja u drugom tromjesečju jer beba naglo raste tako sam čitala.. No svejedno trebamo pripaziti zbog našeg zdravlja, tako da eto mene uhvatilo sada maloprije da bih nešto gricnula i ja pojela jednu breskvicu, srećom sam ih jučer dovoljno ubrala za danas, a poslije ćemo i kruške
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mene na srecu samo nekada uhvati cokomanija, jedino sam sladoleda nezasitna 😳 kruh i inace jako slabo jedem pa tako i sada, ali paradajz mi se trazi da to nisu istine 😀
Sto se tice ogtt mene ceka najvjerojatnije na slijedecem pregledu kako mi je najavio doktor, tada cu biti u 24. tt, s nalazima je dosad sve bilo okej pa sam se nekako nadala izbjeci je..
A micanje bebe.. pa sada nema sanse da zamjenim za probavu.. malena se migolji i prevrce sto me uzasno veseli, jedva cekam da i dragi moze osjetiti 😊 a najvise se mrda za vrijeme voznje hehe
Trbuh mi se tek nedavno poceo vidjeti, ali je nekako spicast od pocetka pa mi to malo smijesno izgleda 😄 ali je ocito dosta narastao jer mi se neki dan deda neki ustao u tramvaju i tjerao me da sjednem 😂
Trbuh mi nitko osim dragoga ne dira, eventualno sestra ili mama.. nadam se da ni nece biti nadobudnih stranaca koji si svasta daju za pravo, pomalo zazirem od toga da mi bilo tko dira trbuh..
Sortiraj odgovore
Najstariji