Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    04. Srpanj 2015. 09:20

Lady znam kako je imam jednog takvog doma  nitko ne pita jel nas trta heheh

dulcinela
    04. Srpanj 2015. 09:39

Pozdrav novim trudnicama, dobrodosle!
    Nemam ni ja trudnicku knjizicu, nego mi sve pise na papirima s pregleda pa si to slazem u fascikl.
    Sto se tice hrane, inace sam velika ljubiteljica cokolade i kolaca, ali u trudnoci skoro uopce nemam zelju. Ako me i uhvati zelja za slatkim, pojedem kruha s domacim pekmezom, to mi nekako pase sada. I dosta voca jedem. Mislim da dobro kazete, da se tek u drugom tromjesecju apetit povecava tako da cemo vidjeti sto ce jos biti.
    Mama, cestitam na pregledu i sto je sve u redu.
    Tyna24, ne znam zasto ti je puls visok cijelo vrijeme...Idi dalje na preglede, sve sto moras obaviti. Meni je sad na pregledu kad je mjerio tlak rekao da mi je ok, ali da mi je puls malo veci jer sam mozda uznemirena zbog pregleda. A i bila sam malo, jer sam bila u iscekivanju da cujem srce i hoce li biti sve u redu. Bas sam osjetila kako mi srce lupa jace.

• kikica91
    04. Srpanj 2015. 10:35

Pepita imam pitanje.... dali se tebi promjenio malo iscjedak od antibiotika.... ja ga sad imam dosta i nekad je zuckast bez ikakvog mirisa.... pa vjerujem da je to od antibiotika.... ici cu ginicu u pon pa cu ga pitati bas

• mama@
    04. Srpanj 2015. 11:10

Visnjasss za glavobolju ja popijem lupocet. Ali to kad bas ne mogu izdrzati vise. Tj.kad mi vec postane muka od boli.. Dosta trpim.
    Kikica ja sam prije antibiotika imala iscjedak bjelkasto-zuti al bez mirisa. No sad kad sam popila turu antibiotika uopce ga vise nemam 
    Da vas nesto pitam. Jako mi pase dok spavam staviti jastuk izmedu nogu. I sad razmisljam da uzmem onaj "banana" jastuk za trudnice. Ima li koja mozda cec doma da mi kaze dali je stogod lakse s njim. Jer i leđa me krecu boljeti lagano pa eto...da si olaksam malko

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 11:25

Mrkvica i Buffy sve sam ja to nadoknadila jutros hahah, dragi donio iz pekarne onako fini topao kruh i ja ga jedva prestala jesti 
    lady moj dragi ne želi gledati kako ja patim, malo bi, malo ne bi, ja ga ne ću nagovarati, ali voljela bih naravno da bude uz mene,stric je bio na porodu svojoj ženi i rekao da će ići opet ako bude imao prilike s obzirom da su blizu 40-te, a za ovu bebačicu koju imaju im je trebalo 7godina.. a i strina mi je rekla kao da ne rade oni ništa posebno, nego da svojim prisustvom sve olakšaju..vidjet ćemo kako će biti
    kikica91 tako je i meni, rekla sam ginekologu  i nije mi rekao ništa..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 11:26

mama nemam taj jastuk,ali meni dragi posluži kao taj jastuk hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    04. Srpanj 2015. 12:35

joj i meni je prije prvog pregleda tlak bio 140/90. sestra me onako zacudjeno pogledala, a ja u poluplacu "ovo mi je prvi pregled, mozete li mi poslije izmjeriti?" 
    i naravno, kad sam vidjela srce i malog graskica, kao leptiric sam izasla iz sobe. a tlak 120/85 
    puls mi ne mjeri.

banana jastuk cu kupiti jer ce posluziti i za dojenje poslije. a do tad cure stavljaju obicne jastuke izmedju nogu da si olaksaju pa probajte.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    04. Srpanj 2015. 12:40

Ja san jastuk dobila nedavno i preporodila sam se.. vrijedi svake kune, dugacak je oko 150-160cm i savija se svakako.. meni je puno olaksao spavanje ali i sjedenje.. cak se i dragom svida hahah 

visnjass
    04. Srpanj 2015. 13:43

Meni moj malo prije dao 200 kn da nam odem kupit kreme za sunčanje a ja se vratila samo s jednom košta 199,78 katastrofa

DAYLONG 50+ navodno za trudnice super jer se ne apsorbiraju razno razne kemikalije kroz pore u krvotok.  Nadam se da je tak

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.