Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    03. Srpanj 2015. 18:46

za glavobolju lupocet, ali djeluje samo ako ga popijem na vrijeme. znači, odmah.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    03. Srpanj 2015. 18:51

niti ja nemam trudničku knjižicu nego dobivam nalaze koje stavljam u fascikl... ja sam vam danas provela 6 sati u bolnici... ja neznam kak vi, ali mene ovi pulsevi ubijaju... i kaj je najvažnije, poslje svega neznam ništ novo.. nahodala sam se ko budala, slali me prvo jednom doktoru, pa drugom, pa trećem. i onda me pošalju ginekologu i on me pita zašto sam njemu došla. stvarno nekad nemam riječi na naše doktore.
    da ne velim kak su mi uzimali krv, pukla mi je žila pa su me onda još pikali na drugoj ruci. ah. koma. jedva sam čekala da dođem doma u krevet

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 19:09

visnjass imala sam i ja problema sa glavoboljama koje bi tako trajale to tzv migrene, probaj odspavati, osvježi se, pij puno tekućine ali vode, i da mene je magnezij spašavao
    Mrkvica tvoja 1kg u 2 tjedna je ništa prema mojim 3kg u 4 tjedna hehe, moram se disciplinirati nekako
    Tyna24 vjerovatno nije ništa ozbiljno ako su te poslali kući, ah ti doktori, probaj se manje živcirati, puno opuštati i odmarati.. nemam takvih problema sa otkucajima srca pa ne znam šta da savjetujem

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    03. Srpanj 2015. 19:21

Pepita ma sve bi morale malo ali kako ja kazem u trudnoci je sve duplo finije papati hehe.. ma to me iznenadilo jer sam inace po kilu dobivala od pregleda do pregleda a sad malo pozurila  ali sada nam je vec normalan prirast tjedno 300-500g pa je nekako i za ocekivati da cemo se zbucati polako 

Tyna24 pa jesu li te slali kardiologu? Ja se toplo nadam da nije nista ozbiljno 

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 21:33

Mrkvica baš tako sve je nekako finije sada, a na mene se prima i od gledanja meni se čini hahaha, da beba raste pa tako i mi, neka neka, nisam ja ljuta na debljanje nego na sebe jer se ne mogu kontrolirati, evo jela zadnje poslije 17:30 ovo mi je rekord hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    03. Srpanj 2015. 23:29

Tyna24 nadam se da ce sve biti super,sto vise se opustaj i ne daj se nervirat i probaj sta manje misliti o tome...
    Just smile  nije problem nikakav, ja sam stvarno zadovoljna. Znam da ne bi imala dovoljno vremena da se tome sama posvetim iako mi je i to predivno, pa mi je drago da postoje ovako gotove stvari 
    Pepita tebi svaka cast, ja jela u 7 i lo i opet razmisljam sta bi sad mogla..a primjetila sam da mi se apetiti ful povecao jer na pocetku sam jela i manje od uobicajenog..mislim da ce mi na komtroli i doktor rec da sam pretjerla jer se jisam stigla bas ni kretat sto radi vrucina sto radi drugih obveza

visnjass
    03. Srpanj 2015. 23:30

Just smile ako nisi pojela onu od 300 grama onda kao da ni nisi pojela 😊 Meni je to općenito bila skoro dnevna doza,(prije trudnoće ) sad baš i nisam tako luda za čokoladom ali da ju netko stavi pred mene spucala bi ju bez problema 😃

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

lady6
    04. Srpanj 2015. 08:58

Jutro,cure! 

Bas ste me nasmijale s ovim nasim problemom zvanim hra a......glavobolje imam od kad znam za sebe...na zalost sad takoder al nisu prejake tako da popijem magnezij i pokusavam izbjegavati ljude koji me zivciraju...sto se trudnickog tice, ja i mm cemo ic u petrovu u 9.mjesecu iako on jos ne zna dal ce bit na porodu (trta ga)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.