Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    03. Srpanj 2015. 15:01

Joj i ja sam stalno gladna...oduvijek sve jedem i sad mi je tako....ponekad i previse slatkog i fast food....ak tak nastavim ne bude dobro

Ja sam kao trudnicku dobila...fascikl u koji mi je sve kronoloski slozila

• mama@
    03. Srpanj 2015. 15:14

Buffy ma nije meni sad da moram znati spol. Svejedno mi je. Imam vec i curicu i decka tako da... Samo ovdje je bilo pisano da se preko toga moze vidjeti i zato sam pitala 
    A trudnicku knjizicu sam kupila na prvom pregledu. Prije sam dobivala besplatno.
    Sto se tice slatkoga.. inace sam ga jela na kile. Sad jok. Uopce me ne vuce slatko. Radije papam nesto konkretno 

Mrkvica2
    03. Srpanj 2015. 17:15

A dobro onda nisam jedina.. jer svi nesto spominju trudnicku a meni je sestra samo rekla da moram nabaviti poseban fascikl za nalaze i unutra mi sve stavlja.. 
    Buffy ja sam taman tako oko 18 tt pocela osjecati pokrete za koje nisam bila sigurna sto su, ali sada malena pravo boksa, slazem se sa pepitom brzo ces nam tu prijaviti boksanje u trbuhu 😉 

Sto se tice apetita ja u zadnjih par tjedana bas osjetim da sam vise gladna nego prije.. ali mislim da je to sada vec normalno, citala sam da je sada i prirast tezine veci nego na pocetku pa se valjda i potrebe tako povecavaju..

Mrkvica2
    03. Srpanj 2015. 17:21

Nego cure jeste razmisljale mozda o tecaju? Ja nisam jos gledala nigdje, a i neznam da li otici u bolnicu ili u dom zdravlja.. morati cu se malo informirati, vrijeme brzo nekako prolazi 😊

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 17:58

Mrkvica ma bitno je da dobivaš sve što bi dobila i sa trudničkom iako da moram nosat fascikl sa sobom stalno poludjela bih,a ovako samo ubacim tu malu knjižicu u torbicu i tu je stalno..

da tako se i meni povećao apetit još sam se bila čudila kako nisam gladna, eto mi na sad, s tim da mi je kruh neprijatelj broj 1 

Sljedeći put ću vidjeti šta piše za taj tečaj, a sad hoću ići ili ne nemam pojma

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    03. Srpanj 2015. 17:59

imam trudničku knjižicu. na svakom pregledu mi u nju sestra napiše "pripremu", težinu i tlak.
    i onda doktorica poslije nadopiše što već treba.
    ali ja ne dobivam nalaz isprintan, samo slikice s uzva. pa je to taman to što vi dobivate.

za trudnički sam vidjela da na plakatu u domu zdravlja piše "javiti se iza 30tt".
    već sam napisala, mi ćemo ići jer nam je prvo i jer je uvjet da muž bude na porodu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    03. Srpanj 2015. 18:05

Cure, kako se borite protiv glavobolje.. meni je za poludit, kad počne 2 dana i 2 noći ubija me. Ne pomažu ni oblozi ni masaže.. možda mrvicu olakšaju ali bol je i dalje tu

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    03. Srpanj 2015. 18:29

Shimmer moj je jos neodlucan oce li ici ili ne, ali mislim da bi svakako bilo uputno otici, nece skoditi, pa makar sama isla..
    Pepita mene je tako iznenadila nova kila u dva tjedna, ali koliko jedem u zadnje vrijeme neznam cemu se uopce cudim 😂
    Visnjass nazalost nemam ti pametan savjet.. mene su znale cesto muciti glavobolje ali trpila sam ili pokusala odspavati.. jedino sto je znalo pomoci je kada mi je seka malo masirala glavu i vratne zile.. ako bi postalo nezdrzivo popila sam lupocet.. to mi je dr rekla da mogu kada bas nemogu izdrzati..

tweety91
    03. Srpanj 2015. 18:44

Glavobolje i mene ubijaju. Do sad nisam otkrila ništa što bi mi pomoglo, osim otići spavati i nadati se da će proći. :)

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.