Visnjass- nakon amniociteze mi je pukao odma..... ali razlog nije bila na kraju amnio vec ta ureoplazma koja je dosla u plodnu vodu i plodne ovoje tako da je samo amniocoteza to izazvala.... al doktor mi je reko da bi se to vjetojatno i kasnije dogodilo..... heh.. nadam se da ce sada biti sve dobro s ovom trudnocom :)
just smile, ja vodim trudnoću kod privatnika (sunce osiguranje) i čini mi se da je uzv oko 300kn. nazovi privatnika pa priupitaj za cijenu, to ti je najsigurnije.
i ja sam gledala taj dnevnik na kuponu, ali nisam ga našla u "svom" dm pa ga nisam ni kupila. uvijek možeš pronaći neki lijepi obični pa kreirati svoj vlastiti... meni je žao što nemam više vremena pa da mogu biti kreativna...
shimmer, kad osjetiš prvi put - obavezno probaj opisati taj osjećaj - neopisivo je. toliko pomješanih emocija.... jedva čekam da osjetiš pa da nas izvijestiš.
kikica91, sve će biti ok. samo redovne kontrole i pozitivno razmišljanje. ako te uhvati neka depra, mi smo tu da te saslušamo ili ohrabrimo.
kikica91 baš mi je žao što si to prošla, hvala Bogu sada si tu sa nama, pokušaj biti što pozitivnija
just smile vjerovatno doktor misli da nema potrebe s obzirom na tvoje godine...
shimmer i dillb hvala na savjetima za vježbanje, moram se pokrenuti jer sam se jučer hvatala za zrak na maloj uzbrdici do bolnice i pomislila pa koji mi je, dok nisam došla tu kod dragog svaki dan sam šetala jer sam imala sa kime i imala kondicije a sada ajme meni u depru ću pasti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kikica žao mi je, grozno mi je tako nešto čuti, pročitati 😢
Sve najbolje
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Hvala curke.... ma mora biti sve dobro... da i ja napokon osjetim svoju bebolinicu...
Eto i mene napokon da vas pohvatam... Ispiti su stisli u zadnje vrijeme pa ne stignem bas cesto svratiti.. za pocetak dobrodosle nam nove trudnice
Sto se tice babskih prica... Ja nosim djevojcicu a sve je kontra osim ovoga sa tenom, stvarno se pokvario to je.. kineski je takoder prognozirao decka hehe. Jedino s cime se mogu sloziti je ovo za povecanje sisa hehe sa A sam skocila na C kosarice i to vrlo brzo..
Nisam sigurna koja je pitala, ali ja sam eto iz zagreba..
Sortiraj odgovore
Najstariji