Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikica91
    01. Srpanj 2015. 14:26

Visnjass- nakon amniociteze mi je pukao odma..... ali razlog nije bila na kraju amnio vec ta ureoplazma koja je dosla u plodnu vodu i plodne ovoje tako da je samo amniocoteza to izazvala.... al doktor mi je reko da bi se to vjetojatno i kasnije dogodilo..... heh.. nadam se da ce sada biti sve dobro s ovom trudnocom :)

dillb
    01. Srpanj 2015. 14:30

just smile, ja vodim trudnoću kod privatnika (sunce osiguranje) i čini mi se da je uzv oko 300kn. nazovi privatnika pa priupitaj za cijenu, to ti je najsigurnije. 

i ja sam gledala taj dnevnik na kuponu, ali nisam ga našla u "svom" dm pa ga nisam ni kupila. uvijek možeš pronaći neki lijepi obični pa kreirati svoj vlastiti... meni je žao što nemam više vremena pa da mogu biti kreativna... 

shimmer, kad osjetiš prvi put - obavezno probaj opisati taj osjećaj - neopisivo je. toliko pomješanih emocija.... jedva čekam da osjetiš pa da nas izvijestiš. 

dillb
    01. Srpanj 2015. 14:33

kikica91, sve će biti ok. samo redovne kontrole i pozitivno razmišljanje. ako te uhvati neka depra, mi smo tu da te saslušamo ili ohrabrimo. 

Pepita2109
    01. Srpanj 2015. 15:17

kikica91 baš mi je žao što si to prošla, hvala Bogu sada si tu sa nama, pokušaj biti što pozitivnija 
    just smile vjerovatno doktor misli da nema potrebe s obzirom na tvoje godine... 
    shimmer i dillb hvala na savjetima za vježbanje, moram se pokrenuti jer sam se jučer hvatala za zrak na maloj uzbrdici do bolnice i pomislila pa koji mi je, dok nisam došla tu kod dragog svaki dan sam šetala jer sam imala sa kime i imala kondicije a sada ajme meni u depru ću pasti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    01. Srpanj 2015. 16:03

kikica žao mi je,  grozno mi je tako nešto čuti, pročitati 😢
    Sve najbolje

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• kikica91
    01. Srpanj 2015. 18:26

Hvala curke.... ma mora biti sve dobro... da i ja napokon osjetim svoju bebolinicu... 

Tyna24
    01. Srpanj 2015. 18:35

kikica, držim ti fige, kao i svim ostalim curama da bude sve u redu!

Mrkvica2
    01. Srpanj 2015. 18:42

Eto i mene napokon da vas pohvatam... Ispiti su stisli u zadnje vrijeme pa ne stignem bas cesto svratiti.. za pocetak dobrodosle nam nove trudnice 
    Sto se tice babskih prica... Ja nosim djevojcicu a sve je kontra osim ovoga sa tenom, stvarno se pokvario to je.. kineski je takoder prognozirao decka hehe. Jedino s cime se mogu sloziti je ovo za povecanje sisa hehe sa A sam skocila na C kosarice i to vrlo brzo..
    Nisam sigurna koja je pitala, ali ja sam eto iz zagreba..

Tyna24
    01. Srpanj 2015. 18:48

visnjass traži neku iz Zg za šetnje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.