Jutro trudnice moje. Novim trudnicama zelim dobrodoslicu i da trudnoca prode u najboljem redu.
Pepita super za pregled i sto je bebica aktivna ma sto god ona bila. Drago mi je da je sve ok.
ja sam sutra ujutro na svom uzv u bolnici. Bas me zanima kako cu i sto vidjeti. Jedva cekam. Inace beba vec zna trznuti i bas ju osjetim
Do sada nisam dobila ni kg. Ali bila sam se vagala doma i pokaze da sam dobila 1kg. Iduci tj idem kod svog gin na pregled pa cu i to znati.
Nadam se da se dobro drzite hladovine i uzivate
mama hvala aaa kako super što već osjećaš svoju bebicu
znači sutra te čekamo sa vjestima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tweety91 evo u kući i samo kući, zamračila sve i odmaram, i naravno puno tekućine piti...
Imam pitanje imam još oko 4 dana piti antibiotik do pon bih trebala biti gotova, e sad da li trebam napraviti pauzu za urinokulturu od tjedan dana zbog antibiotika ili ne trebam, ginekolog mi nije ništa rekao, a eto meni je svekrva rekla da treba jer kao nalazi mogu biti lažno dobri?!
🙏👸👸🙏❤️
tweety91 ja ih odlicno podnosim dok sam doma.. ali kad moram van na faks ili nesto, uzas.. pokusavam se drzati hladovine i piti puno vode..
pepita to za antibiotike i urinokulturu sam i ja cula, sad neznam koliko je istina.. ja sam i sa vitaminom c bila prestala dva dana prije urino jer isto moze nalaze poremetiti.. pise na uputstvu. Mozda da nazoves doktora?
Pepita to i mene zanima.... meni je danas zadnji dan.... sutra cu ic po uputnicu za urinokulturu pa cu ja pitat ginica pa javim sta je reko.... ali sam isto cula bar 7 dana pauze da se to regulira....
tek nam dolaze vrućine... za sad samo duboko udahnem kad izlazim van i laganini. dobro podnosim vrućine, pa se nekako iskontroliram. najgore mi je kad sjednem u kipući auto, tad pušem kao lokomotiva.
pepita, mislim da bih i ja pričekala tjedan dana da se taj antibiotik malo iščisti iz organizma. bolje tako, nego ponavljati nalaze. to mi je uvijek bila tlaka....
Ma samo mi je čudno da ginekolog nije ništa spomenuo,ali kako imam vremena do sljedećeg pregleda dosta, pričekati ću tjedan dana neka se očisti, kao što kaže dillb tlaka su te pretrage ako su česte, biti će mi grozno ponavljati, a tim više jer treba hodati do bolnice i doma po ovim vrućinama, a vrućine ne podnosim baš
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji