Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    03. Srpanj 2015. 10:52

E da.. ima li jos koja od vas da nema trudnicku knjizicu? Ja je nisam ni dobila niti mi je doktor napomenuo kupiti je.. svaki pregled dobijem nalaze sa slikicama koje mi je rekao da stavljam u poseban fascikl..

• buffy
    03. Srpanj 2015. 12:12

Kao prvo dobrodosle nove cure i zelim vam skolsku trudnocu .. vidim da cu morat cesce navratit jer se toliko nakupilo da sam vec pocetak zaboravila...  Ja bebicu jos ne osjetim, barem mislim tako, a jedva cekam taj dio da bar znam da je sve uredu ... Ja jedem kruh uz svki obrok i to najobicniji bijeli jer mi drugi imaju cudan okus koji mi ne odgovara .. slatko sam na pocetku ko luda, a sad sam smanjila tj. trudim se.. .. Meni se trbuh bas dobro vidi da nekad pomislim i sama da sam duze trudna ili da je vise bebica kod mene  a sto se tice diranja trbuha, ja mislim da cu vristat da to ne rade.. par njih je automatski krenulo prema njemu i stvarno me jeza neka prosla.. nije mi bilo bas ugodno,,, mozda zato sto su to iznenada napravili pa nisam ocekivala, al cini mi se da me to nervira jako jer ni ja ne hodam okolo i ne diram tudje trbuhe ..
    Mrkvica negdje sam citala da ne daju svi doktori trudnocku nego si cure same kronoloski lsazu nalaze...

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 12:28

Mrkvica ja sam dobila svoju trudničku na drugom pregledu i nisam ništa platila, iako sam čula da dosta ginekologa to više ne prakticira, nemam pojma zašto, možda da pitaš?
    buffy ma brzo ćeš nam tu govoriti kako tvoja bebica izvodi kung fu i karate  moja je zasad još nježna 

i pojedena još jedna breskva imam osjećaj da bih mogla jesti cijelo vrijeme jedva se suzdržavam.. hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    03. Srpanj 2015. 12:34

Pepita nadam se uskoro jer sam vec nestrpljiva .. Jucer je men bio takav dan.. samo sto se meni fast food jeo, a ne voce

• mama@
    03. Srpanj 2015. 13:35

drage moje.
    Bila ja na svom uzv u bolnici. Nisu mi ga radili vaginalno pa sam uspjela uvuci i malu da vidi na ekran bebicu. Spol se ne vidi ali se vidi kako se mice..lupa nogicama i rukicama. Kad su mi mjerili nuhalni nabor ja pitala dali se moze preko toga skuziti spol, kazu oni tamo:"odakle vam to?". Hahahaha... Tako da nista preko toga. Uglavnom... u ponedjeljak sam kod svog gin na pregledu. A sto se klopue tice... hm ... ja kao pepita..pokusavam se zavarati vocem iz dvorista. Nekad uspijem, nekad ne. Kad mi se ono..bas jede burek il kebab..ja si kupim. Bas me briga 
    Nadam se da se i dalje drzite hlada

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 13:47

Ma cure moje ja se slažem, beba traži mama daje,ali mama ako nastavi ovako neće stati u vjenčanicu koju je jedva našla po toj cijeni.. hahah a do svadbe ima još 1mjesec i 19 dana hehe  Tako da samo neka prođe taj dan pa ću ispunjavati želje 
    mama baš lijepo  glavno da je sve dobro spol je najmanje bitan 

Mene je iživciralo kad me neki dan pitao krizmani kum od dragog da li je beba oživjela već ( da li je osjećam )poludjela ja i održala mu govor hahaha, s obzirom da je veeeliki vjernik i da ima 6ro djece, ispalila ja totalno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    03. Srpanj 2015. 14:34

ja sam ovisnik o čokoladi i nemam se namjeru toga odreći jer nam neće naškoditi. jedino muža gledam kao da ću mu kosu počupati kad mi počne solit pamet o čokoladi. i nastavim tamo gdje sam stala. 
    uspjevala sam jedno vrijeme tu glad kontrolirati češćim, ali manjim obrocima. i bilo mi je super - ni težine u želudcu, niti neke velike gladi... na poslu ne stignem jesti na taj način pa se najedem kad dođem doma.

ni ja nemam trudničku. sve podatke imam na nalazu koji dobijem na svakom pregledu.

he he he... ni ja ne volim tu rečenicu "da li je beba oživjela". pa živa je od trenutka kad se začela. ali, to najčešće čujem od starih ljudi pa im ne uzimam za zlo.

• buffy
    03. Srpanj 2015. 15:01

Ja na to ozivjela dobijem osip i svima govorim da je beba ziva..opcenito me to izbacuje iz takta...ruzno mi to zvuci 
    Mama nema veze za spol ima jos vremena za saznat..ja isto jedva cekam ultrazvuk da vidim svoje cudo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.