Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    02. Srpanj 2015. 12:16

Ja s vrucinama vodim borbe stalno.. jos kada udem u bus ili tramvaj.. pa hrpe ljudi, uzas.. a znojim se nehumano 

Curke jel se kojoj od vas pocela vidjeti linea?

Mrkvica2
    02. Srpanj 2015. 12:24

Moja je ja mislim u nastanku heheh, potamnio mi je pupak iimam crtu mozda centimetar dva ispod pupka.. presmijesno izgleda  Nedavno mi je probleme poceo raditi i kolostrum, ali srecom preko noci samo... Ja sam mislila nekako da sve to kasnije dolazi

Mrkvica2
    02. Srpanj 2015. 12:40

I moja je svijetla dosta, bar to sto je tu hehe. A vjerojatno je, za kolostrum sam samo jedno jutro primjetila fleke na majci, ko masne.. a dobro sve je to normalno u trudnoci, samo sto mi je sve novo, pa me svaka promjena malo i zbuni i iznenadi 

• mama@
    02. Srpanj 2015. 13:08

Pepita da se nadovezem za antibiotik i urino. Meni je gin rekao kad prestanem piti, a to je u sutra, da cekam do iduceg petka da opet dam urin na analizu. 
    Sto se tice linee i kolostruma, to nista nemam.. nisam nikad ni imala. Kod nas u Slavoniji je prevruce. Ne odgovara mi nikako ta sparina i vlaga. Al drzim se hlada ili kuce. A tek popodne idem van na posao.

lady6
    02. Srpanj 2015. 13:28

Ja jos lineu nemam...a kolostrum mozda malo...ne kao fleku jaku samo malu tockicu...vrucine podnosim dobro za sad i u uredu mi je klima pa je izdrzljivo jedino kad izadem s posla glava me pocne boljeti

dillb
    02. Srpanj 2015. 13:44

kolostrum se počne stvarati od trećeg mjeseca trudnoće. nekima curka, nekima ide u potocima kao mojoj šogorici, a nekima ništa ne curi kao meni. bitno je da je prisutan tako da beba ima što cuclati kad bude vrijeme. sjećam se jedne cure koja je rodila par dana poslije mene i nije htjela malu stavljati na dojku, stalno je govorila "ali ja nemam mlijeka". nije se dobro informirala. 

nemam ni lineu. nisam ju imala ni u prvoj trudnoći. 

meni se i trbuh počeo tresti kad ovaj moj sportaš počne s vratolomijama. trenutno udara desnu stranu trbuha. napokon se maknuo s područja mjehura... 

jesu li vas ljudi već počeli dirati po trbusima? kako vam se to sviđa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.