dillb nisam mjenjala položaj , samo sam čekala kad će se opet javiti,ali ću probati i tako..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
svašta ćeš ti još probati.
ja sam neku večer pokušala zaspati i kako god sam se okrenula - nogatao se za poludit. na kraju sam otišla na wc i kad sam se vratila u krevet smirio se.
rekla mi je doktorica da prije sljedećeg pregleda moram obaviti ogtt, ali da to nikako ne smijem obaviti na dan pregleda jer djeca budu nemoguća poslije te pretrage pa ga neće moći pregledati kako treba. pukla sam se smijati...
dillb o vjerujem da hoću moja beba je navečer zasad mirna ili je ne osjećam dobro
ma čuda mala
kad se taj ogtt radi? meni ga moj ginekolog nije uopće nikako spominjao
🙏👸👸🙏❤️
Dillb meme je jedino susjeda dira po stomaku , s kojom sam strasno dobra i koja zna sta sam prosla sve da bih dobila svoju bebicu. Nije da bas volim. Niti vidim tu svrhu, ali ne smeta mi exstra. Za sada barem
Sto se tice ogtt... Na to se salju ljudi kod kojih se nesto sumnja ili kod kojih postoji neki rizik za secerom. Inace se ide nakon 24 tt. Ja nisam niti jednom pila glukozu i mislim da necu niti morati
dobar vam ovaj vruci dan, drage trudnice!
i meni je krenuo kolostrum neki dan, makar mi ne izgleda bas gusto kako sam ja mislila nego vise vodenasto bjelkasto.
veseli me priprema i nadam se da je naznaka uspjesnog dojilackog staza hehe
trbuh mi se ne vidi jos, a malo se i ja jos skrivam u sirim majicama. imaju me potrebu dirati random ljudi i polupoznanici koji tek saznaju vijest. ili pokazu u trbuh i pitaju "a sto je toooo?"
jesmo ono nedavno pricali o stvarima koje nas zivciraju? haha
ogtt je nekim ginekolozima rutinska pretraga. ja cu sigurno na to jer mi je i onaj prvi nalaz secera bio granican jer nisam bila skroz nataste zbog mucnina.
prijatelj mi je ginekolog i otkad su izasle te nove smjernice kazu da su im odjeli puni trudnica na promatranju zbog secera. zdrave one, zdrave bebe, ali nalaz se mora slusati. a do prije dvije godine nitko ih ne bi dva puta pogledao. eh.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mi u ponedjeljak idemo na more, danas cijeli dan tražila kupaći, ne mogu vjerovat kako sam se raskravila 😠 oprostite na izrazu, imam trbušnu kao da sam trudna najmanje 5 mjeseci a koliko znam s 2 mjeseca koliko sam trudna trbuh se još ne bi trebao ni vidjet. Moram se pomiriti s tim da nebum šlank trudnica 😬
Na kraju krajeva najvažnije da je sve u redu s trudnoćom i bebom a znojiti ću se kasnije.. ima vremena 😐
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
shimmer svaka čast ako ti se trbuh ne vidi, meni se vidio već sa 12tt kao kod visnjass, od tada mi je trbuh malkice narastao, više se uzdigao prema pupku i onako izobličio i stvrdnuo..
visnjass nemoj se opterećivati nisu sve trudnice iste, mislim da ću i ja biti nešto poput malog kita,ali briga me na to ne mogu utjecati glavno da mi je beba dobro ostalo ću lako..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji