Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Studeni 2015. 10:59

Pozdrav drage moje okruglice, eto mene sa pregleda i ctg-a..
    Zatvorena sam, ultrazvuk je uredan, beba ima oko 3300grama,ali ctg nam pokazuje tahikardiju, ponavljali smo ga i ponovljeni opet isto pokazivao,ali nije spominjao neki veliki skok nego kao granica je 160 malenoj je 170,dakle malena cijeelo vrijeme bila aktivna i za vrijeme oba ctg-a i za vrijeme uzv, mislim to meni nije neobično jer je to i inače njena ura kad mi se tako javlja,ali inače do sada kada bih bila kod doktora u poslijepodnevnim satima malena bi spavala ili bi se pomaknula i nastavila spavati ( pa po logici da će i srčani otkucaji biti veći ako je beba pokretna toliko ), sutra ponavljam ctg, a redovni pregled je 17.11. i dobila sam uputnicu za rodilište za svaki slučaj..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    10. Studeni 2015. 11:15

Pepita nemoj se brinuti. Mala je vjerojatno gimnasticirala pa se uspuhala  sigurno ce sutra sve biti super!
    Allegra, idem opet čim ranije zbog pilatesa. Moram do pola 10 biti gotova. Kad si ti mislila ici?

dillb
    10. Studeni 2015. 11:20

axia, ja sam uloške naručivala od lulapu. i ne samo uloške, vrećice za uloške, loptice za bebe, jastučiće za dojenje, slinčeke, vrećice za vrtić....

ivanche, obvezni porodiljni dopust ti iznosi 28 dana do datuma termina, tako da nemaš brige. jedino ako imaš potrebu ići na komplikacije odnosno 45 dana.

Pepita, i tako doktor odmah spominje tahikardiju.... ja sam poprilično sigurna da je raspon otkucaja na prvom ctg bio od 140 pa i iznad 170. bio je strašno aktivan i čim bi pronašao mjesto na kojem je sonda - tulum. ne mogu ti reći točno jer su nalaz ctg uzeli u bolnici. nadam se da će sutra ctg biti zadovoljavajući.

dillb
    10. Studeni 2015. 11:25

Pepita, imam jedno pitanjce - više za tvoju svekrvu.... da li mješavina čaja vrkute, stolisnika i maline može negativno utjecati na laktaciju? htjela bih sa tim čajem malo ubrzati regeneraciju maternice, a nisam ziher kako utječu na proizvodnju mlijeka.

axia
    10. Studeni 2015. 11:46

sonja, vidiš, ja sam zločesta pa sam zaboravila da ima taj popust i ja (zbog kašnejnja isporuke, jel tako?). naručivat ću svakako pa ako se odlučiš, samo reci. do 1.12 imamo vremena čini mi se... računaj onda -20% ako budeš :)
    dilb, hvala ti na info, svakako ću pogledati, veći izbor definitivno nije naodmet. ako si zainteresirna (vrijedi i za vas druge okruglice), dobila sam na tečaju vježbe za bržee i lakše vraćanje tijela u normalu naokn poroda (jednostavne su i kratko traju), mogu ti slikat...
    pepita, sigurna sam da nije ništa oko čega se trebaš brinuti, mrvica je samo imala trening u to vrijeme... a svi znaju da sportaši imaju viši puls :D

lillany
    10. Studeni 2015. 11:54

tetka2 baš u pravom trenu s tom trgovinom. Gledala sam jastuke po ebay-u i sve oću neću. A vidila sam ovo i prije ali nisam sačuvala link. Imaju totalno preslatke stvari. Koliko je trajala dostava?

BebaNana
    10. Studeni 2015. 12:38

BebaNana
    10. Studeni 2015. 12:39

Aaaa uspjela fotka uiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.