Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    10. Studeni 2015. 17:46

Tetka,mama:mozete li mi ponoviti naziv od koga ste narucile stvari?(senilnost :p ) jastuk je predivan! :)

A sto se seprtljavosti tice...ajme meni.danas mi je mob u 5min iz ruke ispao 3puta.pitam se kako je jos ziv...kuhanje sam izbjegla posto sam radila,srecom...neznam sto bi to bilo.
    Danas je dan smotanosti. :p

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    10. Studeni 2015. 17:49

Pepita:sretno,imala je ona party danas,mozda sutra bude umorna. :D ma sve je to normalno... ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    10. Studeni 2015. 18:07

Lady ta senilnost je grozna.. meni stvara probleme sto zaboravim popiti lijekove pa se prepadnem da se nebi sto dogodilo.. morati cu poceti zapisivati. Nadam se da se to vrati na staro nakon poroda.

Axia super se vidi, hvala 

@JustSmile@
    10. Studeni 2015. 19:08

Tetka:bome je.preslatko.sad razmisljam da narucim,nikome nista ne kazem pa kada stigne da nam se tatica iznenadi. :) ♡
    Koliko te izaslo sa pt?

BebaNana
    10. Studeni 2015. 19:15

Curke Pokažite! 
    Boli me grlo od jutra i sve jače i jače grebe, sad sam si naribala đumbira i pomiješala s medom i limunom al neznam jel smijem to sad u trudnoći?

BebaNana
    10. Studeni 2015. 19:16

Curke pomažite!! (A ne Pokažite). Glupa tipkovnica

Pepita2109
    10. Studeni 2015. 19:28

Curke hvala vam na podršci, na prvu me doktor pošteno razdrmao i plakala sam jer zapravo samo mi je bacio bubu u uho bez objašnjenja, na kraju me babygirl smirila.. tako da vjerujem da je moja curka samo živahna curka i doktor neka se goni prvo kaže da je bitno da je aktivna sad mu ne paše jer mu odskače od ctg-a jer mi je malena preeaktivna mislim wtf

tetka smijeeeeeeš slobodnoooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    10. Studeni 2015. 19:34

Pepita tnx 
     I nemoj slušati doktore,ja kad sam pokušavala ostati trudna moj je izmislio da imam pregradu maternice,išla sam odmah privatnici koja nije ništa slično našla kod mene. I normalno da sam morala ići i po treće mišljenje koje je isto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.