Vecer svima... ja sam bila isto s e narucila ali je dosao fulll maleni... sad je i meni malo kasno ja mislim...
Pepita evo za caj:
U 1l prokuhane vode staviti 1 zlicu kima 1 zlicu komoraca 1 zlicu anisa i pustiti da odstoji 10 - 15 min i piti tokom dana. Poceti 1 do 2 tjedna nakon poroda i piti do kraja 3 mj
Večer zenice! Danas smo bili na kontroli,(37+6tt) i dalje smo zadak...i ctg je pokazao malo jace trudove ali sam skroz zatvorena..ja ih ne osjecam jako,tj skroz slabo...rekla mi je Dr da u sub opet dođem na ctg i da pratim situaciju...nadam se da ce mali izdržati bar do idućeg tjedna da bar napunimo 39 😅😅😅
Buffy hvala ti srce si
Mala77777 opaaaa, hajde hajde želim da ti bude kako si poželiš
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma nista pepita cini se da cemo krenuti s bebicama polako....
Ja bas danas govorim dragom da sam sve vise nestrpljiva,lijepo mi je biti trudna i stvarno uzivam u tome ali sam sve vise nestrpljiva da upoznam bebicu, da vidim kako ce to biti..ma jedva cekam sve to.. i pocela sam sanjati i porod polako,ali i dalje me nije strah
buffy da da vrijeme je da se nastavi hehe
meni je lijepo biti trudna, ali isto tako jedva čekam da upoznam svoju bebicu
osjećam lagane bolove u leđima i trbuhu onako kao kod M, i tvrd je, a sad ne znam da li su lažnjaci pošto bi mi do sad nekako jače krenuli, tj intenzivnije.. i boli me dolje stidna kost i preponi i zdjelica.. sutra nam je ctg i pregled vidjet ćemo šta će nam reći,makar imam osjećaj da nema ni T od trudova ( bar ne pravih ), i da sam zacementirana onako pošteno hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam ovaj grudnjak naručila:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291287803778&alt=web
Taj je bio u ponudi ispod nekog koji ne netko od vas kupio.
I onda sam naručila ovaj topić za slučaj da me nešto stišče (a mene uvijek nešto stišče 😄 )
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=321909833449&alt=web
Swaddle mi se jako sviđa za male bebice prvih mjesec-dva jer su mi ove vreće za spavanje ogromne.
A danas stvarno ne znam što mi je djetešce napravilo ali ja jedva hodam...šepesam tu po kući ko da mi se stvarno kukovi rastavljaju 😵 A vama nisam vjerovala...eto mi sad na...
Ja sam danas cijeli dan u krevetu i nisam se nigdje ni pomaknula.. cijeli dan sam na netu i odmaram jer se bas pregazeno osjecam. Zanimljivo je i kako me bebica njeznije gurka
Pocele su i mene prepone boliti, kako sam prestala piti.mg pocela sam osjecati kako se i ttbuh stvrdne, ali meni to.traje duze od par minuta je to.i vama tako?
Shimmer hvala na linku 😘 Izgleda super udobno
Mala, sretno, javljaj situaciju 🎉
Meni su isto bh ceste cim hodam, bas znaju biti nelagodne... A piskenje po noci 😩 Zapravo mi nije toliko piskenje problem, nego dok ja maknem banana jastuk, pa dok se otpetljam iz deke, pa dok se dignem ko slon... Onda redovno ubijem oko na skoljci, vratim se u krevet, ponovo se namjestim na jastuk, zamotam u dekicu i onda mi se ipak vise ne spava 😅 I onda buljim u zid i razmisljam kakvu kosicu ce imati to malo cudo koje me lupka.. Kakve okice, da li ce imati rupice u obrazima, kakav karakter ce biti... 😄❤️ Hormoni❤️
Pinkypik baš se i ja hvalila kako mene ništa ne boli kao da mi se razdvaja i eto dva dana poslije počelo i mene..
buffy ohhh da, onaj dan kad sam išla po nalaz bio mi je stvrdnut skoro sat vremena dokle god sam hodala,a sada mi bude i po 10-15min dok mirujem.. isto mi se pogoršalo otkad sam prestala sa magnezijem..
MaliV hahah tako i meni treba mi duže dok se ustanem nego što obavim piškenje i još za to vrijeme samo što ne zaspim na wc-u hahah, i onda legnem, pa nikako san na oči pa zamišljam kako će malena izgledati..
🙏👸👸🙏❤️
Ah dobro... onda je i kod mene normalno.. valjda danas kako lezim i odmaram vise paznje obracam na to pa sam bas primjetila da to dugoo traje ja sam vas bila razumila po.minutu dvije da vas drzi
Izgleda da smo sve iste.. takve nocne izlete imam i ja i onda krece razmisljanje ... danas me bas lupahu hormoni sva sam neka pekmezasta
Sortiraj odgovore
Najstariji