jutro okruglice!
stvarno nema pepite, možda je dočekala svoju bebicu.
Jucy, taman sam jutros mislila na tebe kak se nisi javila neko vrijeme. jel ti opet planiraš onako rano u TA?
sonja, naručivat ću, da. ako ti je bed, mogu ja naručit što hoćeš pa ti pošaljem. a i nema ti što bit bed, plaćaš poštarinu svakako...(mmislim njima)
Axia,meni je moj gin. rekao da ne moram ni ići u TA ako ne želim jer kad dođeš na porod moraju te primiti. Naravno,možda je bolje bar 1x otići da te upišu. Ja planiram pratiti tu do kraja pa samo na kraju otići u bolnicu,na recimo zadnji ili zadnja dva.
Juicy, super za loptu! 😃 A ja ju makla misleći da ne smijem dok ne želim izazvati trudove na kraju.
Axia meni je moj isto radio svaki put pregled, ali posto je to bilo svaka 3-4 tjedna nisam se bunila.. a i srecom stvarno je covjek bio njezan. Osim toga da ti ne radi kako ce znati da se nisi mozda pocela otvarati prerano.. a ta TA nije tak strasna, jedino sto bude red pa treba cekati ali boze moj prezivi se.
Pinky otidi bar jednom da te uvedu u sustav, bit ce i tebi i njima lakse onda upisati te kada dodes na porod.
A mislim da nam pepita danas ima pregled pa se vjv zato ne javlja..
Shimmer, nisam mogla odoljeti! 😄 mm i ja smo imali raspravu u što bebu umotati i staviti na spavanje. Imam i poplun i vreću ali za ove male do mjesec dana mi se ovo čini bolje,manje i sigurnije.
Ovu sam naručila, plavu s psićima.
Soft Newborn Swaddle Wrap Warm Blanket Baby Infant Flannel Sleeping Bag 0-3M
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=191716266018&globalID=EBAY-GB&alt=web
Axia,sad neću uzimati uloške, nek malo pričekaju..za sad.
pinky, preslatko je :) ja planiram prve dane ostvit ju u jastuku, eventualno preko dekicu, ovisi o temperaturi :) za kasnije imam 6 vreća za spavanje, valjda će jedna odgovarat.... :)
e da, što se tiče TA, idealno bi mi bilo da mora ići jednom ili 2 puta.... ostalo bi mi bila tlaka, nije baš da mi je blizu :P
Sortiraj odgovore
Najstariji