Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    10. Studeni 2015. 14:24

Axia hoćeš staviti slike tih vježbi koje si spomenula? Ili mi ih poslati u poruci 

Mrkvica2
    10. Studeni 2015. 14:46

Pepita ma samo ostani pozitivna tako.. druga stvar da su bebi konstantno bili jako poviseni otkucaji to bi vec razumjela kao razlog za paniku ali ovako je bas radi aktivnosti. Javi nam kako je sutra proslo 

Axia i mene zanimaju vjezbe.. ajde stavi sliku stvarno ako ti nije problem.

Meni je dan sav neki naopako.. nista me nece danas. Presolim rucak, pa i salatu, pa sam sve zivo zasrala dok sam skuhala i zalila i sebe i pol kuhinje dok sam sude oprala  bolje mi je da legnem i ne mrdam vise danas. Samo se zivciram bezveze, samo da prvo sav taj nered uspijem ocistiti..

baby♡girl
    10. Studeni 2015. 15:43

Axia meni je moj svaki put radio vaginalni zbog cerviksa i opcenito da vidi jel se otvaram. Ali u bolnici izbjegavaju, ipak kod njih nije 100% cisto. 
    Cure vec par puta pisete da cete bebu stavljati spavati u vrecu pa jos na to dekicu. Ja mislim da je to malo puno. Bebe se ne okrecu, tako da se ne mogu otkriti. Ja sam oblacila benkicu dugih rukava, onu debelu pidjamicu na kopcanje, pokrila dekom na duplo i jos malo privukla poplun preko nogica. Ako grijete u stanu i temp vam je oko 17-19 stupnjeva preko noci, mislim da bi moglo biti vruce u odjeci + vreca + deka. Ja gledam po sebi, radije obucem topliju pidjamu pa se pokrijem sa poplunom nego da mi je to sve na meni tesko da ne mogu disati. 
    I najbolje cete vidjeti po sebi. Kako je vama ugodno tako je i bebi. Ja svoju nisam nikad previse oblacila, jer sam puno djece upoznala koju su malo malo bolezljivi jer su zbilja predebelo obucena i tijelo jednostavno ne moze disati.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mrkvica2
    10. Studeni 2015. 16:51

Pinky nama je danas ocito sudena preslana nejestiva piletina 

lady6
    10. Studeni 2015. 17:34

Pepita, sretno i tebi sutra! Joj cure, koliko i ja svaki dan zabrljam doma u kućanskim poslova, a senilnost na vrhuncu

axia
    10. Studeni 2015. 17:36

cure, oprostite što kasnim, otišla sam baki na rođendan :) evo slikam pa objavim... ako ne uspije strpit ćete se da pretipkam :)
    sonja, ako neće ić putem pp, ostavim ti mail... ;)

usput, šeprtlje moje, ni meni danas ne ide bolje... nekako sam zgotovila ručak i odustala od daljnjeg kuhanja, ostavila svekrvi, meni jednostavno danas ne ide...

axia
    10. Studeni 2015. 17:42

pokušaj prvi :

axia
    10. Studeni 2015. 17:43

ako se nešto slabo vidi, vičite.... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.