buffy pa tako kratke su mi bile još dok sam pila mg hehe, sada je to već druga stvar, i postaje jakoo nelagodna pojava kad se pojavi.. ali da normalno je koliko ja znam
hehehe ja baš i nisam imala puno tih pekmezastih faza,ali kad me pukne onda plačem i na reklame hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Blago vama, mene ce vec izluditi sto neznam jesam se pocela imalo otvarati, nisam isla na ctg.. nista a eto me zagazila u 39.tt.. stvarno se nadam da cu u srijedu bar nesto od toga obaviti, jos kad vidim sve one trudnice tamo idu na ctg i ostalo a ja nista jos sam gore ljuta
A ovo za ustajanje po noci.. mene to ubi. Uzasno mi je tesko ustati radi leda, doslovno odsepam do wca
i tak vam ja zaspala u 19h,i sad se probudila,isla jesti cokolino i neznam ko ce vise spavati,meni se uopce ne spavaaa
Dobro jutro!
Evo mene budna od 3.30 i vec par sati citam vase postove :) nije me bilo 4 dana a vi ispisale jedno 20 stranica
Nisam popamtila tko je sto napisao ali vidim da se opako priblizavamo terminima i zavrsne pripreme su u tijeku! Moja torba je spremna vec dva tjedna jer sam ja sebi umislila da cu roditi puno prije termina, bez razloga
Nego zadnjih dana sam obavila tisuce kava s kim god sam se sjetila jer uskoro necu moci. Cak sam jedan dan hodala sat vremena do grada! I meni uglavnom cim krenem krenu i kontrakcija ali taj put me postedilo. Trudila sam se cijelo vrijeme duboko disati i cini mi se da je pomoglo. Inace bila sam na nekom seminaru sad u subotu i ginekologica je rekla da ne moramo prestati s magnezijem, to nam nece zaustaviti trudove
Bila sam i na rodinoj radionici o pp, vise manje sve sto sam vec znala ali opet dobro je cuti i vidjeti da ima jos pobornika
jutro ranoranilice!
danas je i mene poklopilo da ne mogu zaspati nakon sto muz ode na posao. ali barem nisam ustajala po noci.
spomenule ste da razmisljate kako ce vam beba izgledati. meni je to bas apstraktno. nekad kad bas vidim neciju bebu pomislim "ovako bi mogla biti nasa", ali ima nas bas svakakvih i s moje i muzeve strane pa ne znam na koga bi mogla povuci.
prije su me jako privlacile tamne bebe, smedjooke. ali mislim da ce nasa biti neka plavusica. i nadam se da ce pokupiti muzeve plave oci
sinoc me ulovio neki cudan osjecaj. trbuh kao kamen unatoc lijekovima i probadanje bas u cerviksu. muz mi se prepao i odmah me spremio u krevet uz caj. a ja htjela krenuti spakirati napokon tu torbu za rodiliste, ali ga nisam htjela dodatno stresirati da mi se jos ne onesvjesti tako da cu to danas.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Dobro jutro okruglice! 😊
mm ode na posao,a ja više ne mogu zaspati... Nema veze. Čekam mamu da mi dođe. Baš mi je jučer bio težak dan (fizički) jer sam se sva rastavila pa se nadam da ću se danas sastaviti 😂
Onako ne da hodati. Jedva se gegam 🐧 No,treba se prvo dići iz kreveta....projekt 😉 Ja ne spavam s glistom (bananom) jer se i ovak sva spetljam.
Danas mi je plan složiti torbu...možda i uspijem.
Mrkvice, oni tebe ignoriraju gore...pa ne razumijem..a da ti tražiš ctg jer nisi bila ili tako nešto? Ja zato još izbjegavam TA i idem kod mog dok mogu. Imam u četvrtak pregled i ctg (jedva čekam 😁)
Buffy, dobro si ti shvatila..bh i jesu pol minute. Pepita se valjda porađa pa njoj traje satima 😅
Lijep i sunčan dan vam želim! 🌻
Shimmer, moj muž je jutros kad je vidio da nisam u krevetu pomislio da u dnevnoj hopsam na lopti jer su me trudovi uhvatili i njima je čini se lagana panika već
Jutro.
Svi se nesto uzbudili jutros Od muzeva pa do vas hahahaha
Juicyfruit vidim hopsas na lopti ha? Jeli ti lakse sjediti na njoj? Ja sam mislila uzeti pa kasnije i sa bebom na nju malo.
Mene je uz Mg uhvatio opet grc u nozi nocas. Uzas. Ne znam vise kako to izbjeci. Sve se vidim u radaoni i uz sve bolove da me grcevi hvataju.
Danas opet toplo izgleda. Idem sad kositi i kasnije se bacam na spremanje spavacih sobica.
Mama, mogu ti reci da mi je bas ugodno na njoj. A i na već spomenutom seminaru su nam rekli da se u ovim zadnjim tjednima preporuča sjediti na njoj 2 puta dnevno po 20ak min. To kao omekšava tkivo dolje odnosno postaje elastičnije pa tako i porod olakšava. Ne znam jel bas tako ali isplati se probati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji