pozz, okruglice! Naravno da kad sve pročitam zaboravim što sam htjela napisati... Pepita, ne brini, bit će bolje sutra. I ja sutra u TA. Vidim da ste spominjale kad se ide na preglede u bolnicu i ctg. Meni je radio ctg prije dva tjedna, a sutra ćemo vidjeti što je sve na redu. Jedan od najvećih razloga što ne bih htjela prenijeti je taj onda čest odlazak u bolnicu, pošto mi bolnica nije blizu a mm radi ujutro, al vidjet ćemo kad malena odluči.
Jel samo sjediš na pilates lopti ili skačeš! Imam ju doma pa sam mislila krenuti s njom.
JuicyFruit ma sigurno to i ja mislim jer baš se sva uzvrpoljila kao da odrađuje neki trening..
dillb e pa takav je raspon bio i mojoj malenoj čak je u jednom trenu kad se uzvrpoljila toliko da se žena do mene smijala došlo i do 190,ali ja sam navikla na nju takvu i to je njen ritam..
šta se tiče čajeva malina i vrkuta dapače preporučljivo,ali za stolisnik baš i nije sigurna pa ti ga ne bi preporučila, ali koprivu da..
axia nadam se, nekako mislim da je nešto opasno da mi već odavno spičili za Split a ne bi me puštali doma...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
lady ma nadam se i ja, ja sam bila na prvom ctg-u isto tako negdje prije 2 tjedna u popodnevnim satima i bilo je skroz uredno, čak sam sutra mislila malo kasnije nego danas ići jer malena se javlja tako između 8 i 9:30 pa oko podneva, ma znam ja njenu rutinu skroz i ljuti me što doktor misli da je najpametniji pa samo zastrašuje a svak normalan će reći da je to normalno s obzirom koliko je malena bila aktivna. buhtlica moja u stanju sam zemlju okrenuti za nju.. i ako sutra ne bude ctg uredan tražiti ću da mi ga ponove ali popodne..
🙏👸👸🙏❤️
Dillb, ovo je prekrasno na lulapu! Jako lijepo rade. Ili mi se čini. Nemaju cijene objavljene?
Pepita,i ja mislim da je normalno da ako je bebica aktivna da joj narastu otkucaji. A normalni su im oko 150. Što znači ako se giba i gimnasticira da 170 nije puno. Mislim,nisam dr. ali rekao bi ti dr. da nešto nije...uostalom njih više brine kad se otkucaji snize...
mama@ znači tebi sam dužna VELIKO HVALA . Stvarno sam zadovoljna tnx još jednom na preporuci ;-)
Pinkypik ma smirila sam se ja brzo, moram biti pozitivna
lady sretno
ja sam planirala danas staviti posteljinu i posložiti kozmetiku i tako te sitnice,ali nemam volje sva sam uspavana..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji