Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BebaNana
    10. Studeni 2015. 19:38

Ode mi post!!!
    I treće mišljenje nije imalo veze sa prvom dijagnozom-ne moram ni reći da sam pokupila karton i mjenjala odmah goniča
    Bitno da je tvoja bebica živahna i da je u svom svakodnevnom ritmu,a dr.nek rade statistike na sebi i svojim kolegama!
    Samo se nemoj nervirati jer prenosiš i na bebu.. 

BebaNana
    10. Studeni 2015. 19:40

Hahaha-smjesna ta moja tipkovnica 
    Nisam mjenjala goniča nego ginića 

Pinkypik
    10. Studeni 2015. 19:44

Tetka, đumbir se preporučuje trudnice na početku trudnoće protiv mučnina, a med i limun su sasvim dobri, tako da nemaš brige, a kombinacija ti je super protiv prehlade i grlobolje.
    Pepita, doktori su nekad stvarno čudni...već se godinama priča da im treba u studij dodati "kako komunicirati s pacijentima".

Cure, neznam kako vama, ali ja sam u 37. tjednu i ne mogu hodati koliko me boli kao da mi se rastavlja pubična kost. Ovo nije normalno. 😭

• buffy
    10. Studeni 2015. 19:53

Vecer cure..
    Pepita nema se sta nervirati pa.i nama se poveca br.otkucaja kada smo aktivni.. ti doktori stvarno ne znaju s pacijentima a sad sam primjetila da ni s trudnicama a mi smo jos osjetljivije i trebali bi malo pazljiviji biti  
    Ti najbolje znas svoju bebicu i njen raspored aktivnosti..i mislim da je bolje da lupka nego da je mirna..
    Pinky potpuno smo iste izgleda.... bas govorim dragom da fe mi se noge raspast i da ce svaka na drugom mjestu ostat.. pogotovo navecer mi je uzasno...
    Pridruzujem vam se i ja kao smotana u kuhinji.. samo sto.ja vise sama nista ne radim jer sam beki dan zapalila ulje jer sam zaboravila da sam stavila grijat a da ne govorim da mi sve pada iz ruku 

axia
    10. Studeni 2015. 19:54

pinky, potpisujem ovo za komunikaciju s pacijentima... mislim da im to dobroj većini treba... barem ovima s kojima ja imam iskustva.... sve više imam osjećaj da sam samo broj.... -.-

baš gledam dvd, dm babybonus "za sretno isčekivanje" jel još koja od vas preuzela taj paketić iz dm-a?
    baš mi se sviđa, samo mi je kratko, ja bi cijelu noć gledala :)

Pepita2109
    10. Studeni 2015. 20:02

tetka ma iskreno ljute me jer eto znam da smo im samo broj,ali voljela bih da razmisle prije nego nešto kažu
    i nema na čemu 
    Pinkypik baš to, pa veterinari imaju više osjećaja za svoje pacijente
    Buffy ma ni neću se nervirati sutra ako bude isti slučaj tražiti ću ga da ga ponove popodne..

uhhh vidim da se sve razdvajamo polako, kad ste tek spomenule to razdvajanje ja sam pomislila da sam napokon nešto od tih čari izbjegla kad ono eto ga na, preponi, zdjelica, stidna kost, ajmee meni ne mogu se ni okrenuti navečer..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Studeni 2015. 20:04

axia jesam i eno mi cd stoji, ne mogu ga gledati jer nemam neki program da mi očita a ja antitalent za te stvari,a dragi govori budem budem, valjda bude dok dođe drugo dijete hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    10. Studeni 2015. 20:12

Pepita 
    Ti se dobro sjecas kad sam dok smo se jos trudili dosla uplakana na forum, jer mi je ginekolog koji je bio na zamjeni, prije je za mirovinu jer ima valjda 90 god, rekao da imam pcos i da nikad necu moci imati djecu. Nek idem na umjetnu oplodnju. A doma imam zivo i zdravo dijete. Ono bas mi je bilo katastrofa. Odem kod druge, zena kaze kakav pcos, to su samo multifolikularni jajnici koji i trebaju biti takvi obzirom na moje mlade godine. Zato ti sutra preskoci kakao, mislim na vas dvije i znam da ce to sve biti super. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

axia
    10. Studeni 2015. 20:33

pepita, na youtube-u imaš sve te videiće, samo pogledaj naslove na kutiji dvd-a. dapače ima ih još puuuno više...:D

Pinkypik
    10. Studeni 2015. 20:39

Evo što moja aplikacija kaže za te bolove u simfizi, tj. u pubičnoj kosti:
    What you need to know about symphysis pubis dysfunction
    Symphysis Pubic Dysfunction (SPD) is a loosening of the ligaments near the pelvis that results in an unstable joint and possible pain and discomfort. It’s not going to loosen the ligaments to the point that your leg falls off, but it could be painful nonetheless, and can critically interfere with the rest of your life.
    Throughout your nine-month journey through pregnancy, your body will constantly be preparing itself for labor. One of the main ways that your body gets ready for delivery is by secreting the pregnancy hormone relaxin, which, for lack of a better word, relaxes the ligaments so they may stretch in order to provide room for Baby to be born. Sometimes, the amount of relaxin produced can be too much - if this is the case, it may loosen your hip ligaments enough to cause SPD.
    Kegels, the miracle exercise, are the best way to prevent Symphysis Pubic Dysfunction, as they strengthen the muscles of your pelvic floor, and keep your hip joints stable.
    You might also look into buying a pelvic support belt. These belts help keep the structural integrity of your hip joints through compression, much like a corset. There is not a great way to treat it once it sets in, but rest can manage the pain, and most cases of SPD resolve themselves following delivery.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.